|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Diş fırçasında koku? | |
Yazar | Mesaj |
Camur
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26-Haziran-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Konu: Diş fırçasında koku? Gönderim Zamanı: 30-Haziran-2016 Saat 12:43 |
Yıllardır bu kokuyu çekiyorum ama ilk defa dikkati mi çekti.Evdeki diper fırçalara bakınca benim fırçam inanılmaz kötü kokuyor.Yeni aldığım iki günlük fırçada oluyor bu koku yanlış anlamayın uzun süreli değil ve gerekli bakımı da yapıyorum. Ben sıkıntımın mideden kaynaklandığına neredeyse eminim size sorum Sıkıntının mideden kaynaklandığını düşünen arkadaşlar diş fırçalarınız kötü kokuyor mu? İnanın bu naa çok yardımcı olacak cevaplarsanız sevinirim.
|
|
Camur
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26-Haziran-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Gönderim Zamanı: 30-Haziran-2016 Saat 17:10 |
Cevaplayacak kimse yok mu?
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 01-Temmuz-2016 Saat 10:09 |
Fırçada bir sorun olabilir. Bence kaynağa yani ağıza bakmak lazım.
|
|
Amazon
Üye Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
Gönderim Zamanı: 01-Temmuz-2016 Saat 10:55 |
Diş fırçası bile Kokuyorsa sorun büyük ihtimal diş ve diş etindedir bi Dişçiye git kontrol ettir sorununu kesinlikle söyle çünkü diğer sorunların bunu yapacağını sanmıyorum sen git çözüm olmazsa bakarız diğer seçeneklere
|
|
mmkk
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 11-Aralık-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
Gönderim Zamanı: 01-Temmuz-2016 Saat 12:23 |
Benim dis fricasi hic kokmaz hatta arada koklarim aksine cok guzel florlu macun kokuo
|
|
Camur
Gönderim Zamanı: 03-Temmuz-2016 Saat 12:03 |
ağızı eledim ama dolgularım yenilendi tertemiz bademcik taşım var ama düzenli temizliyorum pasla beraber yani ağızdan olması imkansız ama mideden olanlar fırçada koku yok diyosa arada kaldım şimdi
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 04-Temmuz-2016 Saat 07:15 |
Diş fırçası kokuyorsa Tip 1(ağız kaynaklı) ağız kokusu bulunduğu kesinleşmiş oluyor. Ne kadar şanslısınız ki, hem kaynağu bulup hem de ispatlamış, doğrulamış, tescil etmiş oluyorsunuz. Madem gözrünür bir kaynak (çürük iltihap vs) yok o halde OralB, colgate, sensodyne buna benzer yumuşak ve kolay yumuşayan fırçalar yerine orta sert fırçaya başlayın. Şuraya banat orta sert compact diş fırçası fotoğrafı koydum. Bi göz atın. http://murataydin.org/dis-nasil-fircalanir.html -M |
|
Camur
Gönderim Zamanı: 04-Temmuz-2016 Saat 10:23 |
Hocam keşke dediğiniz gibi olsaydı ağızla ilgili yapmadığım şey kalmadı sıkıntı oradan değil drunda bunu söyledi hplori tedavisi gördüğüm zaman koku tamamen geöiyor iki hafta sonra geri başlıyor sıkıntı mide kaynaklı ama fırça olayını çözebilmiş değilim
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|