|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: yemek sonrasy a?yz kokusu | |
Yazar | Mesaj |
slammer88
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Ocak-2013 Konum: Yzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Konu: yemek sonrasy a?yz kokusu Gönderim Zamanı: 05-Mart-2013 Saat 07:16 |
Merhabalar. Bazen yedi?im yemeklerden hemen sonra nefesimde biraz koku olu?uyor, 5-10 dakika içinde geçiyor. Bu neden olabilir?
|
|
gkhn45
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26-Eylül-2016 Konum: Manisa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2016 Saat 23:45 |
Merhabalar abilerim, arkadaşlar. Bende bu soruna üniversite hayatımda sınıfta bir arkadaşımın suratıma direk ağzın leş gibi kokuyor demesi üzerine tanıştım.O gün balık yemiştim ve 4 sene geçmesine rağmen bazı yiyecekler dil üzerinde birikiyor balık, kurabiye gibi. Bunlardan hariç kendim kendimde bulduğum sorun yaratan yiyeceklerden bahsetmek istiyorum.1-Çay (çay benim bağırsaklarıma iyi gelmiyor. 2-Nescafe 3-Kavun 4-Soğuk su 5-Çok ilginç ama Sakız. Bu forum sitesini kuranlara öncelikle teşekkürler sorunlarımızı paylaşıyoruz. Bana iyi gelen şeylerden bir tanesi Sarımsağı yutmak ya da kefir içmek.. Bana kalırsa içtiğim Sıcak çay, kahve ya da soğuk su bir anda bağırsaklarımda ne varsa ki Gaz derler hani birleşip mideden ya da bağırsaktan koku geliyor.. Çayda çok oluyor Okey oynarken insalar yanımda oturuyor ve utanıyorum Kız arkadaşıma bu konuyu açtım rahatsız olmadığını söylüyor hiç denk gelmedim diyor fakat kendim buram buram kokuyu alıyorum ..
|
|
bengeldim
Üye Kayıt Tarihi: 25-Mayıs-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2016 Saat 21:00 |
kefir aynen abi süper bir şey hergün içmeden duramıyorum sanırım bağırsak kaynaklı sıkıntın
|
|
asla pes etme
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|