|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
slammer88
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Ocak-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05-Mart-2013 Saat 07:16 |
Merhabalar. Bazen yediğim yemeklerden hemen sonra nefesimde biraz koku oluşuyor, 5-10 dakika içinde geçiyor. Bu neden olabilir?
|
|
![]() |
|
gkhn45
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26-Eylül-2016 Konum: Manisa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar abilerim, arkadaslar. Bende bu soruna üniversite hayatimda sinifta bir arkadasimin suratima direk agzin les gibi kokuyor demesi üzerine tanistim.O gün balik yemistim ve 4 sene geçmesine ragmen bazi yiyecekler dil üzerinde birikiyor balik, kurabiye gibi. Bunlardan hariç kendim kendimde buldugum sorun yaratan yiyeceklerden bahsetmek istiyorum.1-Çay (çay benim bagirsaklarima iyi gelmiyor. 2-Nescafe 3-Kavun 4-Soguk su 5-Çok ilginç ama Sakiz. Bu forum sitesini kuranlara öncelikle tesekkürler sorunlarimizi paylasiyoruz. Bana iyi gelen seylerden bir tanesi Sarimsagi yutmak ya da kefir içmek.. Bana kalirsa içtigim Sicak çay, kahve ya da soguk su bir anda bagirsaklarimda ne varsa ki Gaz derler hani birlesip mideden ya da bagirsaktan koku geliyor.. Çayda çok oluyor Okey oynarken insalar yanimda oturuyor ve utaniyorum Kiz arkadasima bu konuyu açtim rahatsiz olmadigini söylüyor hiç denk gelmedim diyor fakat kendim buram buram kokuyu aliyorum ..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bengeldim
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
kefir aynen abi süper bir sey hergün içmeden duramiyorum sanirim bagirsak kaynakli sikintin
|
|
asla pes etme
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |