|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
trouble
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2015 Saat 08:27 |
Gecenlerde agiz kokum sabah kalktigimda %80 azalmisti sebebini anlayamadim o gün koku oyle devam etti.Diger gün koku yavas yavas artarak eski seviyesine geldi.Buna hayatimda ki hangi degisiklik neden oldu diye düsünürken ilk defa yedigim bir seyi fark ettim bahceden toplanmis bogurtlenin reçeli.Bir hafta sonra 5-6 kasik ayni recelden yedim ve yattim sabah kokuda yine %80 azalma var anlayamdim.Dilimde ki beyazlik sifir.
Bogazimda ki tukuruk topagi , burun deliklerimde tikaniklik oraninda benim hisssetigim bir degisiklik yok. Acaba neye etkisi olduda koku azaldi.Sizin de denemenizi tavsiye ediyorum bogurtlenin yapraklarini toplayip kaynatin icin ve ya gargara yapin beuazliga etkisi olacak mimerak ediyorum. |
|
![]() |
|
mehmet27
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 81 |
![]() ![]() ![]() |
Senin sorunun agiz kokusumu yoksa nefes kokusunu
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Bencede tip 1 e benziyo anlattiklarin bende tatli seyler yediqimde kĺoku olymuyo cinkolu macun kullanip dilini orobrus fircayla iyice temizle bence koku azalir veta bitwr bi dene buraya yaz
|
|
![]() |
|
trouble
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
Agiz kokusu oldugunu düsünüyorum.
Agzim kapaliyken koku yok, agiz hijyeni yapinca kokuda büyük azalma oluyo (4 saat), yemek sonrasi kokuda kisa süreligine azalma oluyor koku hep ayni tip bnlara dayanarak söyledim. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
bogurtlerini recel yaptgini yani boyle mi?
|
|
![]() |
|
trouble
![]() ![]() ![]() |
Ben recel seklinde tükettim siz direk yiyebirsiniz ya da yapraklarini kurutup kaynatin ve icin.Antibiyotik etkisi gosterdigi yaziyor netde cilde de cok yararli dikkat ederseniz kremlerin, rujlarin özünde bogurtlen kullaniliyor.
|
|
![]() |
|
mehmet27
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 81 |
![]() ![]() ![]() |
Benimki çok fena agiz kapali iken burnumdan nefesimi tutuyorum bazen kalabalik yerlerde yakinda kulaklarimdanda çikacak diye korkuyorum:-)
|
|
![]() |
|
trouble
![]() ![]() ![]() |
Tekrar merhaba arkadaslar, bögürtlen reçelini tekrar denemek istedim 2-3 gün araliklarla 2 kasik reçel tüketip durumu gözlemledim sonuç kokuda %80 civari azalma.
Reçelden 2 kasik yiyorum 1-2 saat içerisinde koku giderek azaliyor (%80 civari) daha sonra 16 saat koku bu seyirde gidiyor sonrasinda yavas yavas eski haline geri dönüyor. |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Evet dogru. Suraya bir göz atiniz
Seker Tip 1 agiz kokusunu neden keser? http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1566 -M |
|
![]() |
|
trouble
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar,yaz aylarinin gelmesiyle behçemizde bögürtlenler çikmaya basladi :D dün gece bir avuç kadar yiyip yattim sabah kokudan eser yok
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
usta bende balgam söktürücü azaltici bi ilaç almistim sabah uyandigimdaki tip0 kokusu asiri azalma görmüstü
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
millet kafayi yemis arkadas yok keçiboynuzu yemis azalmis yok dut bögürtlen arkadas bana mantikli gelmiyor tamam Allahin lütfu yiyeceklerin binbir derde deva sifasi var fakat dutdur keçiboynuzudur agizkokusuna çözüm olsa 21. yüzyilda herkes bilirdi degilmi problem vücuttaki bi organ veya yanlis giden bi durum bizim yedik içtiklerimiz sadece bunu + veya - yönde etkiliyor ve bide psikolojik halimiz stres rahatlik bunlar + - yönde etkiliyor olmasi gerekir mantigken bana göre |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
çünki ben ne sigara kullanan ne elini ayagini yikamadan yemek yiyen yere düsen yiyecekleri üflemeden pis pis yiyen agzini firçalamayan buna ragmen disleri saglam agzi temiz kokan birsürü insan taniyorum bide bi kosul baglanmasi nekadar kötü ve üzücü bisey misal agiz kokumuza keçiboynuzu iyi geldi diyelim ömrümüz niçin diger insanlardan farkli biz buna bagimli ihtiyaçli sekilde yasam sürdürelim özgürlügümüz alinmis olmuyomu kismen düsünsenize keçiboynuzu satisi bitti durdu savas çikti ne olcak ozaman gene halimiz?
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
doktorlara gitmekten devamsizlik sayim artip ögretmenlerim ve arkadaslarimin gözünde kötü görünmek hastalikli görünmektenmi yakinsam ?
insanlarla aslinda çok güzel muhabbet diyalog kurabilcek biriyken hastalik yüzünden onlardan kaçmak yalniz kalmaya mahkum edilmektenmi yakinsam? ailem ve gittigim doktorlar için bu normal bisey bu herkeste olur diyip beni yine basladigim noktaya yani 0 noktasina hiçbi sonuç katedemememi üzülsem? ve kavga edicegim çocukla bile dipdibe gelip kafasina kafami dayiyip onu tehdit edemedigime mi üzülsem , görüyomusunuz bunda bile karsi tarafa rezil olurum düsüncesi psikolojisiyle 5 metre öteden sözlü kavganizi veriyosunuz hayatta her alanda maglup gibiyim |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
ulan bilemedigim sorulari sormaya utanir hale geldim mala döndüm resmen zaten manevi maddi sorunlu hayatim var he keske tek derdim bu olsa yine koymaz ama birsürü dert var buda asiri sorun oluyo tabi niye insan kendini ifade edemiyo bi insanin kendini ifade edememesi kadar aci bisey olurmu
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |