|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Soniecare'i BreathRx Antibakteriyel gargara | |
Yazar | Mesaj |
Amazon
Üye Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
Konu: Soniecare'i BreathRx Antibakteriyel gargara Gönderim Zamanı: 14-Ağustos-2016 Saat 13:50 |
Murat Hocam internette yabancı kaynaklarda araştırma yaparken bu ürünü buldum ürünün sahibi bütün olayın dildeki bakteriler olduğunu söylüyor.
Canlı yayına adam çıkarmış dilini kazıttıroyo felan bu ürün Pharmak ZN ile aynımı onu merak ettim İçeriği bu Malzemeler Alkolsüz Şekersiz KKP 0.075% Zytex Çinko + uçucu yağlar Uçucu yağların olayını anlayamadım |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 14-Ağustos-2016 Saat 21:34 |
Bahsettiğiniz ürünün Formülündeki KKP ve zytex nedir? Bunları bilmiyorum
---- PharmolZn içinde ZnCl2, asit borik, gliserin ve su vardır. pek benzer görünmüyor -M |
|
Amazon
Üye Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
Gönderim Zamanı: 15-Ağustos-2016 Saat 12:29 |
KKP çeviriden dolayı farklı olmuş hocam doğrusu CPC
CPC(CETYLPYRİDİNİUM CHLORİDE)ANTİSEPTİK Güçlü antibakteriyel bir maddedir kişideki kötü nefese neden olan bakterilere saldırır ve öldürür. ZYTEX ise Çinko ve thymol(Antiseptik) ve okaliptüs uçucu yağlar'ın karışımıdır. Hocam benim bu üründen biraz anladığım Antiseptik ve Çinko ile bakterileri öldürüp daha sonra okaliptus uçucu yağ ilede ağızda hoş koku bırakmak. Merak ettiğim şu bu ürünü kullanırsak ağzımızda kötü koku toptanmı gitçek yoksa Antiseptik ve Çinko kötü bakterileri bi süre baskılayıp Okaliptus yağıda kendi kokusunu vererek ağızdaki kötü kokuyu süreklimi engelliycek? Yani hocam Bu maddelere bakarak hangisi mümkün sizce? |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 15-Ağustos-2016 Saat 18:23 |
Bu ürün en çok 1 hafta kullanılabilir.
Daha sonra ara vermeniz lazım. Çünkü içinde antiseptik bulunuyor (cpc). Her hangi bir gargaradan daha üstün değildir. Tymol bir alkoldür. Aklınıza yazın: Sonu -ol hecesi ile biten bütün kimyasal maddeler bir alkoldur. Bu tür maddeleri ağız kokusu ürünelrinde istemeyiz. Kimyasal maddenin son hecesine bakacaksınız. Sonunda "ol" var ise alkol olduğunu anlayacağız. Mesela formol, etanol, metanol, ökaliptol, timol, propanol, mannitol, sorbitol, ojenol vesaire. -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|