Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: İYİLEŞTİM (NEDENİ BULDUM ARKADAŞLAR) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mart-2016 Saat 19:33
anlatmaya calısayım sinuzleri nasıl havalandıracagınızı.
isaret parmagıyla orta parmagı yanyana getirip gözlerinizin hemen altına koyun yanakların hemen ustu yani.
ve parmaklarınızla bastırıp aşagıya cekerken sınuzler acılacak ve daha rahat nefes aldıgınızı goreceksiniz.
işte o sırada,derin nefes alıp burnunuzu sanki boşaltıyor gibi yapıp agzınıza cekin hırıltılı ses cıkarmaya calısın .bunu bir kac kere yapın ve gozlemleyin agız kokunuzu.yani bu metod,koku kaynagı burnundan olanlar icin cok faydalı.bi deneyin ve yazın bana birsey kaybetmessiniz.ben yasadıgım tecrubeleri sizinle paylasıp kurtulmanızı istiyorum ama bu denemeleri yaparken acele etmiyorum sizinle paylaşımda.iyi ce deneyip emin olduktan sonra yazmak istiyorum size.
IP
Funda
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 28
Alıntı Funda Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Mart-2016 Saat 17:31
bende yapmaya çalışıyorum nefes tekniği ağızdan,burundan .Anladığım kadarıyla bizim ağzımızdaki bakteriler oksijensiz ortamda yaşıyormuş oksijen girişi ile bakteriler bitermi ki.Ben çalışmalarıma hız veriyim bakalım en kolay yöntem bu gibi
Tükenmişlik
IP
blanche
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 22
Alıntı blanche Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Mart-2016 Saat 19:16
söylediklerin çok mantıklı mahoni.acı geniz akıntısının kaynağı sinüslerdir diye duymuştum bi yerden.benimkiside çok acı bir geniz akıntısı.işin ilginç yanı bu kadar açık ve net bir sorun varken nasıl oluyorda onca testten tahlilden sonra hiç bir sorun bulunamıyor..zamanında gittiğim bir kbb doktoru gayet sağlıklısın,keşke herkes senin gibi olsa demişti :)
IP
Birbayan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Alıntı Birbayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Mart-2016 Saat 22:48
Yazdiklarinizi okuyunca yazmadan edemedim. Hepsini okumadim gerci belki suan yazicaklarimdan bahsetmis olan vardir. Agiz kurulugu diye bir hastalik var agiz kokusuna sebep olan en buyuk neden bu bunu kimse dusunmuyormu. Bagirsak mantariymis bademcikmis. Agziniz islak mi sizin yara varmi yok mu agizinizda? Tukuruk bezlerinizin yeterince calistigindan emin misiniz? Sigara kullanmak? seker hastasi olmak ? Veya da goz ve agiz kurulugu diye bir hastaliga sahip olmak? Bunlarin hepsi agiz kurulugu yapar en basta sigara. Dislerinizi fircalayinca su icme istegi uyanir herkeste. cunku agizi kurutur dis macunu. İste butun gun agzim boyle benim.kokuda bundan kaynakli.
Cozum? Ben bulamadim. Bulan varsa dinlerim
IP
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mart-2016 Saat 01:17
gizem mesaj kutun dolmuş
o yüzden cevap atamadım..
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mart-2016 Saat 21:32
tukuruk bezlerini hareketlendirmek istiyorsan benim daha once uyguladıgım bir metod vardı.
diş fırcasıyla dilin bittigi yere hafifce ama bastırmadan ve hızlı sekilde 10 kere git gel ozaman agzının cogu zaman ıslandıgını goreceksin birbayan. şifa diliyorum
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Mart-2016 Saat 09:10
Arkadaslar tukuruk bezi konusuna gel.isken benim dil altindaki tukuruk bezlerine aynadan baktigimda koyu renkli haata sikinca siyah oluo nerdeyse buda bi sebeb olabilirmi yani
IP
Birbayan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Alıntı Birbayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Mart-2016 Saat 18:06
Deniycem tesekkurler ama bununda kalici bir cozum oldugunu dusunmuyorum bence bir cok kisinin problemi bundan kaynakli.

Belkide sizinde probleminiz aynidir rengini bilmiyorum ama benimde saglikli degil dis etlerimde mesela beyaz yani saglikli bir agiz degil belli oluyor
IP
Hope
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 30
Alıntı Hope Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2016 Saat 12:48
Mahoninin dediği şeyi yaptım benimde geniz akıntım var ve burnumdan böyle bir koku almıyordum burnumun içinden ara ara kötü koku almaya başladım ve genze Katı akıntı varken kolayca olan bi akıntı oldu ben anlamadım sürekli yaptığım birşeyde değil okudum ve yapmak istedim böyle oldu ve burnumun üst kısmında boşluk oluştu resmen çürük dişinize soğuk hava su değince anlarsınız ya burnumda açılma oldu ve ağzımdaki koku değişti ilaç gibi kokmaya başladı iyi mi kötü mü olucak ben anlamadım tekrar yapmıycam yarın kbb ye gidicem geldikten sonra tekrar denerim belki ama ağzımdaki koku böyle değildi gerçekten anlamadım ne olduğunu.
IP
BezginBetül
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 122
Alıntı BezginBetül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Haziran-2016 Saat 17:19
Belki iltihapli bir sivi vardi orada ve o akti? Su an burun spreyi kullaniyorum, konkalari kücülten. Bendede aci bir sivi akti sanki (ilac degil). 
Ama ben bu havalandirma olayini yapamadim. Keske bastirilmasi gereken noktalarin fotografi olsa. Birisine yaptirip o kisinin fotografini cekip yollasan, mahoni? Yani tüm yüzunü degil, sadece parmaklarin nereye bastirdigini görebilecegim bir kesit.
IP
Hope
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 30
Alıntı Hope Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2016 Saat 10:07
İşte ne olduğunu bilmiyorum yine eski haline döndü ama dilimi uzattığımda yine o koku geliyor tabi ilk günkü gibi değil ben şaşırmıştım ne oldu diye ve kbb randevum vardı önceden almıştım iptal ettim pazartesiye başka bir doktora aldım bakalım Allah doktorunda hayırlısını versin halden anlamayan garip garip bakanlarla karşılaştırmasın inşallah. Ben mahoni nin yazdığı gibi yapmıştım iki parmağımı gözün altında boşluk oluyor oraya parmak uçlarımı koydum zaten hemen altında kemik oluyor ordan kemiğin biraz aşagısına kadar çektim dikkatli bi şekildede yapmamıştım mahoni tam olarak nasıl yaptı bilmiyorum benim anladığım bu :)
IP
Meari
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Meari Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2016 Saat 17:58
Çok merak ediyorum bu hastalığa yakalanıpta böyle bizler gibi uzun yıllar bu hastalığı çekip gerçekten iyilesenler var mı arkadaşlar var mı böyle tanıdığınız basit diş sorunları dışında bu kokudan kurtulan var mi gercekten mümkün bu ya doktor doktor geziyoruz hepside birseyin yok diyo yine çözüm yok yine çözüm yok :(
Ya Şafi
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2016 Saat 23:22
Bezgin betul konkalari kuculten ilacin adini yazarmisin.bir de bu ilaci kullaninca biraz rahatliyormusun.birakinca tekrar eski hale donuyormusun
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2016 Saat 00:40
Var tabiki agzidan kaynakli dis curugu veya phormol ile kurutluan veya bademciklerini aldiran insallh bende aldirinca kurtulcam tamamen kokudan var yani yok deil bende kurutlcam insallh inancimi hep koruyom
IP
bengeldim
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
Alıntı bengeldim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Haziran-2016 Saat 16:34
bence süt içince koku artıyorsa koku bademcik ve dil kaynaklı bende de var çünkü çözüm bademciği aldırmak gibi duruyor çünkü bademcik taşları çok kötü kokuyor
asla pes etme
IP
Meari
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Meari Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2016 Saat 17:12
Merak ettiğim bir şey var acaba bademcikten kaynaklanan kokularda da pharmol zn etkili oluyor mudur deneyen var mi arkadaşlar
Ya Şafi
IP
Funda
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 28
Alıntı Funda Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2016 Saat 18:51
Fazla etkisi olmuyor ama 1 saat kadar baskıliyor diş fırcami pharmol batırıp dıslerimi fırcalamak tartarları temizliyor tavsiye ederim
Tükenmişlik
IP
bazenhissediyor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2016 Saat 17:06
ben bademcik taşı ağzımın içinde görmüyorum bu yok anlamınamı gelir?
IP
bazenhissediyor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Kasım-2016 Saat 14:51
Murat hocam çay kasıgıyla bademcige biraz sürttüm aşırı pis kokuyordu bu herkestemi olan birşeydir
IP
bazenhissediyor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Kasım-2016 Saat 17:37
Orjinalini yazan: bengeldim

bence süt içince koku artıyorsa koku bademcik ve dil kaynaklı bende de var çünkü çözüm bademciği aldırmak gibi duruyor çünkü bademcik taşları çok kötü kokuyor

ahha aga bende sütde en çok hazır veya normal hazır kutu içerim genelde içtiğimde afedersin leş gibi dışkı gibi kokuya dönüyor o normal yada mis kokan süt kokusu

hangi besinin yersem ardından kimi besinlerde az biçimde kötü kokuya dönüşütüryo kimilerinde çok mesela süt gibi

bademcik tası olabilirmi?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2395
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Kasım-2016 Saat 16:25
Orjinalini yazan: bazenhissediyor

Murat hocam çay kasıgıyla bademcige biraz sürttüm aşırı pis kokuyordu bu herkestemi olan birşeydir

Evet.
Az veya çok ama herkeste bu olur
IP
joey55
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 10
Alıntı joey55 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Kasım-2016 Saat 12:46
Daha once de yazmistim kbbye gittim doktor bademcikleri aldirirsa kurtulursun dedi bugun ameliyat oldum inşallah kurtulmusumdur. Gelişmeleri yazarım
IP
Reisbey
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 8
Alıntı Reisbey Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Nisan-2017 Saat 15:57
Allah aşkına ağız kokusuna geçenler benimle iletişime geçin intihar edecem ya bu koku yuzunden05444844430
29494929'
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mayıs-2017 Saat 10:31
Birbayan.. ağız kurulugu aklımıza gelmedi mi bunu en basit akla sahip biri bile düşünebilir. Ağız kurulugu yok. Ağız kurulugu dediğin şey çok ciddi seviyede olmalı ağzım kuru hiç tükürük yok diyebilecek kadar. Diğerleri susuzluktan. Hatta murat hoca yilalr önce birşey tavsiye etmişti agizkurulugu için bir jeldi ismi i hatirlayamadim alıp kullanmıştım ama koku geçmemişti. Onunla alakası yok yani. Ayrıca herkesin koku kaynağı farklı olabilir farklıdır da bir çok kişinin koku kaynağı aynı diye herkesin ki aynı olmak zorunda degil ama kurtulanlar buraya ben bunu yaptım kurtuldum diyor deneyin diyor belki sisin de sorununuz aynıdır diye. Herkes aynı yontemle kurtulacak diye birşey yok yani.. Ben de mide asit dusuklugu sindirim enzim eksikliği bağırsak flora bozukluğu var mesela test ettirdim onayladim. Kendkmde tanı koymadım yani. Benim her zaman dikkatinizi çekmeye çalıştığım konu sadece koku bazlı düşünmeyin başka ne sorunlarınız var onları düşünün hepsini topladığınız da ortak bir sonuca varirsiniz. @mahoni.. seni çok iyi anlıyorum benimde şu an kokum yok ama şu an tedavi surecindeyim bu yüzden arada bir bahsediyorum. Emin olunca takbiyesiz tedavi siz hala koku olmazsa bende uzun uzadıya kurtuldum diye başlık açacağım. Ama şimdi acele etmiyorum. Bekliyorum sadece. Ben sindirim enzimi al ince mide asidimi artırinca kokudan kurtuldum. Herkesin sorunu aynı olmayabilir tabi.
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu