|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: ANKET 2016 | |
Yazar | Mesaj |
BezginBetül
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 122 |
Konu: ANKET 2016 Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2016 Saat 08:37 |
Arkadaslar,
uzun zamandir bu forumu izliyorum ve sunu farkettim ki, hepimiz deli gibi her ihtimali düsünüp, buraya kisa sekilde yazip ya da sorumuzu sorup çikiyoruz. Yüzlerce konu açilmis, ama "Yahu agiz kokumuzla ilgili acaba ortak yönlerimiz var mi?" diye kendimize sordugumuzda, bunun cevabini bulmak çok zor, çünkü hepimiz yazdigimiz konuya yogunlasiyoruz ve bu konu zaman zaman degisiyor (bir süre dislerin neden oldugunu düsünen, bir süre sonra burun bogaz konusuna yogunlasabiliyor vs.).Ayrica o kadar baslik var ki, ortak yönlerimizi saptetmek hemen hemen imkansiz. Bu yüzden sunu düsündüm: Eger hepimizin derdi ortaksa, hayatimizi yasanmaz hale getirmisse, artik yasamayi özlemissek, çözümü ancak sistematik bir sekilde bulabiliriz! Bunun için yapmamiz gereken hepimiz için net ve toplu halde derlenmis bir anketi cevaplamak ve bu anketin sonucunda ortak yönlerimizi anlamak. Hepimizin dorunu bir, evet ama nedeni mutlaka bir degildir. Bunu anlamak için forumda hemen hemen bir yildir dolasiyorum, ama inanin ki agiz/dis nedenli oldugunu düsündügüm de oldu, burun bogaz, sindirim ve ak ciger kaynakli oldugunu da. Uzun lafin kisasi su: Lütfen, gelin birlikte çözelim bu sorunu! Yaķinmayla, üzülmeyle bir adim ilerleyemiyoruz. Doktor doktor gezip, evlere kapaniyor, hayattan zevk alamiyoruz. Çözüm için biraz vakit ayirmaya degmez mi? Bunu neden bu kadar içtenlikle rica ediyorum? Çünkü forumda farkettigim üzere bu tür çözüm arayislarina pek az katilim oluyor. Oysa "Çözümü olsa da kurtulsak" diye yalvariyoruz diger yandan Murat hocaya. Gelin tembellik etmeyin ve hepiniz katilin, yoksa bir çözüm mözüm bulacagimiz yok. Hem belki Murat hoca da benzerlikler farkeder ve yaptigi arastirmalara, ilaçlara bir faydasi olur. Bu fikirlerle yola çikarak dün alsamdan itibaren oturup sorular düsündüm ve bir anket olusturdum. Detayli biraz, ama belki de 50 kisi ya da fazlasi cevaplasa mutlaka bir paralellik farkederiz diye tahmin ediyorum. Ö N E M L I !!! Konunun dagilmamasi açisindan sunlara dikkat edersek net ve ciddi sonuçlar çikar mutlaka: Bu baslik altinda sadece bir anket ve bu ankete verilen kisa ve net cevaplar olsun. Anketle ilgili, tahminlerimizle ilgili, sormak istedigimiz sorularla ilgili, farkettigimiz ortak yönlerle ilgili, yani anket disinda fakat ankete katilanlarla ilgili HER KONU ve FIKIR için "ANKET 2016 Sonuçlari" isimli bir baslik açacagim. Paylasimlarimizi, hastaliklarimizla ve anket için gerekli olan kisa cevaplarin (genellikle evet,hayir vs.) içinde yeri olmayan ve anketi laskalastiracak konularin, açiklamalarin, eklemelerin, sorularin hepsini ORAYA YAZALIM lütfen arkadaslar. Simdi anketin sorularini numaralariyla birlikte yaziyorum ve ilk olarak kendim anketi cevapliyorum. Yogun bir katilim ve tez çözümler dileyerek, hepinize simdiden çok tesekkür ediyorum. Diger baslikta uzun uzun yazismak dilegiyle! |
|
BezginBetül
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 122 |
Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2016 Saat 08:39 |
Eger sorular çok özel gelirse ve çekinirseniz baska bir isimle kayit yapin ve katilin. Mail adresine dahi zorunlu ihtiyac yok, biliyorsunuz...Yeter ki katilin.
ANKET (Cevaplarda numaralara dikkat!) -Genel- 1. Kadin/Erkek? Yas? 2. Agiz kokusu hangi yas araliginda olustu? ?-12, 13-16,17-21,22-30, 30 üstü. 3. Agiz kokusu diger aile bireylerinde de var mi? (evet/hayir) 4. Fazla kilo var mi? (Normalden 10 kilo fazla ve üstü) 5. Sistemik, önemli bir hastalik var mi? (Sadece hastaligin ismi.Örnek: Diyabet,hipertiroit vs) 6. Sigara kullandin mi? Kullandiysan kaç yil? (Örnek:Evet, 10 yil) 7. Sigara kullaniyor musun? Günde kaç tane? (Örnek:Evet, 20) 8. Sigara kullaniyorsan, sigara dumanini üflerken tuhaf bir koku olusuyor mu? Evet ise,ne kokusu? (Örnek: Evet, Amonyak) -Agiz/Dis- 9. Dis hekimi tarafindan teshis edilmis bir hasta- lik var mi? (Örnek:Parodontoz vs.) 10.Dislerde su an çürük var mi? 11.Dolgular var mi? Varsa kaç tane? 12.Dolgu varsa, siyah dolgu mu beyaz dolgu mu? 13.Dislerin aralikli mi? 14.Dislerin dis etine en yakin olan kisminda ara- liklar var mi? (Dis eti gerileyenlerde mesela) 15.Agiz kurulugu var mi? 16.Dilde pas var mi? Varsa ne renk? (Örnek: Evet, kahverengi) 17.Dil fazlaca girintili çikintili mi ve lameller derin mi? 18.Dilinde bir koku farkediyor musun kaziyinca? 19.Ediyorsan, nasil bir koku? (Tek kelime!) -Burun&Bogaz- 20.Burun içi egrilik var mi? 21.Konka sismesi var mi? 22.Burun içi asiri kuruluk var mi? 23.Genizde/bogazda burundan giren havadan dolayi kuruluk var mi? 24.Burun içi kurumus parçaciklar oluyor mu? 25.Burnun iç arka kismiyla geniz arasi sürekli bir doluluk hissi var mi? 26.Geniz akintisi var mi? Varsa kati mi sulu mu?(Örnek: Evet,kati) 27.Dislerini firçaladiginda,burnuna su aldiginda, ya da varsa burun rhens kiti kullandiginda (tuzlu su ile), burundan veya bogazdan çikan çok kati,hatta küçük kati balgam kütleleri halinde seyler genizden ayriliyor mu? 28.Nemli ve hafif sicak havada daha rahat nefes alabiliyor musun? 29.Bademciklerin varsa, sisme/iltihap oluyor mu? 30.Beyaz bademcik tasi olusuyor mu? 31.Tükürük bezlerinde hafif sislik/agri oluyor mu? 32.Lemf dügümlerinde sislik oluyor mu?(Bogazda vs.) 33.Kulakta sorun/akinti/yara oluyor mu?(Örnek:Evet,akinti) 34.Kaba Kulak geçirdin mi? -Solunum Yollari- 35.Akciger ile ilgili bir doktor teshisi konuldu mu? (Örnek:Astim, tekrarlanan ya da kronik bronsit vs.) 36.Akcigerden, kati, koyu renkli balgam çikiyor mu? 37.Derin nefes aldiginda sizliyor mu? 38.Kronik Öksürük var mi? 39.Nefesin aci vererek çabuk kesiliyor mu? Mesela otobüse kosarken. -Sindirim Sistemi- 40.Endoskopi yapildi mi hiç? Evet ise: 41.Mide kapakciginda gevseklik teshis edildi mi? 42.Helicobakter teshis edildi mi?(Cevap hayir ise 46. soruya kadar'hayir' cevabini ver) Evet ise: 43.Tedavi edildi mi? Evet ise: 44.Kisa da olsa düzelme oldu mu? Kac hafta/ay düzeldi? (Örnek: Evet, 2 hafta) 45.Tekrar kontrol edildiyse, yine çikti mi? 46.Herhangi baska bir teshis konuldu mu?(Örnek: Gastrit, Ülser, Reflü) 47.Agzina aci mide asiti yükseliyor mu sikca? 48.Midede yanma oluyor mu? 49.Yemek borusunda yanma oluyor mu? 50.Ara ara gögsüne bile yayilan sizlatici bir yanma oluyor mu? 51.Yüksek/kalin yastikta daha rahat uyuor musun? 52.Yemek saatlerin uyuma saatine yakin mi?(3 saatten az) 53.Koku ile yedigin yemek arasinda bir baglanti farkettin mi? 54.Ettiysen, hangi gidalarda yogunlasiyor? Seç: Et, Süt ürünleri, Makarna, Ekmek/Hamur isleri, Tatli, pismis sebze, pismemis sebze ve salata, meyve. 55.Yukaridaki örneklerden en çok hangilerini tüketiyorsun? 56.Yerken tįka basa mi yiyorsun? 57.Hareket ediyor musun? Mesela günlük yürüyüs/spor. 58.Çogunlukla oturarak ve uzanarak mi geçiyor günün? Mesela Ofis isi ve evde TV/Bilgisayar. 59.Bagirsakta herhangi bir teshis konuldu mu?Mesela Morbus Crohn, Çölyak vs.) 60.Asiri veya kronik kabizlik var mi? 61.Varsa kaç günde bir tuvalete çikiyorsun? 62.Karninda asiri hava/gaz olusuyor mu? 63.Sürekli ishal oluyor mu? 64.Diskinin renginde veya yapisinda bir tuhaflik gözetiyor musu ?(Örnek:Açik renk, siyah gibi, çok kuru, çok asiri agir kokulu vs.) 65.Herhangi bir Intolerans teshisi konuldu mu? Mesela Laktoz, Fruktoz, Glükoz vs. 66.Herhangi bir gidayi tüketmediginde veya az tükettiginde agiz kokusunda biraz düzelme farkettin mi? 67.Evet ise: Hangi gida/gidalar? 68.Günde ortalama kaç su bardagi su içiyorsun? 69.Kahve ya da çay ya da sekerli limonatayi yogun olarak içiyor musun? Hangisini/ hangilerini? 70.Az yemeyi denediysen, kokuda azalma farkettin mi? 71.Kokunun sadece agzindan degil, burnundan verdigin nefesten de yayildigini düsünüyor musun? -Son Sorular- 72.Burun içinin koktugunu düsünüyor musun? 73.Ayriyeten teninin ve terinin diger tanidigin Insan- lardan daha erken ve yogun koktugunu düsünüyor/fark- ediyor musun? 74.Ayakkabilarin satin aldiktan kisa süre sonra kokabili- yor mu? Asiri ayak terlemesinden dolayi yani. 75.Yukaridaki sorularla henüz dile gelmemis bir önemli rahatsizligin varsa buraya kisaca ismini yazabilirsin. BASARDIN! TESEKKÜRLER! Unutmayin, soru ve sonuçlarin muhabbeti diger baslikta! |
|
BezginBetül
Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2016 Saat 08:40 |
Kayit Tarihi: 1.Kadin, 32 2.13-16 3.Sanmiyorum 4.evet 5.Hipotiroid,kronik tiroid iltihabi,Kas agrili romatizmal hastalik 6.Evet,20 yildir (halen) 7.Evet,35-40 8.Evet,çamasir suyu gibi 9.Evet, Parodontoz 10.Hayir 11.Evet,5 12.Siyah 13.Evet 14.Evet 15.çokca 17.evet 18.evet 19.Çamasir suyu/Klorik asit 20.evet 21.evet 22.evet 23.evet 24.evet 25.evet 26.evet 27.evet 28.evet 29.hayir 30.hayir 31.hayir 32.evet 33.hayir 34.evet 35.Tekrarli bronsit, küçük lekeler 36.Bazen 37.evet 38.hayir 39.evet 40.evet 41.evet 42.evet 43.evet 44.hatirlayamiyorum 45.evet 46.gastrit, reflü 47.nadiren 48.evet 49.evet 50.evet 51.evet 52.evet 53.evet 54.Et,süt ürünleri,hamur isleri,ekmek,makarna,tatli,Lahana,Brokoli 55.Makarna,ekmek,tatli,cips 56.evet 57.hayir 58.evet 59.hayir 60.evet 61.3 62.evet 63.nadiren 64.agir koku 65.laktoz (genetik) 66.Bilmiyorum 67.Bilmiyorum 68.4-7 69.hayir 70.evet 71.evet 72.olabilir 73.evet 74.evet 75.yok |
|
BezginBetül
Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2016 Saat 08:43 |
Evet Arkadaslar, burada anket ile, sorularinizla, benzerliklerle vs. ilgili her seyi yazabiliriz. Hepimize yararli olur INSALLAH!
|
|
Funda
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Subat-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2016 Saat 16:16 |
1.kadin 37
2.32 3.yok 4.56 kilo 5.nodüllü guatr 6.10 yil 7.10 tane 8.hayir 9.yok 10.yok 11.6 dolgu 12.siyah 13.sik 14.yok 15.var 16.sari beyaz tabaka 17.degil 18.evet 19.diski 20.yok 21.var 22.var 23.var 24.var 25.var 26.evet kati 27.evet 28.evet 29.sisme oluyor 30.bazen 31.hayir 32.hayir 33.çinlama 34.evet 35.hayir 36.hayir 37.hayir 38.hayir 39.evet 40.3 defa 41.hayir 42.evet 43.evet 44.1 ay 45.hayir 46.gastrit 47.hayir 48.hayir 49.hayir 50.hayir 51.evet 52.hayir 53.evet 54.süt hamur isi 55.salata ,sebze,et 56.hayir 57.hayir 58.evet 59.hayir 60.hayir 61.günde 2-3 kez 62.hayir 63.hayir 64.kokulu 65.test yaptirmadim 66.evet 67.ekmek çay hamur isi 68.5 bardak 69.sekersiz çay 70.evet 71.hayir 72.hayir 73.karbonat kürü ile vücut kokusu bitti 74.hayir 75.yok |
|
Tükenmislik
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2399 |
Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2016 Saat 14:21 |
Anket düzenlemek isteyen arkadaslar bu linkten forumun anket düzenleme sayfasina girebilir
http://www.agizkokusu.org/forum/new_poll_form.asp?FID=69 -M |
|
marln
Üye Kayıt Tarihi: 16-Aralik-2015 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2016 Saat 09:32 |
1 kadin
2 14 ys 3 hayir 4 hayir 5kabizlik 6.7.8.9. hepsi hayir 10 evet 11 evet 1 tane 12.13.14.15 yoklar 16 evet beyaz 17 hayir 18 evet 19 biseye benzetemedim 20 evet 21hayir 22 evet 23 hayir 24 normal 25-32 hepsi hayir 33 evet 34 hatirlamiyom 35.36.37.38 hayir 39 evet 40 hayir 47.48.49.50 arada bi oluyor 51.52 hayir 53 evet 54 bi sure kahvaltida ekmek ve cay içmedigimde azalmisti 55 et hamur 56 doyuncaya kadar 57 ise yuruyerek gidiyorum gidis gelis 1 saat 58 evet 59 hayir 60 kronik kabizlik 61 3 gunde 1 62 siskinlik var 63 hayir 64 kotu kokulu 65.66 hayir 68 5 su bardagi 69 çay 3 bardak 70 evet 71 evet 2 side var 72.73 evet 74 hayir 75 burnumu nezleyken guzel temizleyemiyorum o yuzden mukuz kalinlasmasi olabilir |
|
BezginBetül
Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2016 Saat 22:00 |
Tesekkürler Funda ve MarlIn..Umarim bir kac kisi daha emege saygi gösterir ve bir 10 dakikasini bu ankete harcar. "Agzim kokuyor, öneriniz ne?" diye sacma ve verimsiz sorulari forumdakilere yöneltip cikanlara ve sürekli olayin genelini gözden kacirip detay sorular yönelten ve yol almamizi engelleyen kolaycilar bu sekilde bir cevaba ulasamayacaklarini keske anlasalar...Ancak tüm belirtilerimizi bu anketle kiyaslarsak anlayabilme ihtimalimiz olur.
Tekrar tesekkürler zamaniniz ve emeginiz icin. Bunu hem kendiniz hem de forumdaki diger arkadaslar icin yapiyoruz. |
|
Meari
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Haziran-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2016 Saat 15:09 |
1.Kadin / 27
2.17-21 3.evet 4.hayir 5.yok 6.hayir 7.hayir 8.hayir 9.hayir 10.evet 11.6 dolgu 12.her ikiside 13.evet 14.hayir 15.evet 16.evet, sarimsi 17.evet 18.evet 19.diski 20.evet 21.evet 22.evet 23.evet 24.bazen 25.evet 26.evet, kati 27.hayir 28.evet 29.hayir 30.evet 31.hayir 32.hayir 33.hayir 34.hayir 35.hayir 36.hayir 37.hayir 38.hayir 39.hayir 40.evet 41.hayir 42.hayir 43.hayir 44.hayir 45.hayir 46.antral gastrit 47.hayir 48.evet 49.hayir 50.hayir 51.hayir 52.evet 53.hayir 54.bilmiyorum 55.ekmek, pismis sebze 56.hayir 57.hayir 58.hayir 59.hayir 60.evet 61. 2 62.evet 63.hayir 64.agir koku, koyu renk 65.hayir 66.hayir 67.hayir 68. 4 69.hayir 70.bilmiyorum 71.evet 72.evet 73.hayir 74.hayir 75.hayir |
|
Ya Safi
|
|
hamza171
Üye Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2016 Saat 08:05 |
-Genel- 1. Erkek 17 2. Agiz kokusu hangi yas araliginda olustu? 10-18 3. Agiz kokusu diger aile bireylerinde de var mi? evet 4. Fazla kilo var mi? Hayir 5. Sistemik, önemli bir hastalik var mi? Hayir 6. Sigara kullandin mi? Kullandiysan kaç yil? Hayir 7. Sigara kullaniyor musun? Günde kaç tane? hayir -Agiz/Dis- 9. Dis hekimi tarafindan teshis edilmis bir hasta- lik var mi? Dis etlerinde sikinti var 10.Dislerde su an çürük var mi? 2 tane var dolgu yapildi 11.Dolgular var mi? Varsa kaç tane? 2 12.Dolgu varsa, siyah dolgu mu beyaz dolgu mu? siyah 13.Dislerin aralikli mi? hayir 14.Dislerin dis etine en yakin olan kisminda ara- liklar var mi? hayir 15.Agiz kurulugu var mi? evet 16.Dilde pas var mi? Varsa ne renk? Evet sari-beyaz 17.Dil fazlaca girintili çikintili mi ve lameller derin mi? evet 18.Dilinde bir koku farkediyor musun kaziyinca? Tabiki 19.Ediyorsan, nasil bir koku? Igrenç -Burun&Bogaz- 20.Burun içi egrilik var mi? Evet lakin sorun çikarmayacak kadar küçükmüs 21.Konka sismesi var mi? Hayir 22.Burun içi asiri kuruluk var mi? Hayir 23.Genizde/bogazda burundan giren havadan dolayi kuruluk var mi? Hayir 24.Burun içi kurumus parçaciklar oluyor mu? Hayir 25.Burnun iç arka kismiyla geniz arasi sürekli bir doluluk hissi var mi? Hayir 26.Geniz akintisi var mi? Varsa kati mi sulu mu? Yok 27.Dislerini firçaladiginda,burnuna su aldiginda, ya da varsa burun rhens kiti kullandiginda (tuzlu su ile), burundan veya bogazdan çikan çok kati,hatta küçük kati balgam kütleleri halinde seyler genizden ayriliyor mu? Hayir 28.Nemli ve hafif sicak havada daha rahat nefes alabiliyor musun? Evet 29.Bademciklerin varsa, sisme/iltihap oluyor mu? aldirdim 30.Beyaz bademcik tasi olusuyor mu? oluyordu aldirdim 31.Tükürük bezlerinde hafif sislik/agri oluyor mu? hayir 32.Lemf dügümlerinde sislik oluyor mu?(Bogazda vs.) evet 33.Kulakta sorun/akinti/yara oluyor mu?hayir 34.Kaba Kulak geçirdin mi? Evet -Solunum Yollari- 35.Akciger ile ilgili bir doktor teshisi konuldu mu? Gözükmedim 36.Akcigerden, kati, koyu renkli balgam çikiyor mu? Hayir 37.Derin nefes aldiginda sizliyor mu? Hayir 38.Kronik Öksürük var mi? Hayir 39.Nefesin aci vererek çabuk kesiliyor mu? Mesela otobüse kosarken. Evet -Sindirim Sistemi- 40.Endoskopi yapildi mi hiç? Hayir 41.Mide kapakciginda gevseklik teshis edildi mi? 42.Helicobakter teshis edildi mi?(Cevap hayir ise 46. soruya kadar'hayir' cevabini ver) Evet ise: 43.Tedavi edildi mi? Evet ise: 44.Kisa da olsa düzelme oldu mu? Kac hafta/ay düzeldi? (Örnek: Evet, 2 hafta) 45.Tekrar kontrol edildiyse, yine çikti mi? 46.Herhangi baska bir teshis konuldu mu?(Örnek: Gastrit, Ülser, Reflü) 47.Agzina aci mide asiti yükseliyor mu sikca? 48.Midede yanma oluyor mu? hayir 49.Yemek borusunda yanma oluyor mu? hayir 50.Ara ara gögsüne bile yayilan sizlatici bir yanma oluyor mu? evet 51.Yüksek/kalin yastikta daha rahat uyuor musun? 52.Yemek saatlerin uyuma saatine yakin mi?(3 saatten az) evet 53.Koku ile yedigin yemek arasinda bir baglanti farkettin mi? Sogan ve sarimsakla asiri artiyor bir de kahve 54.Ettiysen, hangi gidalarda yogunlasiyor? Sogan ve Kahve 55.Yukaridaki örneklerden en çok hangilerini tüketiyorsun? Hiç birini 56.Yerken tįka basa mi yiyorsun? Evet 57.Hareket ediyor musun? Mesela günlük yürüyüs/spor. Evet 58.Çogunlukla oturarak ve uzanarak mi geçiyor günün? Hayir 59.Bagirsakta herhangi bir teshis konuldu mu?Mesela Morbus Crohn, Çölyak vs.) Bakilmadi 60.Asiri veya kronik kabizlik var mi? Hayir 61.Varsa kaç günde bir tuvalete çikiyorsun? Günlük çikiyorum 62.Karninda asiri hava/gaz olusuyor mu? Evet 63.Sürekli ishal oluyor mu? Hayir 64.Diskinin renginde veya yapisinda bir tuhaflik gözetiyor musu ?(Örnek:Açik renk, siyah gibi, çok kuru, çok asiri agir kokulu vs.) Hayir 65.Herhangi bir Intolerans teshisi konuldu mu? Mesela Laktoz, Fruktoz, Glükoz vs. Bakilmadi 66.Herhangi bir gidayi tüketmediginde veya az tükettiginde agiz kokusunda biraz düzelme farkettin mi? Hayir 67.Evet ise: Hangi gida/gidalar? 68.Günde ortalama kaç su bardagi su içiyorsun? 10-12 69.Kahve ya da çay ya da sekerli limonatayi yogun olarak içiyor musun? Hangisini/ hangilerini? Içmem 70.Az yemeyi denediysen, kokuda azalma farkettin mi? Biraz 71.Kokunun sadece agzindan degil, burnundan verdigin nefesten de yayildigini düsünüyor musun? Burunda olmuyor lakin agzimi kapatim burundan verince oluyor -Son Sorular- 72.Burun içinin koktugunu düsünüyor musun? Hayir 73.Ayriyeten teninin ve terinin diger tanidigin Insan- lardan daha erken ve yogun koktugunu düsünüyor/fark- ediyor musun? Su an ergenlikte basladi o sorunum ama önceden yoktu 74.Ayakkabilarin satin aldiktan kisa süre sonra kokabili- yor mu? Asiri ayak terlemesinden dolayi yani.Hayir 75.Yukaridaki sorularla henüz dile gelmemis bir önemli rahatsizligin varsa buraya kisaca ismini yazabilirsin.Gastrit ve helicobacteriden süpheleniyorum ve 3lü antibiyotik tedavisiyel geçmesse tekrar dise yönelim 20lik dislerimi çektirecegim. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|