Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Bademcik ameliyati Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Betül
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 11
Alıntı Betül Cevaplabullet Konu: Bademcik ameliyati
    Gönderim Zamanı: 22-Ocak-2016 Saat 21:06
Arkadaşlar iki ay önce septoplasti ameliyatı oldum şikayetim geniz akıntısı idi. Ameliyattan sonra geniz akıntısı devam etti fakat antibiyotikler sebebiyle olduğunu düşünüyorum üç dört gün koku olmadı sonrasında tekrar başladı. Akıntı daha da arttı gibi geldi. Bugün tekrar doktor a gittim ameliyatin çok iyi olduğunu söyledi. Akıntının da hemen değil bi kaç senede ancak azalacağını söyledi. Ağız kokusunun da bademciklerde enfeksiyon olduğunu söyledi daha doğrusu iltihap aktığını söyledi. Bademcik ameliyati olursan çözüm olur senin için dedi. Garanti verdi diyebilirim. sorularımı cevapladı ve çok mantıklı geldi. Akıntıyı attığım zaman orada k iltihab da atıldığı için yada yemek yedikten sonra iltihab yine yemeklerle birlikte gittiği için kısa süreli kokunun geçtiğini söyledi. . Bademcik taşı var demişlerdi daha önce ama öyle bişey olmadığını söyledi. Gittiğim bütün doktorlarda septoplasti ameliyatının Akıntıyı azaltacağını ama tamamen geçirmeyeceğini söyledi. Ağız kokusu için kimse garanti vermemişti. İkinci olarak ta bademcik ameliyati dediler. Ama bu şekilde bişey olduğunu kimse daha önce farkedememişti. Antibiyotik sonrasında kokunun geçiyo olması da çok mantıklı sonuçta orda bakteriler var. Aranızda böyle bişeyle karşılaşan bi fikri olan var mı
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Ocak-2016 Saat 23:43
Simdi sen geniz akinriaini onlemek icin amelyat olmusun bi iki seneye gecer demis doktor ama demiski agizkokusuuna bademcik neden oluo sende demis onu aldirman gerekir benim anladigim kadariyla
bu arada bende kendimden bahsediim sende bana bi oneride bulunsan ii olur aslinda benim dislerde bi sorun yok disleri her zamn fircalarim daha gecen disciye gttim disler de bisi yok dahilyeye gttim endoskopi yaptrdim
Helicobakter cikmadi antral gastrit reflu cikti ama ilac vermedi bende anlamadim daha dogrusu reflu sonuclarda yazmiodu ama cekilen fotolarda bana endoskopi yapanlar mide kapakcigi acikligi yani reflu var dendi kbbye gtmedim yani suan ne yapacagimi bilmiorum bana bi akil verin bide endoskopide yemek borusu ve mide arasinda biyerde poliploid mi ne varmis onun olmamasi gerektigini soledi doktor 30 lu yaslarda kanser yapar dedi bende bu agizkokusu yaparmi dedim yok dedi wallaa bilmiorum yani KAYNAGI bi bulsam dorek halletmek icin elimden geleni yaparim ama cabaliom cabaliom olmuo kahretsin .....
IP
Betül
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Betül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Ocak-2016 Saat 18:00
Ben doktor değilim benden öneri istemeniz mantıklı değil. Yine de kbb ye gitmeniz doğru bi karar olur sizin için
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Ocak-2016 Saat 21:17
Anladim haklisiniz ama bu sitede herkes birbirini youmlar
IP
Betül
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Betül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mayıs-2016 Saat 10:08
Arkadaşlar post op 12. Günüm daha önce de yazmıştım KBB doktorları genelde eğer sorun varsa önce burun sonra bademcik ameliyatı önerdiler. Ama hiç biri çözüm demedi kesinlik yoktu çünkü kokunun nerden olduğu belli değildi. Geniz akıntısı septoplasti sonrası geçmedi. Tekrar doktor gezerken bitanesi bademciklerimde iltihap tarzı bişey olduğunu söyledi. Sonrasında bende baktım bastırınca akan mercimek büyüklüğünde yarı katı şeyler çıkıyodu. Ameliyatın kesin çözüm olacağını söyledi. Daha sonra gittiğim doktorlar bu riski almana değmez dediler. Akan şeyler iğrenç kokuyordu. Sabah kalktığımda ağzımda iğrenç bi tat oluyodu. Şuan yok o iğrenç tat. Kokudan gitti denilecek kadar azaldı. Hafif hissediyorum ama boğazım da yaralar henüz iyileşmedi. Antibiyotik bırakalıda bi hafta oldu. Ondan kaynaklı olsa muhtemelen etkisi geçerdi. Ayrıca geniz akıntısı koku olmadığı için rahatsız etmiyo. Umarım bakteriler tekrar yuva yapmaz. İnşallah tekrarlamaz. Hiç bi umudum kalmamıştı ama şuan çok umutluyum. Sormak istediğiniz şeyler olursa yazabilirsiniz. İnşallah hepimiz şifa buluruz
IP
mehmet27
Üye
Üye

Gönderilenler: 81
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mayıs-2016 Saat 18:28
öncelikle geçmiş olsun bu bir hastalık inş bizde iyileşiriz öncelikle koku sadece agızdan mı geliyordu sende burundan da geliyor muydu ve antibiyotik içtiğinde koku giidiyormuydu
IP
Betül
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Betül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mayıs-2016 Saat 22:19
Antibiyotikle koku geçiyodu sadece ağızdan. Burundan yoktu
IP
Cekince
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 33
Alıntı Cekince Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mayıs-2016 Saat 23:27
Betül hangi antibiyotiği kullandınız, bende antral gastrit var ama kokunun sebebinin bademcik olduğunu düşünüyorum, normalde bademcik taşı oluşuyordu hissedince kurcalayıp temizliyordum şimdi bademciklerim öyle bir halde ki kılcal damarlar kızarmış ve belirgin yarı sıvı iltihap var diyebilirim daha geçen hafta doktora gittim ağrılı iltihaplanma ve ateş yoksa antibiyotik yapamayacağını söyledi, Rica minnet yazın dedim daha ben bitireli iki hafta geçmeyen agumentin yazmış sinirden receteyi yırtıp attım
Bıktım
IP
Cekince
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 33
Alıntı Cekince Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mayıs-2016 Saat 23:29
Benim de burundan koku yok, bademcikleri aldırmayı çoğu doktor tavsiye etmediği için cesaret edip aldıramıyorum bir türlü, boğazım sürekli ağrır zaten
Bıktım
IP
Betül
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Betül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayıs-2016 Saat 19:56
Benim de bademciklerimde olduğunu düşünüyodum bi doktor kesin çözüm olacağını söyledi. Açıkçası aklımda kalacağına sürekli bu sıkıntıyla yaşayacağıma aldırma kararı aldım. Şimdilik yok koku. Umarım çözüm bulursun. Amoklavin şurup kullandım ameliyat sonrası. Ondan olduğunu düşünmüyorum
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayıs-2016 Saat 20:10
Betul bademcik ameliyati olali kac gun oldu bide senin sikayetlerin neydi geniz akintisi mide ffelan mi biraz konuyu acarmisin
IP
bengeldim
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
Alıntı bengeldim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Mayıs-2016 Saat 22:18
mmkk bana ulaşırmısn ?
asla pes etme
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu