|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Pharmol'ün içinde garip şeyler mevcut | |
Yazar | Mesaj |
suskun
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Haziran-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Pharmol'ün içinde garip şeyler mevcut Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2016 Saat 10:37 |
Merhaba, yakın zaman içerisinde bir alışveriş sitesinde butik açıldı. İçeriğinde hep sağlık ürünleri vardı. Pharmol isimli gargara'da mevcuttu.
Ben Pharmol'ü daha önce bir defa kullanmıştım ve memnun kalmıştım. O sitede görünce 6 adet sipariş geçtim. (Sitede kullanabileceğim indirim çeki olduğu için). Ürünler geldi ancak şişelerin içinde garip bir görüntü mevcut. İçlerinde nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum ancak; sanki küflenmişte o küflerde parçalara ayrılmış gibi bir görüntü mevcut. Resimde ne kadar belli oluyor bilemiyorum. Bu görüntü normal mi değil mi, Pharmol kullanan arkadaşlar ve bilhassa Murat hoca açıklarsa sevinirim. Üretim Tarihi : 03.2014 Son kullanma Tarihi: 03.2017 Parti No : 002 |
|
ilhamikotan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2016 Saat 16:37 |
Merhaba
Öncelikle ürün içerisindeki beyazımtırak pamuk sarması gibi görünen maddeler çinko nün gliserin ile etkileşiminden kaynaklanmaktadır çinko gliserin sarma yapmakta olup içerisine koruyucu ve alkol kullanmadığımızdan dolayı bu gibi tepkime olabiliyor. Herhangi bir sıkıntı olmamakla birlikte genelde ısı ile alakalı depolama sisteminden daha fazla oluşabiliyor firmamız satış siteleri ve depoların talebi üzerine değişim yapıyoruz. Kullanımında herhangi bir sıkıntı olmamaktadır. Selam ve saygılarımla İlhami KOTAN Çözüm ilaç |
|
ilhamikotan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2016 Saat 17:45 |
Pharmolu kullanmadan önce iyice çalkalayınız çinko ve gliserin karışması için
|
|
Cekince
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-Mart-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2016 Saat 20:41 |
Dış ambalajdaki ağız kokusu ifadelerini değiştirmeniz mümkün mü cinkolu alkolsüz gargara filan yazsın ben başka kaba aktarma kimse görmeden asıl ambalajı yok etme derdinden ürünü almayı bıraktım
|
|
Bıktım
|
|
ilhamikotan
Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2016 Saat 22:22 |
Merhaba
Öncelikle öneriniz için teşekkürler Sağlık Bakanlığı kozmetik ürün bildiriminde bulunulduğu zaman bu etiket ile müracaat edilmişti yani yeniden Bakanlığa müracaat etmek ve etiketleri değiştirmemiz gerekiyor ancak bu sorunu kesinlikle çözeceğim biraz zaman alabilir ancak kullanıcı istekleri benim için çok önemli Selam sevgi ve saygılarımla İlhami KOTAN |
|
Funda
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Şubat-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2016 Saat 22:45 |
Ben ağız kokusu yazan yerlere beyaz bant çektim muntazam bir sekilde yapiştırdım gördükçe benide rahatsız ediyordu o yazı.
|
|
Tükenmişlik
|
|
Arayan
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2016 Saat 22:52 |
Bu urunu saklamasida bir dert .Yok baska kaba aktar yok ustundeki etiketi yirt .Dendiqi gibi cinkolu alkolsuz gargara denebilir .Yanlis anlamayin daha oncede yazmisdim ambalaj olarak fiyasko bi urun diye .Hic bir marka alicisini ifşaa etmez .Efedersizin prezervatifin ustunde hamile birakmayacaksiniz veya hastalik bulastiz gibi bir sey yazmaz.Ürün kendini tanitsin ,bizi deqil.
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2016 Saat 06:24 |
Bir veya birkaç sene önce Oderol firmasına bu konuyu söylemiştim. Kutunun üzerine ağız kokusu yazmayın demiştim. fevkalade etkilenmişler, gerçekten haklısınız, biz bunu neden daha önce akıl edemedik, diye yanıtlamışlardı. Derhal kaldıracaklarını söylemişlerdi.
Merak ediyorum acaba kutunun üzerinde gerekli düzenlemeyi yapmışlar mı? Ağız kokusu kelimesini kaldırmışlar mı? Oxyfresh ithal olduğu için etiket düzenleme opsiyonu olmayabilir. Zaten diğerleri alkollü olduğu için etkili ve değerli değil. Ne yazdıklarıyla ilgilenmedim Yurt dışı ürünelrde BreathRx, BreathRemedy nefesinizi tazeler falan yazıyor fakat ingilizce olduğu için okuyan Türk şahıs bunu içselleştirip etkilenmeyebilir. -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|