|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: paradontaks | |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir |
Konu: paradontaks Gönderim Zamanı: 21-Mayıs-2015 Saat 13:40 |
murat hocama sorum var
parodontax dis macunuun kullaniyorum 2 gundur cok acayip bi tadi var sanki dis hekmleri olcu olacagi zaman diste bi madde kullaniyorlar pembe ona benziyor tadi :) dis etleri icinmis bu parodontax agiz kokusuna da iyi geldigini dydum eksisozlukte.. sizin fikriniz var mi? |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 21-Mayıs-2015 Saat 14:51 |
Bilmiyorum
|
|
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2015 Saat 20:51 |
İçinde bitkiler var adaçayı vs ağız kokusunda etkisi vardır .Macun olarak kullan yani diğer macunlara göre daha doğal ve tadı değisik olması bu yüzden. 1 seneden beri kullanıyorum diş etlerim daha sağlıklı
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 01-Haziran-2015 Saat 21:32 |
aynen dis etlerine baya iyi geliyor
|
|
cmgard
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Mart-2016 Konum: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2016 Saat 20:11 |
hocam bileşenlerini yazdığım diş macununu yorumlar mısınız?
Glycerin,Hydrated Silica,Sodium Hexametaphospate,Propylene Glycol,PEG-6,Aqua,Zinc Lactate,Sodium Gluconate,Chondrus Crispus Powder,Trisodium Phosphate,Stannous Fluoride,Sodium saccharin,Xanthan Gum,Copernicia Cerifera Cera,Cinnamal,Silica,Sodium Fluoride,Cl 77891,Eugenol,Cl 74160. Kokuya etkisi var mıdır bu macunun |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2016 Saat 17:55 |
Evet Tip 1 ağız kokusu üzerine etkili olması beklenir.
Bileşimindeki sakkarin ve herbal katkılar bende çekince uyandırdı ama yapacak bir şey yok. Markasını ve fiyatını yazın arkadaşlşarımız faydalansın. -M |
|
cmgard
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Mart-2016 Konum: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2016 Saat 19:43 |
Neden çekince uyandırdı hocam?
İpana pro expert hepsi bir arada diş macunu. Hocam diş macunu gargara çinkolu ama şöyle bir durum var bende.Ağzım kuruduğu zaman koku var.Tükürük miktarım yüksek olduğu zaman yok.Şekerli şeyler yediğimde var.Dişi fırçalayıp temizliği yaptığımda kayboluyor.Dilimin arka tarafında beyaz bi kaplama var geçmeyen. |
|
Cekince
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-Mart-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2016 Saat 20:35 |
Paradontaks hangi çeşidi yazar mısınız
|
|
Bıktım
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|