Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Kalp Pili Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Konu: Kalp Pili
    Gönderim Zamanı: 05-Aralık-2016 Saat 04:09
Sn Murat Aydın hocam tanidiqim biri dis cekiminde enfeksiyon kapti ve kalp hastaliqina yakalandi .Sonunda careyi kalp pili takmada buldular .Disin kalple bire bir baqlantisi varmis.Sonrasinda dr un onerisiyle tum curuk vs dislerini yaptirip iyi bir aqiz hijyenine kavusdu mecburen.Benim sorum tip 1 ve 2 icin bahsedecek olursak bizimde aqzimizda koku yapan
bakteri olduqu icin bizimde kalp konusunda riskimiz varmi?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2396
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Aralık-2016 Saat 15:44
Ağız kokusunun, ağızdaki koku yapıcı bakterilerin ve ağız kokusunu oluşturan diğer mekanizmaların kalp hastalıkları ile doğrudan ilişkileri bulunmadığını biliyorum.
-M

IP
denizedogru
Üye
Üye

Gönderilenler: 74
Alıntı denizedogru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Aralık-2016 Saat 20:14
Hocam benim kokumun artisi da şoyle olmustu. Iki sene once bir curuk disim vardi yaptirmak icin gittim kanal tedaviyle kurtarabiliriz belki dedi yapti dis kurtuldu ama bundan 2 3 gun sonra koku suan ki halini aldi yani artti. Eskiden boyle degildi koku azdi. Dis yapilirken cok sorun cikmisti curuk parcalari yanlislikla yutmus olmam birsey ifade eder mi :D Belki de sadece tesaduf bilemiyorum.
IP
bazenhissediyor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Aralık-2016 Saat 22:56
kardiyolojiye görün kalp hastalığı ağız kokusundana kötüdür kardeş bu hastalığı masgeleme yönteminde yoktur ölümcüldür bide mantığını anlıyamadım ağız kokusu kalpten daha ciddi mesele gibi anlatmışsın :D kalp pili takılmış olan arkadaşına ve tüm hastalara Allahtan şifa kısa zamanda iyileşme isterim tabi ama bu çok ciddi hastalık eğer buna bağlı ağzın kokuyosa bırak koksun sen yeterki sağlıklı ol ilginç bi konu
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..      
IP
bazenhissediyor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Aralık-2016 Saat 22:58
birde hiçbi kalp hastasının ağzım kokuyor diyerek kardiyolojiye gittiğini duymadım kalp hastaları yorgunluk güçsüzlük kalp sıkıntıları krizler yaşar , pskolojiniz iyimi kardeş ? bende birşey sormak istiyorum hocama gözlük takıyorum ağız kokusuna etkenmidir?
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..      
IP
bazenhissediyor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Aralık-2016 Saat 23:00
kulağımda işitme problemi var düzelirse ağız kokum geçermi? bide forumda hemoroidi olduğu için ameliyat olan varmış ağız kokusu yapıyor diye ARKADAŞLAR sizler okumamış cahil olsanız buralara kaydolmayı bilmezdiniz nasıl böyle düşünebiliyorsunuz anlamıyorum buna sinirleniyorum çünkü böyle çözüm bulamazsınız paranoyak olursunuz
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Aralık-2016 Saat 14:56
Dayimin disleri full curukdu ve 40 kusur yasinda kalp krizinden oldu.Baska bir akrabamda dis curuqu vardi oda kalp ritmi bozuldu dislerin kalple direk baqlantisi var.Konu koku yapan bakterilerde ayni etkiyi yaparmi?
IP
Arayan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Aralık-2016 Saat 15:06
http://m.haberturk.com/saglik/haber/729635-disin-koku-kalbe-uzaniyor
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Aralık-2016 Saat 16:30
Bazenhissediyor mesaj kutun dolmuş. Boşalt mesaj at bana
IP
denizedogru
Üye
Üye

Gönderilenler: 74
Alıntı denizedogru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Aralık-2016 Saat 19:23
Allah askina ben de bademcige yogunlastim cunku; burun tikanikligi ve geniz akintisi olan herkeste bu koku yok. Bogaz kulturu istedi doktor o da temiz cikti. Benim burnum kucuklugumden beri bir rahat etmedi ama o zamanlar boyle bir koku yoktu yani biraz vardi ama cok sorun degildi benim icin iletisime engel degildi. Bir de soyle birsey var benim koku giderek artıyor.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu