|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Fermente ürünler ve probiyotik takviyeleri | |
Yazar | Mesaj |
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Konu: Fermente ürünler ve probiyotik takviyeleri Gönderim Zamanı: 03-Haziran-2016 Saat 17:40 |
Arkadaşlar müstakil bir başlık olması gerektiğini düşündüm bu konuda. Herkes denediği ürün ve yiyecekleri burada paylaşmalı. Fayda görülen ürünlerden ve nasil kullanıldığından da bahsedilmeli.
|
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2016 Saat 11:24 |
Almanlarin probiyotik lahana turşusunu yaptım yaklaşık 1 haftadır tuketiyorum. Tadı gayet güzel. Probiyotik yönünden zengin ağız kokusuna faydalı oluyor. Bağırsak sistemimi çalıştırıyor ama bir daha ki yaptığında 15 gün boyunca agzini acmayacagim. Bu sayede daha kuvvetli olacak. Tavsiye ederim
|
|
Meari
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Haziran-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Gönderim Zamanı: 08-Haziran-2016 Saat 11:49 |
Arkadaslar bende sizlere kefiri önereceğim ben bir ara düzenli olarak içiyordum tabiki kesin çözüm olmadı ama kokuda azalma olmuştu buaralar tekrar başlayacağım tadı ayran gibi çok güzel öneririm arkadaşlar
|
|
Ya Şafi
|
|
Mehmet
Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2016 Saat 10:11 |
Sadece probiyotik ürünler ile bağırsağın düzelmesi bazı durumlarda 2 yılı bulabilecek bir süreç.
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2016 Saat 16:39 |
Üstelik siz probiyotiği terk edince 1-2 günde eski haline geri döner. -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|