|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: dil altı bağı- frenulum | |
Yazar | Mesaj |
pharmacy
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2013 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Konu: dil altı bağı- frenulum Gönderim Zamanı: 31-Mart-2016 Saat 16:24 |
Murat hocam,kardesim muhabbet arasında bazı insanlar dilini cok az cıkarabilirmis benimde dilim cok az cıkıyor gibi bi muhabbet oldu, sonra kendimden dikkat ettim benimde dilim cok az dısarı cıkıyor aynada inceledigimde dilimin altındaki dil bagının dil hareketimi kısatladıgını farkettim, arastırınca dil bagının dogus anomaliklerinden oldugunu ve tedavi edilmezse agiz kokusuna sebep olabilecegini okudum..Kardesimde, babamda ve bende agız kokusu var sizce bu genetik bi anomalik olabilir mi ve agız kokusunu tetikliyor olabilir mi?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2016 Saat 15:35 |
Yeşil ok ile görünen bağ doğuştan kısa ise konuşmayı diksiyonu bozabilir t, l veya s gibi dil-damak seslerini bozabilir. Küçük bir operasyon ile kesilerek dil serbestleştirilir ve olay düzelir. Fakat ağız kokusu yapmaz. -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|