|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj | |
Camur
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Haziran-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
mmkk
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Aralik-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
![]() ![]() ![]() |
|
Nerden bulabiliriz corek otu yagini
|
||
![]() |
||
secret44
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Haziran-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
|
Çörek otu yagi bizim burada bir eczanede var aktarlarda falan da bulabilirsiniz ama dogal oldugundan emin olun.Habbedüs sevda diye de geçer adi. Önce küçük bir sisede alin bakin faydasi olursa devam edin.
Içmek isterseniz internette de arastirin doktorlar yemeklerden önce bir çay kasigi falan da veriyor. Hem zayiflamaya da etkisi var.Ama bence tok karnina için seker ve tansiyon düsürebilir çünkü. Buruna damlatma da çörek otu yagini alip bir sekilde damlatin. Bir damla sag buruna bir damla sol buruna sonra biraz dinlenin genzinizi yakacak korkmayin. Mide doktorum bana sekerim ve tansiyonum düsüyo içemiyorum deyince bir parça ekmegin üzerine birazcik sür ve ye dedi.Denemeye deger bence arkadaslar. Ama hemen bir iki gün etkisini beklemeyin biraz bekleyin kesin çözüm müdür bilmem ama ben paylasmak istedim. |
||
![]() |
||
by_arda2
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30-Haziran-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
|
Aktarlarda (bitkisel malzeme satan yerler, kapali çarsi gibi yerlerde olur) bulabilirsin.
Kullanimi sanirim bir iki damla suya veya yemege koyma seklinde |
||
![]() |
||
Mnsm
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bu yagi burun spreyini bosaltip içinne döksek öyle siksak daha etkili olmazmi tüm burna nüfüz eder
|
||
![]() |
||
cihat1762
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
|
kendimi bildim bileli agzimin koktugunu hissederim. psikolojik oldugunu düsünmüyorum. Ama bir yandanda pek yüzüme vuranda olmadi. koku agzimdan çok burnumdan geliyor sanki. Bunu hissedebiliyorum
Bu sorun yüzünden konustugum kiza bile açilamiyorum. Yemin ediyorum lanet bisey. agiz kökenli oldugunu düsünmüyorum bu kokunun. çünkü 2 aydir dislerimi düzenli firçalarim vede naneli Listerine kullaniyorum etkisi yok. Tecrübeli arkadaslar yardim etsin lütfen biktim artik |
||
![]() |
||
süpheli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
|
Belki de kokmuyordur psikolojiktir sonuçta her insanda hafif bi koku gelebilir yani rahatsiz edici olmayan.Biz bu kokuyu çok siddetli saniyoruz bence kendimizce.
|
||
![]() |
||
süpheli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar merhaba.Benim bazi zamanlar bogazmda yanma ve kuruluk oluyor koku oluyor mu bilmiyorum ama agzimi ferah hissetmiyorum tabiki. Bu durumda ne yapmak gerek midemle ilgili bi rahatsizligim yok. Bademcigim alinirsa bu sorun kalkar mi ortadan?
|
||
![]() |
||
cihat1762
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
|
beyler bir dis sarimsagi çignemeden yutup ardindan bol su içtigimde koku gelmiyor. çok hafif bir sarimsak kokusu geliyor çok hafif. hastaligimin ne oldugunu bu yolla ögrenme sansim varmi? tip kas
Oluyor |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar kokunun sebebi tamamen psikolojik çare yok ben bulamadim
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar kokunun sebepleriyle alakali onlarca sebep var. Bagirsak mantari, reflü, gastrit, geniz akintisi, bademcik, dis vs. Bu sorunlar birçok kiside olmasina ragmen onlarda agiz kokusu sorunu yok bizde neden var ? Reflüsu gastriti bagirsak mantari olan birçok arkadasim akrabam var onlarda agiz kokusu yok..ne olabilir düsünmeden edemiyorum. .agzindaki dislerin neredeyse çogu çürük ve dislerini bile fircalamayan yakin bir arkadasimin bile agiz kokusu yok. .sifir. .ben artik neye inanacagimi bilmiyorum ve de çok sikildim bu durumdan hepinizin oldugu gibi. Bu hep böyle mi sürecek ömür boyu. .hiç normal insanlar gibi konusup gulemiycekmiyiz :( bence hepimizin ortak bir sorunu var. .ve tesadüfen bazen buldugumuz yöntemler etkili olabiliyor. Sorun ortak ama ne ? Yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar.
|
||
![]() |
||
mehmet27
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 81 |
![]() ![]() ![]() |
|
Murat hocam ultrason yaptilar k21-gastro-ozofajial Reflu cikti ultrason sonucuna guvene bilirmiyim endoskopi'de yaptiracam ileriki gunlerde
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba arkadaslar. Forumu uzun süredir takip ediyorum basliklari okuyorum. Bu kokunun sebebini anlayabilmek için. Kendi basima bir sonuca varamadim. Yardimlarinizi bekliyorum.
Agzimda görünür bir çürük yok. Ufak tefek arayüz çürükleri var disçiye gittigimde onlar bile zor görüyor. Dislerimi, dilimi düzenli firçaliyorum, dis ipi kullaniyorum. Dis tasim da yine ayni sekilde bir plak olusturacak kadar yok, az var. Midemde problem yok mideyle ilgili sikayetim yok. Bademcik taslari için bademciklerimi çok kurcaladim hiç sert bir yapi ele gelmedi. Bazen beyaz bir sivi çikiyor sadece. Burnumda egrilik var burnum çogu zaman tikali agiz kurulugu ve geniz akintisi sikayetim de var. Koku sabah uyandigimda maksimum oluyor, dislerimi firçaladiktan sonra 2 saat falan kesiliyor, yemek yedikten sonra kisa bir süre kesiliyor ama sonra geri geliyor. Sizce sorunum ne olabilir ne üzerine yogunlasayim? Burun ameliyati olayim mi? Çok az bir dis tasi bile koku yapar mi? Yardimci olursaniz sevinirim yoksa bu konu yüzünden kafayi yiyecegim |
||
![]() |
||
bengeldim
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
|
muzdarip akciger ile ilgili bi sorun var mi ona baktir
kbb doktoru tanidigim akcigerler koku yapabilir demisti |
||
asla pes etme
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Burun egriliginin olusturdugu geniz akintisi kesin olarak bu kokunun nedenidir diyebilir miyiz sizce
|
||
![]() |
||
bengeldim
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
|
Alerjik geniz akintisi, burun tikanikligi en çok bna verilmis harbiden o kadar koku yapar mi ki sasirdim bak
|
||
asla pes etme
|
||
![]() |
||
Mnsm
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
|
Agiz hijyenini bozan dislerin firçalanmasi sonrasinda hemen plak olusumuna etki eden geniz akintisimidir
Disleri 2 sefer firçala gargaralardan hemen sonrada baslamazki koku Bogazdaki yumru aslinda bakteri plaginin hep agizda genizde kalmasini sagliyor. Ordan bi gitse rahat nefes alip vermeye baslayacagiz. Genizde , dil kökünde ve dilde olusan bakteriler uçucu sülfür gazlarini engelleyecek agiz yikama mekanizma si olan tükürüktede bozulamara yol açiyo sanki Tümürük bezi tasi diye bi hastalikta duydum yeni oda bi arastirma konusu olabilir |
||
![]() |
||
Mnsm
![]() ![]() ![]() |
|
Düzeltme tükürük bezi tasi
Aslinda arastilacak çok konu var ama bana öyle geliyor ki hepimizin sorunu birbirine benzer Çogu kiside geniz akintisi Antral gastirit Burun egriligi Geniz eti Helico b.plori var ve bu sorunlar ortak %90 oraninda |
||
![]() |
||
Mkkk
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Agustos-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadasim ben bademciklerin aldiramadim benim mesela burnumdanda gelip koku yani nane agaci da diksem agzima burnumdanda gelip koku bende öle sinüzit yok asiri derecede geniz akintisi yok bademciklerin aldrsam gecerdide iste aldiramamdim
|
||
![]() |
||
mehmet27
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 81 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bengeldim senin koku dis firçalayinca geçiyormuydu yada baska bisey yapinca benimki ne yaparsam yapayim geçmiyor
|
||
![]() |
||
joey55
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Eylül-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
|
merhaba yeni üye oldum ben.Ben bi iki ay önce kbb ye gittim herhangi birsey çikmadi ama doktor agiz kokusu için bir ilaç önerdi cliacil diye onu 10 gün kullandim koku falan kalmadi.Önceden disimi firçalasam macunun kokusu kaliyordu.Kontrole gitmedim sonra tekrarladi agiz kokusu yine gittim yine ayni ilaci yazdi o ilaç bittikten sonra da haftada bi kez bi ilaç aliyorum suan için hersey guzel koku falan kalmadi
|
||
![]() |
||
Amazon
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
|
joey55 kullandigin ilaç bir antibiyotik ve etki ettigi bölge tamamen KBB i ilgilendiriyor ilaç bittikten sonra kokunun tekrar gelmesi bir kaynaginin oldugunu ve o kaynak bulunmayinca geçmiycegini gösteriyor doktorunda sürekli yazmasi ilginç çünkü zamanla bakteriler Ilaca karsi direnç kazanirsa sonradan oda ise yaramaz burdaki çogu kisi bu sorundan muzdarip ilaç bitince geri geliyo büyük ihtimal devlet hastanesine gidiyosun doktorda arastirmak yerine ilaç yazip yolluyor sana tavsiyem imkanin varsa Üniversite hastanesi KBB bölümüne giderek o ilaci söyle sadece bunla geçiyo diyo Maddi durumun yeterse o yönde Tetkikler yaptir iyi bir kontrol altinda muayene ol.
|
||
![]() |
||
Biktimm
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam sorumu cevaplarsaniz çok sevinirim. Ben ne yaparsam yapiyim bu koku geçmiyor hersey arastirildi ince bagirsak hariç ama ilaç antibiyotik gargara hiçbir sey fayda etmiyor. Benim tahminen agiz kokumun basladigi zamanlar o zaman oluyor yani böbregimde protein kaçagi oldugu zamanlar. sürekli doktora gider gelirdik bayadir kontrole gitmiyorum sizce bu koku sebebi midir ama bu hastaligi atlatmistim geçmesi gerekmezmiydi. Korkuyorum artik bu kokunun bi sebebi yok bünyem böyle koku üretiyor diyorum artik elimden bisey gelmiyor yoruldum lütfen yardim edin hocam
|
||
![]() |
||
joey55
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Eylül-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
|
Özele gittim.Zaten ilk gittigimde bi ilaç yazip kontrole gel dedi ben kontrole gitmedim bi iki ay sonra koku tekrarlayinca gittim.Bu sefer bogazla ilgili biseyler söyledi eski yazdigi ilaca ek bi ilaç daha yazdi. Antibiyotik biteli 2 hafta oldu diger ilaci haftada bi kez kullaniyorum 3 adet zaten bu cumartesi sonuncusunu içip kontrole gidecem tekrar.Insallah kurtulurum
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2402 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sevgili Biktim rumuzlu arkadasim: Sordugunuz sorunun cevabini bilmiyorum. Taktir edersiniz ki Bunun cevabini biliyor olma ihtimalim bile yok. Bagislayiniz. Degerli arkadaslar - Bir kisinin özgün durumuna ait olan, yani sadece o kisi ilgilendiren, ama geneli ilgilendirmeyen - Önceden konusulmus olan, anlatilmis, açiklanmis olan - Saygisiz veya ögretir üslup ile sorulmus olan - cevap vermem için ansiklopedi kalinliginda yazi yazmayi gerektiren - Agir hurafe, hokus-pokus ve sapkin acayip düsünceler içeren sorulara yanit vermiyorum Suraya bir göz atiniz http://www.murataydin.org/soru-sormak.html -M |
||
![]() |
||
ninewfs
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba. Kendimi bildim bileli agiz kokusu sikayetim var. Ama onceleri cok onemli degildi sadece 30-40 dakikada bir agzima birsey atar gecerdim.
Son bir yilda ise iyice siddetlendi agiz kokum. Ben de nedenin arastirmaya basladim ve buldum. Bademcik tasi oldugunu ogrendim ve cozum yolu bulmaya calistim. Tek yolun ameliyat oldugunu ogrenince bir ay once ameliyat oldum. Suan sabah uyandigimdaki igrenc koku gitti fakat gun icindeki hala devam ediyor. Yaralar %95 iyilesti ve bundan sonra da kokunun gececegini dusunmuyorum. Daha once hic kimse agzin kokuyor demedi. Forumdaki bazi arkadaslarda oldugu kadar koku oldugunu dusunmuyorum. Aileme agzim koktugu zaman kokuyor mu diye sordugumda hayir veya herkesin oldugu kadar diyorlar. Ama ben agzimin koktugunu biliyorum cunku gecen sene ne olduysa bir gunlugune koku gitmisti. Cok mutlu olmustum o gun. Neyin gecirdigini bilmiyorum ama ertesi gun geri geldi tabiki. Bademciklerimi aldirdiktan sonra koku gecmeyince buyuk hayal kirikligi yasadim. En azindan koku biraz azaldi ve bademcikler yuzunden olmadigini ogrendim. Midemde problem oldugunu dusunmuyorum, agri veya agzima aci su gelme gibi bir durum yok. Gayta testi de yaptirdim, doktora gore bagirsaklarda da sorun yokmus. Burnumda egrilik var ve sol taraf neredeyse tikali. Bu da geniz akintisina sebep oluyor bildiginiz gibi. Bogazimda birsey takilmis hissi hic gecmiyor. Ne kadar su icersem iceyim agizim hep kuru. Sorunun bu kuruluk oldugunu dusunuyorum. Hic gecmiyor. Gecen seneki gibi gecince de koku gidiyor zaten. Sizce ne yapmaliyim? Burun egriligi ameliyati olsam gecer mi geniz akintisi vs? |
||
![]() |
||
denizedogru
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
|
Kbb uzmanina gorun net bir sey soylenmez ama buyuk ihtimalle nefes alis verisi duzeldiginde koku gidecek
|
||
![]() |
||
ninewfs
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
|
Nasil yani ameliyat olmadan geniz akintisi gecebilir mi? |
||
![]() |
||
denizedogru
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
|
Oyle bir sey soylemedim eger egrilik nefes alisini engelliyorsa ameliyat gerekliyse ol tabi nefes alis verisin duzeldiginde buyuk ihtimalle gececektir dedim tabi alerjik degilse
|
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
|
kanka karbonatla tuzlu suyla burnumu açtim açikken yine koktugunu söylediler aradan saatler geçti güzel açikti hep sonra kapandi bi müddet sonra tabi yani burunla pek alakali olmadigi kaanatindeyim balgamla alakasi olmadigi kanaatindeyim? |
||
![]() |
||
Asli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar bisey farkettim ne yaparsam yapayim dilimdeki gitmeyen tabaka patates yedigim zaman aninda kayboluyo ve kokumda gidiyor nisasta neyime iyi geliyorda bu derece etkisi oluyo bende? Nisastanin bagirsak iltihabina iyi geldigini duymustum. Lütfen sizde patates veya nisasta içip denermisiniz birgünlükte olsa dilimdeki tabaka sifira iniyo bakalim size de etkisi olcakmi
|
||
![]() |
||
denizedogru
![]() ![]() ![]() |
|
Ben artik surekli koku yapacagini dusunmuyorum onlarin. Bademcikten de birsey cikmazsa..
|
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam okula gitmedim devamsizlik yaptim gün boyu doktorlara gittim
Dis hekimine gittim agizimda dislerimin arkasinda bazi distaslari vardi temizlettim artik disipinide kullanmaya basladim dis firçalamam günde 3 kez zaten dediginiz gibi doktorada sordum dislerin agizda koku yapicak bi problem göstermiyo iyi görünüyorlar dedi sadece bazi dislerimde ufak ufak çürükler varmis izler oralara istersen dolgu yapalim diye zorladi ben kabül etmedim burayi geçtim. KBB ye gittim agzimi burnumu gösterdim daha önceki gittigim yerde bana migren sinüzit burun tikanikligi birsürü teshis konuyodu tabi saglikli biçimde gittim hiç film çekme bisey olmadi dakikalar sürmedi ben problemimi anlattim adam banane der gibi suratima bakti bademciklerime ben israr ettirerek baktirdim bisey görünmüyo dedi tas olup olamdigini sorunca internetten okuyup mu geliyosunuz dedi içimden ( Baska nerden okuyup bilicez biz tip egitimi mi görüyoz s.... diyesim geldi ama demedim tabiki ) baskalarida öyle geliyomusta beyfendiye , lakin hocam ben burda süpheli kaldim çünkü bademcigime baktigimda beyazliklar görüyorum yani hep ayni duran beyazlik bademcige yapisik beyazlikta var asiri degil ortalam %20 si beyaz görünüyor bademcigin bide bademcigin kenarindaki dokular beyaz yani ne deniyor oraya bademcik sert tasta %15 %20 civarinda bi beyazlik var yapisik onun haricinde orayi tutan ince et gibi dokudada beyazlik var görebildigim kadari o yani gittigim yer üniversite hastanesiydi bakan doktora uzman rütbeli biri degildi muhtemelen ögrenci gibi biseydi :S alerji su bu teshisi konmustu önceden adama bunlardan bahsettim röntgen çekmenin zararlarindan bahsetti vesaire pek memnun olmadim Sonra gastroya gittim üre nefes testi olmadigini pediatriye gitmemi söyledi oraya gittim üre ve nefes testi oldum fakat nefes testimde mikrop bulunmadigini söyledi fakat ben yemek yedikten 4 saat sonra oldum bu testi malesef orada aklimda süphe kaldi bu yüzden soruyorum hocam aç karna nefes testinin tokken yapildiginda sonucu etkiliyor ama ne yönde bakteri yok yönündemi var yönündemi etkiler? ve ben 4 saat sonra falan oldum yok çikti üredede problem olursa telefonla aricagini söyledi doktor bildircegini söyledi bununda temiz çiktiginiz varsayalim En son makatta kasinti cart curt için selobant aldim hocam ama ondanda ümidim yok sanki yok çikacak gibi geliyor çünkü çok kez andazol kontil falan kullandim busefer yeni bi ilaç yazdi doktor fakat ailecek kullanmadik bellki ondan geçmiyo olabilir bunuda kullanicam hocam hemen hemen herseyi yaptim ben sorunu farkedebiliyorum biraz dilimde sabahleyin olusan hafif beyaz onun arkasindada sari olan beyazlik fizyolojik olabilir ama bu sari beni tedirgin ettiriyo onu temizledigimde koku azaldigini düsünüyorum farkediyorum sigara içtigimi soruyolar hayir içmiyorum bu neden oluyo olabilir ne yapmam lazim? |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2402 |
![]() ![]() ![]() |
|
En bastan yazmayayim isterseniz Siz burayi okuyun. Eksik kalan bir sey varsa sorun. Dilim döndügünce anlatayim http://www.agizkokusu.org/psikolojik-agiz-kokusu.html -M |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
|
bu yazi daha açiklayici olmus tesekkürler hocam , dikkatimi çeken durum sahisin fizyolojik koku ile karistirma durumu benim aklima size sunu sormak geldi fizyolojik koku sadece sabah uyandigimizdami olusan kokudur yoksa açlik durumlarindada gün içerisinde herzaman olusabilcek durummudur yoksa acikmayada gerek olmadan gün içersinide herzaman var olan bi durummu dur ki? birey bu fizyolojik kokuyu sürekli koku var diye anlatir , yani o anliyamazmi fizyolojik oldugunu belli bir zaman koku agzinda olupta sonra geçtigini hissedemedigi içinmi tip5 e yakalanmis olmaktadir yani bu ayrimi yapamadiklari için , ve fizyolojik koku illa açlik sebebiyle ortaya çikan kokuya denir degilmi hocam yanlis bilmiyorsam saygilar tesekkürler |
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
|
asli , bu seninki tamamen sans bence o an ne yersen ye onun olacagi varmis bende mesela bikere süt içtim agzim berbat kokuyo dediler ertesi gün nesquikle içtim ama bi amaç ugruna degil vitamin versin diye bana agzin güzel süt kokuyo dediler :D komik demi ben güzel koksunuda geçtim agzim hiçbisey kokmasin istiyorum hiçbisiey oooof Allahim çokmu istiyorum dicem isyana mi giricek simdi tövbe hasa öyle bi niyetimizde yok ama ne biliyim madem insan olarak geldik dünyaya insan gibi yasamak istiyoruz be arkadas |
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Sunu sordunuz: Fizyolojik agiz kokusu nerde biter , hastalik nerde baslar? Güzel soru. Birey ve çevresi rahatsiz olmaya basladigi zaman hastalik baslar. Forum sayfasinin girisinde arkadaslarinzidan bir tanesinin daha önce forumda kullandigi bir cümle var. Söyle yazmisti: ------ Agiz kokusu herkeste hep vardir, fakat hissedilirse ve hissedildiginde hastaliktir. Farkinda degilseniz agiz kokunuz yoktur. ------ Fizyolojik agiz kokusu için su makalenin 7 inci sayfasini ve Tablo.1 'i okuyun. Türkçedir http://murataydin.org/agiz-kokusunu-anlamak-siniflamak.pdf -M |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
|
bakicam hocam tesekkür ederim , aklima takilan birsey var hocam normal insanlarda burun nemli mi olmalidir niçin öyle olmalidir eger burunumuzda nem yoksa bunun sebebi varmidir yoksa kroniklesmis ömür boyu çekmek zorundamidir hasta yoksa bi neden baglimi bu durum vardir , ve agiz kokusuyla baglantisi büyükmüdür daha önce sizin bu konu hakkinda damla ürettiginizi anlatmistiniz ama bi ilaca gereksinim duymadan normal insanlarda bu is nasil oluyor hocam tesekkürler saygilar |
||
![]() |
||
![]() |
||
mastergj
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ekim-2017 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
hocam öncelikle geçmis olsun ayni problemin bir benzeri bende vardi. su basliga bak istersen agiz kokusu nasil giderilir benim koku sorunum bademciklerdenmis bu adamin dedigi gibi. gittim bademciklerimi aldirdim kokudan tamamen kurtuldum. sorun midemde cigerimde diyorsan onlar hakkinda da bilgi vermis bakarsin. sen yinede doktoruna git üsenmeden tek doktorla sinirli kalma.
|
||
![]() |
||
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
|
bademcigimi aldirdim halen koku var bademcik faktörünüde eledik
|
||
![]() |
||
![]() |
||
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |