Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Karbonatla iyilestim Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Konu: Karbonatla iyilestim
    Gönderim Zamanı: 16-Eylül-2016 Saat 02:07
Merhaba arkadaslar sorunumun kaynagi galiba geniz akintisi sinüzit. Bugün burun çevresi sinuslerime masaj yaptim 5 er dakika. Ardindan da dislerimi fircalayip yarim litre suya bir paket karbonat (marketlerde pasta reyonunda satilan) koydum.bunu iyice karistirip gargara yaptim son olarak da burnuma çektim.geniz akintim siddetlendi ve koku aninda kesildi.evdekilere sordum burunlarinin dibine girip konustum koku yok dediler bunu artik sürekli yapmayi düsünüyorum.tavsiye ederim deneyin arkadaslar zarari yok çünkü yutmuyoruz.simdi geniz akintisini nasil bitirebiliriz ona yoneldim. Forumda aci kanunu okudum dayim denemisti aci kavunu. Sinunziti için. Suan hiç bir seyi kalmadi.sinunzit akintisinin bittigini söyledi.cok memnun kalmis fakat öldürücü oldugunu da okudum arkadaslar 2 grdan fazlasi öldürücü olabiliyormus bilinçsizce de kullanmamak gerekiyormus. Son olarak murat hocam a soruyorum. Hocam karbonat etkili oldu siz ne düsünüyorsunuz bu konuda ? Kaynagi ne olabilir ? Tesekkürler.
IP
by_arda2
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 27
Alıntı by_arda2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Eylül-2016 Saat 22:45
Bir paket karbonat çok degilmi. Murat hocam fazlasi buruna zarar verir degil mi?
IP
mehmet27
Üye
Üye

Gönderilenler: 81
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2016 Saat 11:03
Ben karbonatli suyu icince 7 8 saniye agzimdaki les kokuyu aliyorum daha sonra koku yu alamiyorum kokunun geçip gecmedigini bilmiyorum
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2016 Saat 11:27
Arkadaslar
Buruna çekilen karbonat çözeltisi

1- koku almayi durduruyor olabilir (kokuyu degil)
2- Geniz kokusunu durduruyor olabilir
3- mevcut kokunun disari çikmasini durduruyor olabilir
4- hiç bir seyi dururmuyor, sahisi psikolojik olarak rahatlatiyor olabilir.

Hangisi olursa olsun sagligini tehdit etmiyorsa, ve birey ben iyilestim diyorsa bence bir seçenek olarak masada kalabilir.

Buuruna çekilebilecek maksimum karbonat konsantrasyonunu bilmiyorum. Sinüs rinse kit paketi içinden çikan karbonat miktari ne kadar ise o kadar kullanmak isabetli olur.
-M
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2016 Saat 21:35
Tesekkürler Murat hocam. Evet arkadaslar tehlikeli olabilir de bilemiyorum yarim litre suda kullaniyorum siz isterseniz 1 litre suda da kullanabilirsiniz fazla buluyorsaniz. Evet kokunun geçip gecmedigini de ben aileme soruyorum onlar gayet dobralar bu konuda :)) olunca hiç çekinmeden söylüyorlar onlarin burunlarinin dibine giriyorum koku yok yani diyorlar ve suratlarindada herhangi bi degisim olmuyor.beb kendimi yine garantiye alip bilegimi dilimle islatiyorum kokluyorum yine koku yok. Agzimda da hafiflik tazelik hissediyorum.cok çok güzel bi his buna bile raziyim.aci kavun ve çörek otuna yonelmeyi düsünüyorum. Sinüzit geniz akintisi kaynakli diye düsünüyorum. Kendimi bildim bileli geniz akintim hep var ve de sinüzit. Denemedigim dogal yöntem kalmadi hepsi geçici evet bu da öyle fakat yine de günü kurtariyor gargara ve buruna çekmek bana çok iyi geldi. Siz de denemek isterseniz deneyin arkadaslar. Hepimiz bu seyi yasiyoruz ve neler yasadiginizi çok iyi biliyorum.bigun hepimizin iyilestigi günler gelir insallah.iyi aksamlar dertdaslarim :)
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2016 Saat 21:09
Karbonat kokuyu nötrler. Yani sogan kestikten sonra, ellerinize biraz karbonat döküp suyla yikarsaniz koku sifirlanir. Ayni zamanda ortamin ph'ini yükseltir. Yalniz geniz akintisina faydasi tuz ile beraber kullaniminda olacagi kanaatindeyim. Sinüs rinse'ye çogunluk tuz olmak kaydiyla, az biraz karbonat koyup düzenli uygulamak lazim. 15 gün sonra durumu kontrol etmek lazim.

Venüs kullandigin karbonat miktari asiri fazla. Çeyregi bile normal sinirin üstünde. (tabi 5 Gr.lik paket diyorsan o ayri ben 100 gr.lik paketi anladim)
IP
denizedogru
Üye
Üye

Gönderilenler: 74
Alıntı denizedogru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2016 Saat 17:39
Aglayinca agiz kokusu geçen arkadaslar vardi Murat hocama sordum suni gözyasiyla burun yikamak zararli mi diye zarari yok denenebilir dedi isteyen varsa denesin arkadaslar geniz akintisindan dolayi nefes agiz kokusu her neyse yasayanlara faydali olabilir
IP
donniebrasco
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 33
Alıntı donniebrasco Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2016 Saat 20:10
Evet aglayinca benimde koku geçiyor yada kokuyu alamiyorum anlamadim aglamak istiyorum :))
Belki birgün
IP
Meari
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 22
Alıntı Meari Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Eylül-2016 Saat 11:50
Aglayinca benim burnum tikaniyor benim gibi sizin de burnunuz tikaniyorsa bu yüzden kokuyu hissetmiyor olabilirsiniz..
Ya Safi
IP
denizedogru
Üye
Üye

Alıntı denizedogru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Eylül-2016 Saat 20:11
hayir benim daha çok burnum akiyor geçtigine eminim
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Eylül-2016 Saat 23:23
Aglayinca bende de koku gidiyor.
IP
mehmet27
Üye
Üye

Gönderilenler: 81
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2016 Saat 11:02
Kokunun gectigini nerden anliyorsunuz ki kokuyu aliyormusunuz siz
IP
denizedogru
Üye
Üye

Alıntı denizedogru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2016 Saat 20:58
kokuyu almayan arkadaslari anlayamiyorum ben kokuyu aliyorum eger gerçekten koku var ve alamiyorsan daha zor bir durum Allah yardimcimiz olsun
IP
donniebrasco
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 33
Alıntı donniebrasco Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Eylül-2016 Saat 13:05
Aci kavundan 4 kisi hastahanelik olmus buradan arkadas var mi :))
Belki birgün
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Eylül-2016 Saat 23:22
Aci kavununda bi kullanim teknigi var ama :))) hastanelik olanlar direkt suyunu oldugu gibi kullanmis yetmemis bitkiyi kullanmis e 2 gr dan fazlasi öldürücü.insani oldurebilecek kadar zehirliymis. Gerisini siz düsünün artik :))))
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu