|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: OXYFRESH GARGARA | |
Yazar | Mesaj |
01adanalı
Üye Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Konu: OXYFRESH GARGARA Gönderim Zamanı: 28-Ağustos-2013 Saat 11:58 |
Bugün oxyfreshin sitesine girdim ve bir tanıtım videosu vardı.Dinledim çok mantıklı geldi.İçindekilere baktım çinkoda varmış ayrıca oksijen varmış dildeki sülfürü oksitliyerek kokuyu azaltıyormuş.Tek takıldığım nokta bu içinde oksijen olması.Oksijen kullanımı kansere yol açıyormuş bu gargarada böyle bir risk var mı ?
|
|
Arayan
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
Gönderim Zamanı: 18-Aralık-2015 Saat 14:46 |
Selamun Aleykum Dr Murat Aydin hocam merak ettiqim bir konu var.Oksifresh bilindiqi uzere cinkolu ama kokuya karsi en etkili urunu naneli limonlu .Yani tatlandiricili galiba yani en azindan kullanildiqinda aqziniza limon tadi veriyor.Is boyle okuluncada sizce bu urun aqiz kokusunu coqaltirmi?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 18-Aralık-2015 Saat 17:59 |
Evet Oxyfresh piyasamızda iyilerden birisidir.
PharmolZn, Oderol, Oxyfresh 'i severim Tabi gargaranın kompozisyonunda tatlandırıcı bulunuyor olması etki süresini sorgulanır yapıyor ama alkollü gargaralardan (listerin, andoreks, cb12, vs) defa iyidir İthal ürün olması sebebi ile fiyat bakımından zorluk yaratabiliyor, fakat Oxyfresh iyidir -M |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2016 Saat 15:37 |
Theramed gargara içeriğindeki alkole dikkat ediniz.
Ayrıca gargarada yer alan çinko bileşiği suda kolay çözünmeyen ZnSO4 şeklindedir, etkisi zayıftır. Sabun dahil, çok sayıda hidrokarbon içerir. Bunlar organik gazlara dönüşebilir özelliktedir. Aqua-sorbitol-hydrated silica-alcohol-sodium lauryl sulfate-aroma-alimuna-PEG32-xanthan gum- PEG30 glyceryl stearate,sodium flouride-sodıum saccharin-disodium phosphate-cocamidopropyl betaine-caprylic/capric triglyceride-zinc sulfate-dextrin-sodium chloride- sodyum sulfate-gellan gum-silica-sodium benzoate-limonene-cl 77007-cl77891-sodium floride (1450 ppm) içerir. -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|