|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: kabizligin nefes kokusuna etkisi | |
Yazar | Mesaj |
marln
Üye Kayıt Tarihi: 16-Aralik-2015 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Konu: kabizligin nefes kokusuna etkisi Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2016 Saat 12:05 |
benim nefes kokusu problemim var hocam.sebebini de bulduma inaniyorum.%99 eminim diyebilirim.hastaligimin sebebi kabizlik.hani siz kitabinizda ve makalenizden bahsetmistiniz ya gazlar fazlaysa baglanamaz ve dolasima gecerek cozunur iste benim problemim de bu.hocam boyle bir rahatsizligi olan birinin tedavisi nasil olur? benim evde yapabilecegim bi sey varmi ?
Düzenleyen aydinmur - 13-Nisan-2016 Saat 13:40 |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2400 |
Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2016 Saat 13:42 |
(Mesajinizin basigini içerigi ile iliskilendirecek sekilde yeniden düzenledim)
Evet dogru. Böyle bir iliski olabilir. Madem bu konuda tereddüt yok o halde kabizliginizin giderilmesi için en yakin saglik ocagindan yardim isteyiniz. -M |
|
Mehmet
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 14-Nisan-2016 Saat 20:59 |
Kabizlik bagirsak sorununuz oldugunu gösteriyor. Ne kadar zamandir kökü var? Ne zamandir kabizlik çekiyorsun?
|
|
marln
Üye Kayıt Tarihi: 16-Aralik-2015 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2016 Saat 11:48 |
9 senedir cekiyorum
|
|
Mehmet
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 26-Nisan-2016 Saat 19:03 |
Magnezyum takviyesini bir arastirin
|
|
marln
Gönderim Zamanı: 27-Nisan-2016 Saat 08:29 |
hocam kabizlik gecince ne kadar süre ile nefes kokusu gecer acaba?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2400 |
Gönderim Zamanı: 27-Nisan-2016 Saat 09:38 |
Bilmiyorum. Ama ilk günlerde kaybolmasi gerekir diye zannediyorum
|
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 28-Nisan-2016 Saat 19:50 |
kabizlik varsa sabah 2-3 tane kuru kayisi ye aç karina. ögle yemegi aksam yemeginden sonrada at 1 adet kabizlik vs kalmaz geçiçi çözüm olur ama yinede test etme imkanin olur.
|
|
Mehmet
Gönderim Zamanı: 01-Mayis-2016 Saat 20:18 |
O geçici kabizlik kardesim. Biz sürekli bir kabizlik halinden bahsediyoruz. Öyle kayisi ile falan geçmez
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|