|
|
Bunları biliyor muydunuz? | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bunları biliyor muydunuz? |
Konu: Tip 4 (Nefes) kokusu nasıl oluşur | |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Konu: Tip 4 (Nefes) kokusu nasıl oluşur Gönderim Zamanı: 30-Temmuz-2017 Saat 17:30 |
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2017 Saat 06:36 |
Bu da nefes kokularının sözlü anlatımı
https://youtu.be/CrA1ZPXvsX8 Düzenleyen aydinmur - 31-Temmuz-2017 Saat 06:41 |
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2017 Saat 06:40 |
Nefes kokusu nasıl ölçülür sözlü anlatım:
https://youtu.be/xcYsVi6oWco |
|
bazenhissediyor
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 02-Ağustos-2017 Saat 19:02 |
hocam ilk videonuzu önceden izlemiştim 2. sinide yeni çekmişsiniz onuda izledim bu konuda Allahtan isteğim size ilim gücü vermesi ve dahada kendinizi geliştirmenizdir :=) Hocam ağızdan kaynaklı olan kokumu sanırım buldum bademciklerim temizlediğimde koku yok oluyor , fakat şöyle bi durumum ortaya çıktı spor yaptığım zaman nefesimin koktuğunu ben başkası benle konuşurken sanki başkasından geliyor gibi hissediyorum ama o koku aslında benim kokum ve sarımsak değil ama o tarz bir koku herneyse sizden merak ettiğim şey sporda yorulan organlarımız karaciğer ve böbreklerden mi şüphe etmeliyim sizce çünkü birazda yorulduğumda karnımın sağ ve sol taraflarında sıkışma kesilme yaşıyorum , siz muayne etmeden tabi bilemezsiniz ama yinede anlattıklarım dahilinde bana verebilceğiniz birkaç tavsiye mutlaka olmalıdır diye düşünüyorum hocam saygılarımı sunuyorum iyi çalışmalar diliyorum.
|
|
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 02-Ağustos-2017 Saat 21:26 |
Emin olun böyle bireysel soruların cevaplarını bilemiyorum. Yanlış bir şey konuşup zihin bulandırmaktansa cevaplamamak daha iyidir -M |
|
bazenhissediyor
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 03-Ağustos-2017 Saat 10:11 |
peki siz doktor olduğunuz için daha detaylı biliyorsunuzdur hocam ben büyük şehirde yaşamıyorumda birşey merak ediyorum karaciğer veya böbrekle ilgili sanırım dahiliye bölümü doktoruna muayne olunmalıdır değilmi? peki onlar hangi uygulamalarla bu organlarımın sağlıklı olup olmadığını anlarlar hocam
|
|
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 03-Ağustos-2017 Saat 13:37 |
Yapılacak test(ler) listesi yapılabilecek kadar standart ve sıralı değildir. Şikayetler masa üzerine konur, klinikte ne intiba uyandırdığınız masa üzerine komnur, nasıl bir tablo ortaya çıkıyorsa ona göre bir test veya testler yapılır. Bir isim ve liste vermek hem mümkün değildir, hem gerekli değildir, hem doğru değildir. -M |
|
bazenhissediyor
Gönderim Zamanı: 04-Ağustos-2017 Saat 18:46 |
anladım sağolun hocam peki kafama takılan soru ciddi veya önemli bir rahatsızlığı olan bir kişinin kan testi gibi idrar testi gibi basit örneklerden karaciğer ve böbreklerinde problem olduğu öğrenilebilir mi?
|
|
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 05-Ağustos-2017 Saat 21:31 |
İfade ettiğim gibi Yapılacak test(ler) listelenecek kadar standart ve sıralı değildir. Bir algoritması yoktur. --M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|