|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: A?yz kokusu olup olmady?yny nasyl anlaryz? | |
Yazar | Mesaj |
KratoSS
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Mart-2013 Konum: Aydyn Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Konu: A?yz kokusu olup olmady?yny nasyl anlaryz? Gönderim Zamanı: 21-Mart-2013 Saat 07:55 |
Evet soru ba?lykta yardymm? Burnuma üfleyip koklayynca koku yok. Bile?imi yalayyp koklayynca sadece tükürük kokusu var. Açken yada sabah uyanynca kokuyu aldy?ym oluyor. Yani koku olunca alabiliyorum ama fark etmedi?im koku varsa diye ?üphe duyuyorum güvendi?im arkada?yma ve aileme sordum yok diyorlar. Ama ben emin olmak istiyorum varmy ba?ka bildi?iniz yol? Ayryca a?yzyma kötü tat geliyor ara ara ondan dolayy koktu?unu dü?ünüyorum yardym lütfen!
|
|
joker
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Mart-2013 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Gönderim Zamanı: 21-Mart-2013 Saat 08:18 |
Halitosis agyz kokusu testi diye bir test var. Dentistanbul hastanelerinde yapylyyor ucretide simdi ogrendim 100 tl mi?.
gecmi? olsun |
|
KratoSS
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Mart-2013 Konum: Aydyn Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 21-Mart-2013 Saat 08:32 |
A?yz kokusu testi a?yz kokusu olup olmady?yny anlamak için de?il mi? Yoksa ba?ka bir?ey için mi? Yani a?yz kokusunu ba?ka bir insanda anlayabilir ne gerek varki bu teste?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 21-Mart-2013 Saat 10:45 |
Evet a?yz kokusu var diyorsa o birey a?yz kokusu hastasydyr. A?yz kokusu ?ikayetim var diyen birisine halitometrik de?er 10 ppb ölçülürse "hayyr sende sa?lyklysyn" diyemeyiz. A?yz kokusu bulunmady?yny söyleyen bireyde 1000 ppb ölçtük diye "sen hastasyn" diyemeyiz. Halitometreler, a?yzdaki gazyn cinsini te?his etmek, hastaly?yn gidi?ini izlemek içindir. -M |
|
ormes
Üye Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
Gönderim Zamanı: 21-Mart-2013 Saat 13:00 |
?iddetini ölçmek için ölçtürülür genelde sanyrym karde?im sen arkada?yna hohlayabiliyorsan yap kolay gelsin
|
|
süpheli
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2016 Saat 22:12 |
Ben bi türlü koku var mı yok mu anlayamıyorum. Sabahları uyanınca hissediyorum anneme soruyorum çok değil herkeste olan kadar diyor.Açlıktan o zaten. Yemek yiyince falan geçiyor o his. Buraya kadar normal. Sonra bi 2-3 saat sonra ağzımı ferah hissetmiyorum bi ağırlaşıyor sanki yani parmagımla dilimin arkasına dokunuyorum bi koku duyuyorum ama bu koku normal mi herkeste olan bi koku mu anlayamıyorum bu takıntıyla insanların yüzüne bakarak konuşamıyorum resmen. ağzı kokmayan bi insanın nasıl acaba hiç mi koku olmuyor dokununca.Hohlayınca bana koku gelmiyor ama bu zaten normal değil mi koksa bile alamam kokuyu o şekilde. Bide bazen boğazım yanıyor dilim kuruyor o zamanlar sanki daha fazla kokuyormuş gibi hissediyorum
|
|
hamza171
Üye Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2016 Saat 12:27 |
Benim durumum da aynen böyle acaba siz neyden şüpheleniyorsunuz ? |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|