Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: IYILESTIM (NEDENI BULDUM ARKADASLAR) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mart-2016 Saat 19:33
anlatmaya calisayim sinuzleri nasil havalandiracaginizi.
isaret parmagiyla orta parmagi yanyana getirip gözlerinizin hemen altina koyun yanaklarin hemen ustu yani.
ve parmaklarinizla bastirip asagiya cekerken sinuzler acilacak ve daha rahat nefes aldiginizi goreceksiniz.
iste o sirada,derin nefes alip burnunuzu sanki bosaltiyor gibi yapip agziniza cekin hiriltili ses cikarmaya calisin .bunu bir kac kere yapin ve gozlemleyin agiz kokunuzu.yani bu metod,koku kaynagi burnundan olanlar icin cok faydali.bi deneyin ve yazin bana birsey kaybetmessiniz.ben yasadigim tecrubeleri sizinle paylasip kurtulmanizi istiyorum ama bu denemeleri yaparken acele etmiyorum sizinle paylasimda.iyi ce deneyip emin olduktan sonra yazmak istiyorum size.
IP
Funda
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 28
Alıntı Funda Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Mart-2016 Saat 17:31
bende yapmaya çalisiyorum nefes teknigi agizdan,burundan .Anladigim kadariyla bizim agzimizdaki bakteriler oksijensiz ortamda yasiyormus oksijen girisi ile bakteriler bitermi ki.Ben çalismalarima hiz veriyim bakalim en kolay yöntem bu gibi
Tükenmislik
IP
blanche
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 22
Alıntı blanche Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Mart-2016 Saat 19:16
söylediklerin çok mantikli mahoni.aci geniz akintisinin kaynagi sinüslerdir diye duymustum bi yerden.benimkiside çok aci bir geniz akintisi.isin ilginç yani bu kadar açik ve net bir sorun varken nasil oluyorda onca testten tahlilden sonra hiç bir sorun bulunamiyor..zamaninda gittigim bir kbb doktoru gayet sagliklisin,keske herkes senin gibi olsa demisti :)
IP
Birbayan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Alıntı Birbayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Mart-2016 Saat 22:48
Yazdiklarinizi okuyunca yazmadan edemedim. Hepsini okumadim gerci belki suan yazicaklarimdan bahsetmis olan vardir. Agiz kurulugu diye bir hastalik var agiz kokusuna sebep olan en buyuk neden bu bunu kimse dusunmuyormu. Bagirsak mantariymis bademcikmis. Agziniz islak mi sizin yara varmi yok mu agizinizda? Tukuruk bezlerinizin yeterince calistigindan emin misiniz? Sigara kullanmak? seker hastasi olmak ? Veya da goz ve agiz kurulugu diye bir hastaliga sahip olmak? Bunlarin hepsi agiz kurulugu yapar en basta sigara. Dislerinizi fircalayinca su icme istegi uyanir herkeste. cunku agizi kurutur dis macunu. Iste butun gun agzim boyle benim.kokuda bundan kaynakli.
Cozum? Ben bulamadim. Bulan varsa dinlerim
IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mart-2016 Saat 01:17
gizem mesaj kutun dolmus
o yüzden cevap atamadim..
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mart-2016 Saat 21:32
tukuruk bezlerini hareketlendirmek istiyorsan benim daha once uyguladigim bir metod vardi.
dis fircasiyla dilin bittigi yere hafifce ama bastirmadan ve hizli sekilde 10 kere git gel ozaman agzinin cogu zaman islandigini goreceksin birbayan. sifa diliyorum
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Mart-2016 Saat 09:10
Arkadaslar tukuruk bezi konusuna gel.isken benim dil altindaki tukuruk bezlerine aynadan baktigimda koyu renkli haata sikinca siyah oluo nerdeyse buda bi sebeb olabilirmi yani
IP
Birbayan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Alıntı Birbayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Mart-2016 Saat 18:06
Deniycem tesekkurler ama bununda kalici bir cozum oldugunu dusunmuyorum bence bir cok kisinin problemi bundan kaynakli.

Belkide sizinde probleminiz aynidir rengini bilmiyorum ama benimde saglikli degil dis etlerimde mesela beyaz yani saglikli bir agiz degil belli oluyor
IP
Hope
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 30
Alıntı Hope Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2016 Saat 12:48
Mahoninin dedigi seyi yaptim benimde geniz akintim var ve burnumdan böyle bir koku almiyordum burnumun içinden ara ara kötü koku almaya basladim ve genze Kati akinti varken kolayca olan bi akinti oldu ben anlamadim sürekli yaptigim birseyde degil okudum ve yapmak istedim böyle oldu ve burnumun üst kisminda bosluk olustu resmen çürük disinize soguk hava su degince anlarsiniz ya burnumda açilma oldu ve agzimdaki koku degisti ilaç gibi kokmaya basladi iyi mi kötü mü olucak ben anlamadim tekrar yapmiycam yarin kbb ye gidicem geldikten sonra tekrar denerim belki ama agzimdaki koku böyle degildi gerçekten anlamadim ne oldugunu.
IP
BezginBetül
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 122
Alıntı BezginBetül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Haziran-2016 Saat 17:19
Belki iltihapli bir sivi vardi orada ve o akti? Su an burun spreyi kullaniyorum, konkalari kücülten. Bendede aci bir sivi akti sanki (ilac degil). 
Ama ben bu havalandirma olayini yapamadim. Keske bastirilmasi gereken noktalarin fotografi olsa. Birisine yaptirip o kisinin fotografini cekip yollasan, mahoni? Yani tüm yüzunü degil, sadece parmaklarin nereye bastirdigini görebilecegim bir kesit.
IP
Hope
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 30
Alıntı Hope Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2016 Saat 10:07
Iste ne oldugunu bilmiyorum yine eski haline döndü ama dilimi uzattigimda yine o koku geliyor tabi ilk günkü gibi degil ben sasirmistim ne oldu diye ve kbb randevum vardi önceden almistim iptal ettim pazartesiye baska bir doktora aldim bakalim Allah doktorunda hayirlisini versin halden anlamayan garip garip bakanlarla karsilastirmasin insallah. Ben mahoni nin yazdigi gibi yapmistim iki parmagimi gözün altinda bosluk oluyor oraya parmak uçlarimi koydum zaten hemen altinda kemik oluyor ordan kemigin biraz asagisina kadar çektim dikkatli bi sekildede yapmamistim mahoni tam olarak nasil yapti bilmiyorum benim anladigim bu :)
IP
Meari
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Meari Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2016 Saat 17:58
Çok merak ediyorum bu hastaliga yakalanipta böyle bizler gibi uzun yillar bu hastaligi çekip gerçekten iyilesenler var mi arkadaslar var mi böyle tanidiginiz basit dis sorunlari disinda bu kokudan kurtulan var mi gercekten mümkün bu ya doktor doktor geziyoruz hepside birseyin yok diyo yine çözüm yok yine çözüm yok :(
Ya Safi
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2016 Saat 23:22
Bezgin betul konkalari kuculten ilacin adini yazarmisin.bir de bu ilaci kullaninca biraz rahatliyormusun.birakinca tekrar eski hale donuyormusun
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2016 Saat 00:40
Var tabiki agzidan kaynakli dis curugu veya phormol ile kurutluan veya bademciklerini aldiran insallh bende aldirinca kurtulcam tamamen kokudan var yani yok deil bende kurutlcam insallh inancimi hep koruyom
IP
bengeldim
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
Alıntı bengeldim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Haziran-2016 Saat 16:34
bence süt içince koku artiyorsa koku bademcik ve dil kaynakli bende de var çünkü çözüm bademcigi aldirmak gibi duruyor çünkü bademcik taslari çok kötü kokuyor
asla pes etme
IP
Meari
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Meari Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2016 Saat 17:12
Merak ettigim bir sey var acaba bademcikten kaynaklanan kokularda da pharmol zn etkili oluyor mudur deneyen var mi arkadaslar
Ya Safi
IP
Funda
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 28
Alıntı Funda Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2016 Saat 18:51
Fazla etkisi olmuyor ama 1 saat kadar baskiliyor dis fircami pharmol batirip dislerimi fircalamak tartarlari temizliyor tavsiye ederim
Tükenmislik
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2016 Saat 17:06
ben bademcik tasi agzimin içinde görmüyorum bu yok anlaminami gelir?
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Kasim-2016 Saat 14:51
Murat hocam çay kasigiyla bademcige biraz sürttüm asiri pis kokuyordu bu herkestemi olan birseydir
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Kasim-2016 Saat 17:37
Orjinalini yazan: bengeldim

bence süt içince koku artiyorsa koku bademcik ve dil kaynakli bende de var çünkü çözüm bademcigi aldirmak gibi duruyor çünkü bademcik taslari çok kötü kokuyor

ahha aga bende sütde en çok hazir veya normal hazir kutu içerim genelde içtigimde afedersin les gibi diski gibi kokuya dönüyor o normal yada mis kokan süt kokusu

hangi besinin yersem ardindan kimi besinlerde az biçimde kötü kokuya dönüsütüryo kimilerinde çok mesela süt gibi

bademcik tasi olabilirmi?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2016 Saat 16:25
Orjinalini yazan: bazenhissediyor

Murat hocam çay kasigiyla bademcige biraz sürttüm asiri pis kokuyordu bu herkestemi olan birseydir

Evet.
Az veya çok ama herkeste bu olur
IP
joey55
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 10
Alıntı joey55 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Kasim-2016 Saat 12:46
Daha once de yazmistim kbbye gittim doktor bademcikleri aldirirsa kurtulursun dedi bugun ameliyat oldum insallah kurtulmusumdur. Gelismeleri yazarim
IP
Reisbey
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 8
Alıntı Reisbey Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Nisan-2017 Saat 15:57
Allah askina agiz kokusuna geçenler benimle iletisime geçin intihar edecem ya bu koku yuzunden05444844430
29494929'
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mayis-2017 Saat 10:31
Birbayan.. agiz kurulugu aklimiza gelmedi mi bunu en basit akla sahip biri bile düsünebilir. Agiz kurulugu yok. Agiz kurulugu dedigin sey çok ciddi seviyede olmali agzim kuru hiç tükürük yok diyebilecek kadar. Digerleri susuzluktan. Hatta murat hoca yilalr önce birsey tavsiye etmisti agizkurulugu için bir jeldi ismi i hatirlayamadim alip kullanmistim ama koku geçmemisti. Onunla alakasi yok yani. Ayrica herkesin koku kaynagi farkli olabilir farklidir da bir çok kisinin koku kaynagi ayni diye herkesin ki ayni olmak zorunda degil ama kurtulanlar buraya ben bunu yaptim kurtuldum diyor deneyin diyor belki sisin de sorununuz aynidir diye. Herkes ayni yontemle kurtulacak diye birsey yok yani.. Ben de mide asit dusuklugu sindirim enzim eksikligi bagirsak flora bozuklugu var mesela test ettirdim onayladim. Kendkmde tani koymadim yani. Benim her zaman dikkatinizi çekmeye çalistigim konu sadece koku bazli düsünmeyin baska ne sorunlariniz var onlari düsünün hepsini topladiginiz da ortak bir sonuca varirsiniz. @mahoni.. seni çok iyi anliyorum benimde su an kokum yok ama su an tedavi surecindeyim bu yüzden arada bir bahsediyorum. Emin olunca takbiyesiz tedavi siz hala koku olmazsa bende uzun uzadiya kurtuldum diye baslik açacagim. Ama simdi acele etmiyorum. Bekliyorum sadece. Ben sindirim enzimi al ince mide asidimi artirinca kokudan kurtuldum. Herkesin sorunu ayni olmayabilir tabi.
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu