|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Kokarcasey
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Mart-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Mart-2016 Saat 11:48 |
Arkadaslar merhaba . Ben agiz kokusu sorununu orta okuldan beri çekiyorum suanda 22 yasindayim üniversite son siniftayim. Bu illetin ne kadar kötü hissettirdigi gerçegini yasamayan bilmez bunlari geçiyorum denemesinin yol yöntem kalmadi. Dislerimde kaplamalarim vardi onlari degistirdim , midemde mi acaba sorun dedim 3 kere endoskopi oldum bir sey çikmadi yinede helipak kullandim en az 4 kere. Çünkü antibiyotik geçici de olsa kokuyu geçiriyordu be ben ise yariyor saniyordum her seferinde. Midemden olmadigini anladim kulak burun Bogaz'a gittim bademciklerimi aldirdim burun kemigimi törpülettim daha sonra geçmeyince geniz etlerimi yaktirdim.
Bunlarin hiç biri bir parça da olsa geçirmedi o kokuyu. Benim kokum bir faktöre bagli olmadan azalan veya artan bir koku degildi yemek yedigim yanda bir seyler içtigim anlarin disinda her daim oradaydi. Metal tadi vardi agzimda sürekli kokuyu duymuyordum ama tad vardi genelde. Biraz igrenç ama parmagimi dil köküme dokundurup kokladigimda her zaman ayni igrenç koku oradaydi. Bu arada dil kökümün çok fazla girintili çikintili oldugunu farkettim , herkesin öyle mildir bilemiyorum ama sorunun orada olduguna karar verdim. Bir ay önce bu forumu kesfettim ve PHARMOL ZN ile tanistim . Hemen internetten siparis verdim ve kullandigim andan itibaren kokuyu kesti. Hala inanamiyorum yillardir çektigim iskencelerden kurtulmak bu kadar kolay miydi. Günde iki kez kullanmak yetiyor arkadaslar. Benim anlattiklarim gibi sorunu olan varsa lütfen denesin. Benim bir ayim dolmak üzere. Ilk kullandigim Zamanlarda sabah yaptigim garagara gece yarisina kadar yetiyordu yalniz Zaman geçtikçe süresi azaliyor gibi . Etkisinin geçmesinden çok korkuyorum . Murat hocama sormak istiyorum , dilin kök kismina yerlesen bakteriler bu garagaraya karsi bagisiklik gelistirebilirler mi? Eger öyle bir sey olursa gerçekten dünyam kararir. Bir aydir kokudan kurtuldum arkadaslar KESINLIKLE DENEMELISINIZ! |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Eger etkisinde azalma olursa 1-2 gün ara verip yeniden baslarsiniz veya kullanma sikliginizi artirabilirsiniz.
Toksik degildir, ömür boyu (dis macunu gibi) kullanilabilir. (Not PharmolZn ile aramda hiç bir ticari bag bulunmamaktadir) -M |
|
![]() |
|
Mnsm
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
Geçmis olsun.
Acaba gargara yutkunurken hissedilen balgam kütlesinide yok edermi bende her yutmada hissediyorum koku sanki oradan çikiyor. Birde sabah tükürdügümde tükürügüm asiri yogun yapiskan ve kahverengi oluyor. Gargarayi deneyecegim. |
|
![]() |
|
Kokarcasey
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Mart-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Bu Arada oxyfresh çinkolu gargara da pharmol zn ye benzer bir ürün sanirim. Içinde limon ve nane özlü olani kullaniyorum iki gündür o da kesiyor kokuyu ve agizda nahos bir tad birakmiyor.
|
|
![]() |
|
Powershaped
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Nisan-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Naneli seker aliyorum. Etrafa garip bir koku yayiliyor. Her seker yiyen insandan koku etrafa yayilir mi ya kafayi yiycem artik !otobüste genelde önümde oturan insan etrafi koklamaya basliyor.Agiz kokusunun çözümü vardir bastirilabilir ama nefesten etrafa yayilmasi insanlarin içinde kendini çok kötü hissettiriyor.Pharmol zn yi eczanelere sordum. Adini bile ilk defa duyuyorlar. Nereden aldiniz siz?
|
|
![]() |
|
Funda
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Subat-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam eczaneden pharmol zn alcaktim ama 400ml lik solusyon var 15 lira denildi.Bunu alip kullanabilirmiyim cam sise ile aynimidir cevaplarsaniz sevinirim tesekkürler
|
|
Tükenmislik
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Valla ben satmiyorum, bu tür seyleri bilmiyorum. Zaten 400 ml si söylediginiz fiyata satiliyor diye biliyorum. http://www.pharmolzn.com sayfasinin en altinda firma sahibinin cep telefonu var. O numarayi arayip istediginizi sorabilirsiniz.
-M |
|
![]() |
|
BezginBetül
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 122 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar Pharmolzn ile kurtulanlar ne durumda?Deneyenler?
|
|
![]() |
|
Funda
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Subat-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() |
pharmol zn 2 gündür kullaniyorum.2 saat kadar kokuyu engelliyor bende.Dün kina gecesine gittim çikmadan 2 dakika beklettim agzimda 2 saat kadar götürdü ve koku yine geldi ama ben memnun kaldim zaten sürekli kullanmam etkili olmasi için acil durum kurtaricim olacak.Ben zaten hissediyorum dilimde dil kökünde bakteriler var sorun o ama çözüm yok oldugu kadar artik . Murat beye sonsuz tesekkürler saygilar
![]() ![]() ![]() |
|
Tükenmislik
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Evet bende ayniyim bu tip 1 tedavisi nedir ?Neden olur ?Nasil kurtulunur ?Bir bilen varmi?
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Normalde 5-6 saat etkili olmasi lazim murat hoca öyle diyordu mesela bende icsem bana da 1 saat etki eder ama besleyen kaynak baska
|
|
![]() |
|
Amazon
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
Disleriniz macunla firçaladiktan sonra bu gargara ile sadece gargara degil birde dislerinizi ve dilimizin firçalayin bakterilere daha kolay ulasmasi lazim tahminim etki süresi 4-5 katina çikar ben bunu baska gargara da yapiyorum aksamdan sabah agzim kokmuyor ama benimkisi tuhaf bisey yemek yiyince koku yapiyo yedigim yemekler agzima yapisiyo ve kötülükten kokuya neden oluyo sakiz çigneyerek gideriyorum bademciklerimide aldircam artik bende bogaz reflüsü var büyük ihtimalle bakteriler bogazima yapisiyo oda kokuya neden oluyo
|
|
![]() |
|
moonlight
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Temmuz-2015 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Ben pharmol zn kullaninca koku daha da artiyormus gibi geliyor bana. Böyle bir sey mümkün olabilir mi acaba?
|
|
![]() |
|
hamza171
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaslar bu derdi son 6 yildir çekiyor(du)m.
Evet bu bir hastalik ve iyi bir gözlem ve tibbi tedavi gerektiyor öncelikle bunu bilelim. Ben ilk olarak bademcigimi aldirdim kbb doktoruma anlattim bakti ve bundan kaynaklaniyor olabilir dedi aldirdik kokuda azalma oldu ama hala devam ediyordu. Gastrit çikti ve hp antibiyotik tedavisi oldum tedavi boyunca sabah kalktigimda bile koku yoktu. Son günlerde ise Pharmol ZN'yi kesfettim burada Murat hocaya sunu söyleyecegim 1-Hocam bizim kalitsal olarak veyahut bir hastalik sonucu bakteriyi tutan diger insanlara göre daha zayif bir dil tabakamiz var ve kokular burdan kaynaklaniyordu bende çünkü pamuk veyahut kulak çöpüyle dis etimi yaran 20lik disler dahil tüm heryere degdirsem bile koku yoktu lakin dilimde inanilmaz çirkin bir koku var.Her gün temizleyince dilimi o tabaka baya inceliyor lakin sabah yine aktif oluyor :) Bunun hala nedenini anlamadim ama bagirsak olabilir diye düsünüyorum neyse. Sonuç olarak hocam bu gece agiz kokum tavanken hem açim hem uyudum pharmol znyi gargara yaptim ve her zamanoldugu gibikokuyu uzun süredir kesti.Bu demek oluyor mu ben tip1'im ve dile yöneleyim dil temizligimi arttirip her gün firçalama yapayim ve diger sebepleri aklimdan çikararak paranoyakliktan kurtulayim :) Eminim bir çogumuzun sorunu bu saygilar.. |
|
![]() |
|
mehmet27
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 81 |
![]() ![]() ![]() |
Bu gargarayi nerden bulabiliriz eczanede
bulamadim |
|
![]() |
|
Ilyaha
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Aralik-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar
Forumda uzun uzun vakit gecirdikten sonra uye olmaya karar verdim ve size fayda buldugum seyi anlatmak istedim. Oncelikle agiz kokusu yasadigimdan eminim. Acik sozlu olan kardesim zaman zaman bana bunu soylemeye calisirdi. Ben bu sorunu cok uzun senelerdir, hatta kendimi bildim bileli yasiyorum. Kucuk bir komsu cocugu bunu yuzume karsi bile soylemisti. Tum bunlarin yani sira kendim bu kokuyu siddetli bir sekilde hissediyordum. Avcuma nefesimi verip kokladigimda, ya da burnumdan nefes alirken bile yutkundugumda bu kokuyu aliyordum. Zaman zaman agzima bademcik tasi denilen olusumlardan da gelir. Bu konudan cok muzdarip oldugum icin senelerdir cok doktor gezdim. En son bademcik ameliyati olmayi kafaya koyarak bir universite hastanesine muayene olmaya gittim. Doktor muayene etti, bademciklerinde evet bir seyler var ama surekli sismiyorsa ameliyat senin icin agir ve gereksiz olur dedi. Kolay bir ameliyat olmadigini, ne zorluklar cekecegimden bahsetti. Once gargara verelim, bunu dene gecmezse baska cozumlere bakalim dedi. Ben yine hayal kirikligi ile ayrildim ordan, cunku gargaranin bademciklerime ne faydasi olacakti ki. Ama bu sefer kararliydim, gargarayi tavsiye ettigi gibi kullanip geçmedigini soyleyip ameliyat talep edecektim. Verdigi gargara alkolsuzdu, gunde uc dort kere kullanmami onerdi. Sabah aksam dislerimi fircalayip gunde dort kere kullandim. Ilk kullandigim gun kokunun gectigini farkettim, ama gecici oldugunu dusunuyordum. Kullandigim ilk gunun ertesi gunu uyandigimda bile agiz kokusu yoktu. O kokuyu almak icin cok cabaladim ama alamadim. Gargarayi kullanmayi birakmadim devam ettim. Bu süreçte kokuyu hic almadim, sabah uyandigimda bile. Bu kutu bittikten sonra eczaneden yenisini almaya gittim ancak eczaci bir kutudan fazlasinin zararli olacagini soyledi. Ben bir kutu daha aldim kullandim ama gunde iki kereye dusurmustum. Bu surecte hic koku yoktu. Hatta yakin kuzenime anneme sordum yok dediler. Ozguvenim hic bu kadar yerine gelmemisti. Kendimi cok iyi hissediyordum, agzima sakiz almadan disari cikmanin keyfini yasiyordum. Ancak ikinci kutu da bitti, eczacim bu sefer vermedi ucuncuyu. Ben de kullanmak istemedim zaten, ara verdim. Ayrica dis tasi yapti ve dislerimde sararma oldugunu hissettim yan etki olarak. Biraktiktan bir iki gun sonra tekrar agiz kokusunu hissetmeye basladim eskisi kadar yogun olmasa da yine de artmaya basladi. Simdi alkolsuz ve uzun sure kullanmamda sakinca olmayan bir agiz bakim suyu ariyorum. Umarim bu gargara kadar faydasini gorebilecegim bir urun bulurum. Tavsiyelerinize acigim. Sorulariniz varsa yanitlarim. Herkese acil sifalar dilerim. |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Anlattiklariniza bakarak sizin durumunuz basit bir Tip 1 vaka gibi görünüyor. Belki biraz fobi bulasmis isin içine.
PharmolZn gargarayi istediginiz süre boyunca kullanabilirsiniz. http://pharmolzn.com -M |
|
![]() |
|
Ilyaha
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Aralik-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkurler Murat Bey. Onerdiginiz gargarayi alip deneyecegim, yine sonuclari paylasirim diger arkadaslar icin. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
bu gargaranin mutlaka faydasi olacaktir kisa sürelide olsa bende kullandim gerçeten tip 1 için belirli bir süre yardimcidir
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bende kullaniyorum kokuyu sifirliyor harika bir his. Fakat sürekli kullanmak gerekiyor sanirim yani bir kaç kullaninca kökten halletmiyor. Ben daha kalici bi çözumden yanayim.
|
|
![]() |
|
denizedogru
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
Siz de buldukça bunamayin arkadaslar ;( benimkini o da geçirmiyor
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
venüse katiliyorum kalici çözüm en dogru olanidir
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
apollo
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2017 Konum: Ordu Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,ben iki günde bir flagyl,ayrica hergün pharmol zn kullaniyorum.Bu ikiliyi kullanmaya basladigim günden beri kokuyla ilgili tüm sorunlarimdan kurtuldum.
1-Agiz/tükürük kokusu 2-Dil arkasindaki koku 3-Burundan gelen koku 4-Hapsirinca gelen koku 5-Tat bozuklugu 6-Uyudugum/bulundugum yerde biriken koku Tüm bunlarin ayni sebepten kaynaklandigini tahmin etmiyordum dogrusu.ama öyle olmasi iyi de oldu tabii. Daha kalici bir çözüm bulununcaya kadar kendi adima basvurabilecegim en iyi çözüm bu. Murat bey basta olmak üzere foruma katkisi olan herkese tesekkür ediyorum. Sizlerin sayesinde bir ortamda bulunmaktan,insanlarla konusmaktan rahatsizlik duymuyorum artik. Bilgi paylasiminin ne kadar önemli ve insani birsey oldugunu birkez daha görmüs oldum. Bu yüzden bende üzerime düseni yapip yasadiklarimi paylastim.ve de paylasmaya devam edecegim.hepinize saglikli günler dilerim. |
|
![]() |
|
Magdurum
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ocak-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
Ben de pharmol ile kokudan geçici de olsa kurtuluyordum fakat her gün cantamda tasimak her yemekten sonra kullanmaktan artik bikmistim. .daha sonra forumda bir arkadasin tavsiyesiyle bir tedaviye basladim ve 2 haftadir bu sorundan kökten kurtuldum. Gerçekten hiç inanmazdim kurtulacagima ama oldu ve suan gerçekten hiç bir kelime yasadigim bu mutlulugu ifade edemez.en son kalici çözüm bulmaktan bahsetmistik burda. Evet o kalici çözümle iyilestim. 'Iyilestim mutlu son' konusunu okumanizi tavsiye ederim arkadaslar. Bisey kaybetmezsiniz deneyin derim. Deneyen arkadaslar da lütfen sonuçlarini bizimle paylassin.
|
|
![]() |
|
apollo
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2017 Konum: Ordu Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Son kullandigim Pharmol zn'de tuhaf bir koku var.Nasil desem,ucuz parfüm,esans kokusuna benziyor,ama çok berbat.Neden kattilar ki bu kokuyu pharmol un içine?
Gargara yaptiktan sonra bir süre daha bu kokuyu agzimda hissediyorum.Çok rahatsiz edici. |
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Pharmol zn da çinko var ise neden çinko mineralinizi yükseltmeyi düsünmüyorsunuz. Hiç test yaptirdiniz mi ? Çinko eksikligi var ise siz de bagisiklik sisteminiz zayiftir zaten vücudunuz bakterilere virüslere karsi savasamiyprdur. Belki de çinko eksikliginizi tamamlarsaniz koku dan tamamen kurtulursunuz. Bu Gargara ile kokunuz geçtigi için böyle bir çikarim da bulundum.Gargara ile geçecek kadar basit bir kokunuz var ise çinko eksikligini tamamlayinca da geçecek kadar basit olabilir.. bir test yaptirin derim.
|
|
![]() |
|
north
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() |
Çok geçmis olsun ben de deneyecegim. Benim de dilimin üstünde koku var. Resmen bogazimdan yukari dogru kokunun yukseldigini hissediyorum. Umarim hepimiz sizin gibi iyilesiriz...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |