|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: Ağız kokum yok oldu sıra nefes kokusunda | |
Yazar | Mesaj |
Mağdur42
Üye Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2015 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Konu: Ağız kokum yok oldu sıra nefes kokusunda Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2015 Saat 14:52 |
Merhaba arkadaşlar. Ben bazı sebeplerden dolayı ağız kokusundan kurtuldum. Kullandığım şeyleri söyleyim hangisinin etkisi olduğunu bilmiyorum. Önce 3 paket falan nidazol kullandım. Tabi etkisi geçti. Sonra kudret narı propolis kullandım ondan da 4 paket. Ardından sirkeyi denedim. Sonra sarımsak limon kürünü yaptm. Yanlız bunlardan hangisi faydalı oldu hiç bilmiyorum. Belki zararı da olmuştur ama ağız kokum geçti. Belki de yediklerime içtiklerime dikkat ettiğimden olabilir. Gelelim asıl meseleye nasıl anladn kokunun geçtiğini kokuyu zaten biz hissedemiyoruz derseniz, ben normalde ağzımı hohladığım zaman kokuyu alıyordum. Siz alıyor musunuz bilmiyorum.
Nefes kokusu var mıydı yeni mi oldu bilmiyorum ama kokum hiçbir zaman geçmedi. Ağız kokusu bitti şimdi nefes kokusu var. Bunu da dilimi kbb ye gittiğimizde bağdemciklere bakan doktorun tahta çubuğu bastırıdğı gibi dilimi baya bi öne doğru açıyorum. O zaman hohladığımda daha garip bir koku geliyor. Hocam sizce bu mide bağırsakla alakalı olabilir mi ya da başka birşey söleyebilir msiniz. Bir an evvel bundan da kurtulmak istiyorum. |
|
Mağdur42
Üye Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2015 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2015 Saat 16:26 |
Birde ekleyim dilimdeki beyaz tabaka çok az.. Hocam birşey söyleyebilir misiniz
|
|
Aleho
Üye Kayıt Tarihi: 24-Kasım-2014 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Gönderim Zamanı: 27-Mayıs-2015 Saat 10:55 |
Mağdur kardeşim tavsiyem bida antibiyotik kullanma bakteri hem direnç kazanır hemde faydalı bakterileri kaybedersn ibs olursun propolis olayına gelince daha önce biyere yazmıştım bunların antibakteriyel özellikleri var bakteri duvarını parçalıyomuş arılar konularının güvenliği için üretiyolarmış bide sen sarımsak kürü vs eklemişsin birde Bu arı ürünleriyle Halsizlik ten kurtulan konuştuğum kişi var
|
|
Mağdur42
Gönderim Zamanı: 27-Mayıs-2015 Saat 14:00 |
Kardeşim peki benim skntım mide veya bağırsak mı dersin ?
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 04-Ocak-2017 Saat 23:27 |
Bana kalırsa bağırsaklardan kaynaklı. Mide olsa en azından gastrit vs olması gerekmezmiydi?
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|