|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
hamza171
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2016 Saat 21:07 |
Demir Ve B12 Eksikligi'nin dilpasi üzerinde tibbi olarak bir etkeni olabilir mi hocam proteinlerler parçalanip h2s gazina dönüyordu bildigim kadariyla tip1 sisteminde.Acaba bu eksiklikler diger insanlardan farkli olarak bu ortama yardimci mi oluyor hocam ?
Ayrica artik mantari felan bir köseye koydum 1993deki ansiklopedileri dahi arastirdim evet dogru candida var lakin onlara kalsa tüm belirtilerde candida açiga çikiyor bu yüzden bana pek mantikli gelmedi bu denli belirtisi olan bir mantarin vücutta çok agir tahribata yol açmasi lazim lakin benim agiz kokusu ve dil pasi disinda sistematik bir sikintim yok kesinlikle hijyen eksikliginden diyorum.Ve yardimlarinizi bekliyorum.Bu arada koku tip1 ise burnun alisma durumu olabilir mi normal zamanlarda çirkin koku var lakin su son 1 haftadir pharmol ve dil firçalama isini özenle yapiyorum sabahki koku dahi 100üzerinden 10-15e düstü dis firçaladigimda koku bile almiyorum uzun süre hocam yine çikmazlardayim yani:)Tesekkürler.. |
|
![]() |
|
hamza171
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
Cevap bekliyorum.
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
Bir test yaptirin. Bende 4-5 aydan sonra foruma mesaj yazim dedim.
Koku için böyle genis ve ayrintili bir hastalik oldugunu sanmiyorum. Ya üst bölgede sinüzit geniz akintisi burun ile alakali. Yada mide ile alakali. Süt içiyorsaniz süt alimini 1-2 hafta içmeyin . Bagirsaklar ile ilgilesi bagirsaktan sesler geliyor zaten belli ediyor o sesler varsa onun ile alakali olabilir. Yine burun kaynakli ise sinüs rinse 20 tl ilaç degil. Burun yikama aparati herkesin kullanmasi gerekli dogal yöntem. Mutlaka sinüs rinse alin burnunuzu tuzlu su ile günde 3-4 defa yikayip temizleyin içindeki birikmis sümükler ve ilk yaptiginizda degisik seylerde çikiyor tabi sinüzitiniz varsa . Diger gözlemledigim dil arkasi kokusu olanlar geniz akintisina bagli yani üstteki sinüs rinse yöntemine. Üstten arka bölgeden yapisik olarak genizden akiyor yutkunuyorken dil yapiskan bölgeyi aliyor ve dil arkasi yapiskan oluyor zaten inceledimi. Bir sey yedimi karpuz olsun peynir hemen dilde birikiyor koku yapiyor. Bunu önlemek yine sinüziti üst solunum yöntemlerini halletmek lazim. Yine mide için ise basit yöntem var endoskopi olun bakteri varsa koku kaynaklidir. Dis çürügüde önemli. |
|
![]() |
|
siyah06
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam B12 eksikligi, demir eksikligi, ferritin eksikligi, D vitamini eksikligi nefes kokusuna sebebiyet verir mi? 2016 da Kizilay kurumuna kan bagislamistim (1.55 boy-52 kilo) ve sonrasinda neredeyse ölüyordum.. müsahade altinda tutuldum bir süre. Ve o günden beri de demir-B12-D vitamini testi hiç yapilmamis. Sonrasinda iki defa amaliyat oldum ama tahlillerime baktigimda yoktu hiçbiri.
Geçen hafta kronik ishal (yaklasik birkaç senedir) sebebiyle gittigim doktor çölyakdan süphe edip bu testleri de eklemis.. sonuç? Hepsi çok düsük.. Bu degerlerin düsüklügü nefes kokusu yapabilir mi hocam? Size bransiniz olan ya da olmayan her konuda soru yöneltiyoruz ama bilginiz varsa cevaplamanizi rica ediyorum.. (suan hap kullaniyorum, destege baslandi. B12 için de igneye) |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |