|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: birazcık karalama | |
Yazar | Mesaj |
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Konu: birazcık karalama Gönderim Zamanı: 16-Ekim-2015 Saat 23:16 |
ruhumu kandıracak bir pamuk sekere ihtiyacım var.
kendime okdugum her maval silik anılarımdaki beni daha da görünmez kılıyor. bu kacıncıdır bilmiyorum ertesi gün sıradan bir insan olarak uyanmayı düşlediğim aynaya bakmaktanda nefret ediyorum artık sonucta ne fark eder ki gozlerinin endamı insanlarının yüzüne bakmaya yüzün olmadıkca hem aynalar pek bi yanardöner onlara hükmetmeye kudretin olmadıkça yine de suçlamıyorum aynaları içinde bulundugum ruh hali ve beni bu noktaya sürükleyen sebebler silsilesinin tarifi oldukça basit fakat asıl merak ettiğim kelimelerin çehresinde oluşacak hayret ifadesi eminim kendilerini yan yana getirecek biçareyi ne kadar beklemişlerdir. . |
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 17-Ekim-2015 Saat 18:34 |
Çok güzel kardeşim. Ne cevherler varmış aramızda :) Arada sırada karala bence sen. Allah şifa versin
|
|
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2015 Saat 00:12 |
eyvallah hocam sağolun ve Allah hepimize şifalar versin ama keşke daha çok yazan ya da bu acıyı bi şekilde birlikte paylaşmaya çalışan olsa...ama nedense aynı dertten muzdarip insanlar olarak biz bile birbirimizden uzak kalıyoruz ve gün geçtikçe daha da yalnızlaşıyoruz.
|
|
latte
Üye Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Gönderim Zamanı: 19-Ekim-2015 Saat 14:37 |
bu hastalığın olumlu yanları da var demek ki,hocamı şair yapmış:)) mesela beni de daha olgun anlayışlı bi insan yaptı.bu hastalık bencil ve acımasız tarafımı törpüledi adeta.her şerde bi hayır vardır diyorum.
|
|
BezginBetül
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 122 |
Gönderim Zamanı: 11-Mayıs-2016 Saat 16:54 |
Aynen katiliyorum latte.
Insani ister istemez degistiriyor bu sorun. Daha ice kapanik, daha empatik ve daha dikkatli birisi oldum diyebilirim. Bir ara da takinti haline gelen bir fikir yerlesmisti kafama...Sanki önceki hayatimda (reenkarnasyon anlaminda degil..agiz kokusu öncesi ve sonrasi diye ayiriyorum hayati:)) birilerine kötu davranmisim da, bu yüzden bu sorun olusmus diye düsünmeye baslamistim. Oturup kime nasil davrandigimi analiz etmeme neden oldu..Neticede öz elestiri mekanizmam oldukca gelisti. Bir cok yanlis ve haksizlik yaptigimi anladim. Mesela baska birisiyle dalga gecmek, kücümsemek, pot kirmak, sürekli kendisini düsünmek, karsisindaki insanin yerine kendini koyamamak, yüzeysel olmak vs. Bunlari yaptigim durumlari hatirlayip iyice kafama yerlestirdim. Simdi cok cok cok daha dikkatli davraniyorum mesela. Demek ki karakterimin eksiklerini düzeltmeme yardimci oldu diyebilirim:)) Ama bir noktadan sonra böyle düsünmek de dogru degil tabii, takinti haline gelebilir. Her yanlistiktan kendini sorumlu tutmak, her negatif durumu illa ki de düzeltmeyi istemek de öz güven acisindan iyi degil. Ama cok degistim, bunu biliyorum. Evet, degistik..ama cözüm? Simdilik yok. Bazen enerjimin tükendigini hissediyorum. Ölüme ramak kala fikirlerimi toparliyor, gecici cözümlere yönlendiriyorum. Ama nereye kadar? Kafam coooook karisik, bin türlü nedeni olabilir. Bazen diyorum ki, keske elimden tutup bana yol gòsterebilecek birisi olsa. Tip uzmanlari bu yüzden gözümde cok büyüyor..Sanki cözüm dillerinin arkasinda, cikti cikacak. Bu esnada bir arkadasimiz baska bir baslikta yazdigi gibi, alternatif tip uzmani oldum diyebilirim. Yani bilim güzel de, cooook yavas isliyor. Mesela atiyorum..daha dün okudum, Staphylococcus Aureus'a karsi etkili bir madde bulunmus. Endolysin. Bunu farelerde test etmisler, bakteriyi antibiyotiksiz bitirebilen bir yol bulmussunuz..ama piyasaya sürülmesi daha en az 5-7 yil sürer mis. Yuh be! dedim. Bizim sorunumuzla ilgili arastirmalar da böyle iste..N'olacak halimiz be arkadaslar. Keske tip okumus olsam da gereken bilgiyle kendi üzerimde deneyebilsem faydali olabilecek ilaclari. Ama buna da bilgisizligim engel. Sanki birisi sürekli potansyelimizi icten baglamis gibi yasiyoruz..kelepceli bir halde. Sonumuz ne olacak? Hayat boyunca bu sacma sorunla ugrasip, yasanmamis bir hayata veda mi edecegiz? Peki ne anlami var? Neden? Neyse..burada negatif duygularimi kustum, kusura bakmayin. Ama kimseyle paylasamiyor insan. Yine de ümidimizi kesmeyelim..Bu basligin altina diger arkadaslar da kafalarindan gecen duygulari yazsa cok hos olur. Diger basliklarda zaten tip ve bilim eksenli yaziyoruz..Burasi da böyle olsun. Basligi acan arkadasa tesekkürler. |
|
ümitvar
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23-Ocak-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Gönderim Zamanı: 12-Mayıs-2016 Saat 00:49 |
Bi karalamada benden gelsin;
Ümidimin dip yaptığı zamanlarda görüyorum ki çok acizim.Sanki birşeylerin bitişinde sonunda bulunuyorum ve elimden gelen, gelecek olan birşeyde kalmamış.Peki şimdi? Şimdi ne olacak ? Ne zamana kadar?Kaderimde olanı tenkit etmek istemiyorum olanca sabrımla.Bi sebebi var,olmalı diyorum.Tüm dertlileri kendime eş tutup anlamaya çalışıyorum.Her kalp sahibinin az çok var bi sızısı .Biliyorum bi yerlerde saklanmış ümit kırıntısı bir gün karanlığıma galebe çalacak.Dualarım boşa gitmeyecek , dilekçem beklemede.Peki neyi bekliyor? Belkide beni! Ben oluncaya olgulaşıncaya pişinceye kadar bende vazifesini gören o memur sessizce çekilip gidecek.Ve ben o gün İYİ olacağım.Sonra dönüp bi teşekkür edeceğim beni İYİ edene.Anlayacağım ki herşeyin bi vakti varmış.Erken doğumlar gibi kaybetme riski varmış.Belkide hiç bilemeyeceğim bi sır vardı onda. Derdimdi belkide beni İYİ eden iyilikte tutan.... Derdi vereni sevince derdinide sever insan......... |
|
mmkk
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 11-Aralık-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
Gönderim Zamanı: 12-Mayıs-2016 Saat 01:32 |
Kardesim benim de enerjim tukendi tukenecek yani sarjim bitmek uzere okadar siomrumki anla..herserde bir hayir yoktur misla ben universite ogrencisiyim 100 kisilik sinifta bi bende var budurum hicde oyle ser hayir olayi deil bunu sen cekiosun adalet yok esitkik yok hayat konusunda ....ne sifara ne alkol kullanan birisiyim ama bunlaei kullanan arkadaslarkm hic kokmuo bi akil dio sigaraya basla ben zaten su yasa kadar gunah lar islemisim bu saatten sonra hayati deli dolu yasa diorum ....kafamda soru isaretleriyle yasamaktan sikildim hergun bugun gunu nasil gecirmeliyim demekten sikildim .....ya inanirmisiniz 20 yasinda erkegim bikactane erkek arasasim var ama su yasima kadar birkere bile asam akilli arkadaslik kurdugum bi KIZ OLMADI HAYIRMI SERMI ......BENDE SANSSSS YOK OSEYDEN YOK ISTE..
|
|
umutvar
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2015 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Gönderim Zamanı: 14-Mayıs-2016 Saat 03:22 |
"... hicbir şeyim yok akıp giden sokaktan başka keşke yalnız bunun için sevseydim seni. ..." Şu dizeler aşıklar için nasıl bir etki bırakıyorsa bu yazı da bende böyle bir etki bıraktı.Düşündüklerimin aynısı duygularımın tercümanı.Bir an acaba ben mi yazdım dedim. Gözlerim doldu ama ağlamadım. Her zaman umut var!!! |
|
Her zaman umut var!!!
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|