|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: ağız gargarası hk | |
Yazar | Mesaj | |
cmgard
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Mart-2016 Konum: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Konu: ağız gargarası hk Gönderim Zamanı: 19-Mart-2016 Saat 10:36 |
|
murat hocam signal expert protection pro complete diye bi ağız gargarası buldum markette.Aktif çinko ve alkolsüz bi ürün ama içeriğinden tam emin değilim.Yorumlarınız nedir bu gargara için
|
||
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 19-Mart-2016 Saat 16:47 | |
Fikrimi sorduğunuz için teşekkür ederim. Ürünün içindeki kimyasal maddeleri tam olarak yazabilirseniz birlikte yorumlayalım -M |
||
cmgard
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Mart-2016 Konum: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Gönderim Zamanı: 20-Mart-2016 Saat 09:06 | |
Aqua(water),Sorbitol,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Potassium Citrate,Glycine,Sodium Benzoate,Aroma(Flavour),Citric Acid,Zinc Sulfate,Sodium Fluoride,Sodium Saccharin,Cl 42090 |
||
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 20-Mart-2016 Saat 10:44 | |
Bu ürün ağız kokusuna etkisizdir. Hatta artırabilir.
Şimdi birlikte yorumlayalım: PEG ve Sorbitol birer alkoldur. (İsminin son hecesi -ol eki ile biten bürtün kimyasl maddeler alkoldür) Alkoller bildiğiniz üzere ağız kokusunu artıran maddelerdir. Sakkarin tatlandırıcıdır. Sofra şekerinden 1000 defa daha tatlıdır, bakterilerin çok hoşuna gider. Aroma koku maskesidir, ya bir aldehittir veya yüksek veya polisiklik alkollerden üretilir. Çinko sülfat (ZnSO4) suda kolay çözünmeyen bir çinko bileşiğidir. Bu sebeple SO4 parçası çinkoyu serbest bırakmaz. Zn serbest kalmazsa kükürtlü gazları yakalayıp yok edemez. Ayni durum çinko oksit (ZnO) için de geçerlidir. Zn sitrat için de geçerlidir. Parantez içerisinde söyleyeyim: yanılmıyorsam dentasave içinde Zn sitrat var. Bu sebeple ağız kokusuna etkisi şüphelidir. Diğerleri kıvam verici veya kimyasal stabilizatör olarak konulmuş maddelerdir. Bakteriler tarafından besin maddesi olarak kullanıldıklarına ilişkin her hangi bir delil yoktur fakat pek mümkündür. Herhangi bir çinkosuz macun kullanmaktansa potansiyel etkisi olabileceği temennisi ile bu ürün diğerlerinden öncelikli olarak kullanılırsa hata olmaz. -M |
||
Amazon
Üye Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
Gönderim Zamanı: 20-Mart-2016 Saat 12:12 | |
Dentasave Çinko lu diş macunu kullandım fakat bi sonuç alamadım maalesef o dil arkasındaki koku gitmiyor ve boğazdaki yapışkanlık gitmiyor yani kokuya etki 0 sizde nasıl etki yapar bilmem
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|