Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Iyilestim arkadaslar tecrübelerimi anlatiyorum. Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Haohao
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 5
Alıntı Haohao Cevaplabullet Konu: Iyilestim arkadaslar tecrübelerimi anlatiyorum.
    Gönderim Zamanı: 28-Mart-2017 Saat 14:21
Arkadaslar daha önce yine bu forumda yeni kesfettigim ürünleri yazmistim sagolsun bir çok arkadas yorumda bulunmus öncelikle umarim o arkadaslar bu yaziyi okurlar.Bu konuyu uzatmadan kendimi tanitmak istiyorum öncelikle ben 22 yasinda spor kariyeri olan bir üniversite ögrencisiyim bunun neden yazdigimi anlayacaksiniz.
Bu problemi yaklasik bir senedir çekiyordum bunun ortaya çikisi ise kiz arkadasimin uyarisi neticesinde oldu onun uyarilari sayesinde çözüm aramaya basladim vede kurtuldum sosyal hayatimda bu sorunum açikcasi çok az ortaya çikiyordu vede bende çok az hissediyordum,ama umursamiyordum açikcasi.Tabi bir seyin üstüne ne kadar durursaniz o kadar artar iste bu noktada tecrübelerimi anlatmayi çok istiyorum arkadaslar bakin bende herkes gibi internete bir çok yere ve bakilmasi veya uzmanlar disinda her yere bakan ve yorum yapan birisi oldum.Bunu altini çizerek belirtmek istiyorum buradaki neredeyse herkes gibi problemin agzimdan kaynaklasacagini degil midemde bagirsaklarimda bademciklerimde vb. oldugunu o kadar düsündüm ki ve bunun pesinden o kadar çok gittim ki su anda gülüyorum neredeyse 800 tl yakin para harcadim ve tekrar diyorum ögrenciyim...Test yaptirdim,bakteri sayimina girdim bir hafta bekledim kan testi neredeyse her test , su anda biraz büyük sözü dinlemenin açikcasi neden önemli oldugunu görüyorum.Arkadaslar siz bir seyi ne kadar var derseniz gerçekten oluyor haftalarca reflüm var diye reflü ilaci kullandim yataklardan kalkmadim ama birazdan gelicegim konudan sonra eser yok bu bir örnek ve de malesef siz tip konusunda ne kadar alma konusunda inatçi olursaniz oda verme konusunda istekli oluyor hastayim derseniz bu mantikla çalisan tip dünyasinda hastasinizdir,ve de bir ilaç alirsiniz bu kadar basit illaki birsey çikar..
Diyebilirsinizki neden bir disçiye gitmedin ki bu kadar ugrasacagina iste arkadaslar komik tarafida bu tam 4 disçiye gittim 2 si özeldi 2 si devlet her doktorda dolgularimin ve agzimin gayet temiz oldugunu söyleyip beni tebrik ettiler inanabiliyormusunuz.Tabi bende bu durumdan sonra önceki yazdigim herseyi yaptim
ama agzimda büyük bir dis boslugu var ve bunu göstermek için rastgele bir disçiye gittim ve o bana 5 tane çürügümün oldugunu ve de bunlara mudahale etmesi gerektigi söyledi sasirdim aninda operasyona basladi bir aletle çürüklerimi gösterdi operasyon esnasinda da bunlari gösterdi hayatimda bu kadar sasirmadim 800 tl arti 4 dis doktoru 5 tane çürügü göremedi böyle birsey olabilir mi?(paylasmayi düsünüyorum fotograflari)Üsten disi açtiklarinda alt kisimlardan diger dislerede geçmislerdi çürükler o gun operasyon sonunda sinirden yerimde duramadim kimseye bundan bahsetmedim çünki artik ailemin gözünde kendisiyle bu kadar ugrasan bir adam olmakta istemiyordum fakat isin özeti 5 haftalik randevu periyotu sonunda tüm sorunlarim çözüldü.
Arkadaslar ne demek istiyorum Murat hocamin bir videosunda sunu dedigini duymustum agiz kokusu bir bozulmaya çürümeye isarettir çürüme oldugu için o koku olusur simdi tabikide midesinde veya bir baska organinda problemleri olan insanlar olacaktir ama arkadaslar hepinizmi böylesiniz ? Lütfen iyi bir agiz kontrolunden geçin ama isini seven doktora gidin yanlis hatirlamiyorsam bir istatistikte agiz kaynakli kokular yüzde 90 olusturuyordu gerçekten hepimiz yüzde 10 muyuz ? Ve yine söylüyorum benimde dilim sapsariydi 30 dakika kazidigimda hala ayniydi simdi eser yok . Benim 1 senelik tecrübelerim boyle maddi kayiplar güvensizlik sonunda ögrendigim insanin kendisini hiçbirseye inandirmamasi gerekiyor insan beyni siz komut verdiginiz taktirde bunu gerçek algilayabiliyor malesef.Umarim çok devrik ve anlasilamaz bir yazi olmamistir ama toparlayabildiklerim bunlar.
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Mart-2017 Saat 21:36
Çok geçmis olsun Allah bol bol sifa versin. 800 tl dedigin muhtemelen vega test. O test de vücudun daki agir metal orani da çikar. Nerede yaptirdin ve testi kim yorumladi acaba.. ayrica kurtulmak çok güzel birsey tabi ki ama zaten burada ki bir çok insan en az 15 senedir bu sorunu çekiyor. Yani dis hekimleri bizim için çok geride kaldi. Elbette herkesin sorununun kaynagi olamaz. Ama eger dis ve kbb ugrastiysaniz ve olmadiysa mide ve bagirsaktan baska ugrasmak için yer kalmiyor zaten. O da etkisini gösteriyor. Yani bakis acisinizi dis ile ve agiz florasiyla sinirlamak yanlis. Sen böyle kurtulmussun çok geçmis olsun. Ama herkesin çözümü elbette burda olamaz. Anlatim için tesekkürler :)
IP
allahkurtarsin
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 15
Alıntı allahkurtarsin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Mart-2017 Saat 00:12
Agiz kokun nasil bir kokuydu flagly nidazol etki ediyor muydu detayli yazar misin
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Mart-2017 Saat 19:08
benimde dolgular sayesinde %70 oraninda azaldi. küçücük çürük bile olsa dis firçaldiktan sonra azaliyorsa gidiyorsa koku dis kaynaklidir. bende 2-3 sene filan oldu foruma üyeligim var. %30 yide burun ameliyati sonrasi düzelecegini inaniyorum.
IP
Haohao
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 5
Alıntı Haohao Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Mart-2017 Saat 20:50
Aslinda toplam olarak demek istemistim sinus grafisi burnum için bakteri varmi diye halobakteri vs vs . tek bir test degil yani.Aslinda demek istedigim eger çürük vesaire eski dolgu varsa siz nekadar dikkat ederseniz edin o kaybolmayacak bir kere olustuktan sonra gitmeyecegi o yüzden çürügü olan veya dolgusu amalgam oldugundan belli bir sene sonra degistirmeyen insanlar genellikle bunun üstüne gitmediginden veya eski muayenesi ile arasinda dis için söyliyorum eper bir süre olan insanlar sorun gerçekten bu olabilir.Çünki bir arkadas vardi bu sitede dilinin fotografini paylasan unutmuyorum herseyi yaptigini söylemisti 40 dakika dilini firçaliyormus hatta ama yorumda bir arkadas çürügün var demisti o zaman bir cevap görmemistim bunun hakkinda... fakat son gelismesini bilmiyorum hatam varsa düzeltirsiniz. Flagly ve nidazol kullanmadim bilmiyorum üzgünüm .Bu arada faydasi olur belki bir sene önce burun deviasyonu ameliyati oldum ve not düsüyorum ve nefes geçtikten sonra burun eti küçültme ameliyati oldum ama nefes problemim var diyeydi.Ama arkadaslar söyliyorum ben dis firçalama aliskanligimi kendi kendime ögrendim bu ülkemizde önemsenmiyen bir konu genel olarak disin acimiyorsa birseyin yoktur mantigi var bizim ülkemizde o yüzden eskiden olan agri yapmayan bir çürügünün uzun süreli +5 sene gibi dolgunuz varsa bilemezsiniz lütfen düsünün bunu.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mart-2017 Saat 07:40
Haohao kardesimizin söyledikleri arasinda 2 konuyu biraz açiklamak istiyorum.

Birincisi: Amalgam dolgularin koku yaptigina iliskin elimizde hiç bir delil yoktur. Tam tersine içinde gümüs ve çinko bulundugu için amalgam dolgularin agiz kokusunu engelledigini zannediyorum.

Ikinci konu: yurt disinda 5 senesi dolan köprü, kaplama, dolgu, protez yeniden yapilsin diye bir uygulama var. Sigorta sirketleri parayi ödedigi için hastanin cebinden hiç veya az para çiktigi için böyle cömert bir kurali gözlerini kirpmadan getirmisler.

Bu gün ülkemizde fiyatlar ilden ile ve semtten semte degismekle birlikte kendi adima söylüyorum: 1 porselen kaplama 200 TL, dolgu 100 Tl dir ve hiç ucuz degildir. Ülkemizde bu ücretin tamamini hasta öder. Bir asgari ücretli bir tane ekmek bile satin almayip maasinin tamami ile ayda 7 kaplama yaptirabilir.

Batidaki kurallar ile kendi konforumuzu ipotek etmeyelim. Insanlari 5 sene kuralina yönlendirmemek lazimdir. Ülkemiz kosullarina göre her dolgu, kaplama, protez peryodik ücretsiz muayene edilir, sikayet veya bozulma varsa degistirilir seklinde uygulan(malid)ir
-M

IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mart-2017 Saat 22:31
Dolgu fiyatlari ve dis fiyatlari gerçektende pahali. Bugün bir disiniz agri girse hastaneye gidiyorsunuz devlet dis yakin diye sabah açik diye gittim acil dis hekimine gidiyorsaniz bakiyor ilaç veriyor. Hemen orada tedavi etmiyor çünkü randevu yok orada acidan ölsen etmezler. Sonra randevu almak 15 gün sonra aliniyor. 15 gün sonra gidiyorsun doktor kontrol ediyor bos güne islem tarihini veriyor ve kanal tedavisini oluyorsun tabi hala acidan yasiyorsan. Böyle sistem var. Tabi özelde yaptirdim 200 tl para verdim kanal tedavi + dolgu o zamanlar ucuzdu simdi 300 olmus :) . Yine haftaya gidecem dolgu için 200 tl 2 dolgu için verecem. 200 tl az para degil 50 tl olmasi lazim dolgu basina ama nerede. Zaten parasi olan özele gidiyor asgari maasli zor gider. Çogu türk insaninda disinde çürük vardir mutlaka.
IP
Ethic
Üye
Üye

Gönderilenler: 54
Alıntı Ethic Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2017 Saat 20:15
Merhaba, gerçekten koku su an hala yok mu
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Agustos-2017 Saat 01:23
Merhaba arkadaslar
Sorunun sebebini buldum hem soruna neden olan kök nedeni, hem de azaltan etmenleri siralayacagim.

-Sorunun mide bagirsak florasi oldugunu düsünüp 36 saat açlik oruçlari yaptim. Akabinde karaciger temizligi (3 gün sadece elma suyu içilip ardindan zeytinyagli limonlu karisim ..) Sonra ara verip 3 günlük açlik orucu tuttum.

Karaciger temizligi sonrasi ve öncesi 2 hafta sadece sebze meyve yedim. Sifir et, yumurta protein, ekmek ...
Temizlik sonrasi 2-3 hafta sifir koku. Inanilmaz sekilde hiç ama hiç koku olmadi ben de hissettim bunu.

Ama nedeni bunlarla ilgili degil. Bir gün tesadüf eseri burun çaydanligi aldim. netipot diye geçiyor galiba ismi.
Yalniz önceden zaten sinüs rins kit kullanmistim bir ara ama ise min seviyede yaramisti.
burun çaydanligi ile genzime dogru temizlik yaptim ve çok yogun sekresyon sivilari çikti. Genzimi hiç olmadigi kadar temizleyebildim bu aletle. Inanilmaz bir rahatlama sagladi. Sinüs rins de öyle olmamisti.

Gelelim açlik oruçlari ve karaciger temizligi ile ilgisine. Agir protein gidalar sekresyon sivilarini çok artirip yogunlastiriyor. Sebze agirlikli beslendigimde bu sivilar çok seyreldigi için bu dönemlerde koku olmuyor.

Ayrica toza alerjim var gibi. Tozlu ortamda yogunlastigi için sikayetim artiyor.

Burnumun sadece bir tarafinda hiç bir sekilde akmayan sürekli biriken bir tikaniklik var. Bu aletle bunu sabahlari temizledigimde 8 saat filan gerçekten idare ediyor hatta bazen dislerimi firçalamadan bu temizlikle bile koku olmuyor. Bu tikaniklik anatomik bir sorundan mi yoksa tamamen alerjik mi henüz onu çözemedim. Kullanirken videolarda oldugu gibi bir taraftan tutup diger taraftan akmasi seklinde degil de diger burun deligini kapatip genzimi iyice temizliyorum. Bu arada kbb'nin yillardir koydugu teshis (1000 defa özele gittim) ; sinüzit yok, kanallar açik, alerjik rinit (birsey bulamazlarsa öyle diyorlar.)

Karaciger temizligi vs alerjilerin yok olmasi için çok önemli bence. Alerjiler azalirsa geniz akinti sorunlari iltihaplanma azaliyor.
Bu nedenle bu tür temizlik islemleri sonrasi insani yaniltan bir iyilesme hali oluyor.

Bu sogan kokularinin vs 2 gün geçmeyisi hep bu bir türlü akmayan sekresyonlarla ilgili. Burnumdaki agirligi fazlasiyla hissediyorum ve sürekli temizleme ihtiyaci hissediyorum.

Bu arada sürekli sebze yersem hiç sorun yok ama bu kez kan degerleri çok düsüyor. Öyle de olmuyor yani.

IP
pharmacy
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 25
Alıntı pharmacy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Agustos-2017 Saat 16:32
Aslinda çok mantikli.Yani benim de son zamanlarda farkettigim sey asiri yemek yedikten sonra kokuyla birlikte geniz akintisinda da artis oluyor ve çok yogun bir kivamda hissediyorum bunu ama beslenme olarak hafif seyler tükettigimde sebze, meyve, yesil çay vs. hem kokuda azalma oluyor hem geniz akintisinda.Ve dediginiz gibi burnu ve genzi iyice temizledigimizde koku yüksek oranda gidiyor.
IP
bedbahtadam
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 11
Alıntı bedbahtadam Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Agustos-2017 Saat 13:43
Aynen böyle neti pot kullanmadim ama sinus rinse kitin faydasi bende de cok kisa suruyor ama proteinden kisarsam o bogaza yapisan seffaf koyu akinti cok cok azaliyor sogan kokusu vs kalici olmuyor rahatsiz etmiyor. Ömür boyu imkansiz tabi proteinsiz yasamak ): netipot death diye bir sey var internette ölüme falan mi sebep oluyor acaba bir arastir istersen hocam
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Agustos-2017 Saat 10:20
Orjinalini yazan: bedbahtadam

Aynen böyle neti pot kullanmadim ama sinus rinse kitin faydasi bende de cok kisa suruyor ama proteinden kisarsam o bogaza yapisan seffaf koyu akinti cok cok azaliyor sogan kokusu vs kalici olmuyor rahatsiz etmiyor. Ömür boyu imkansiz tabi proteinsiz yasamak ): netipot death diye bir sey var internette ölüme falan mi sebep oluyor acaba bir arastir istersen hocam

yabanci kaynaklarda bu sekilde bir bilgi geçiyor. Neden olarak da musluk suyu kullanimi denmis. Ben de kaynatilmis musluk suyu yada hazir su kullandim hep. Ayni suyu içtiginizde mide asitiniz bakterileri yok edebiliyor ancak burun mukozasi için hijyen su çok önemli. Bu çok önemli bir nokta tesekkürler belirttiginiz için.
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Agustos-2017 Saat 00:08
aynen öyle. sinüs rinse için musluk suyu kullanimi pis su yani kullanimi sonuçu beyinde tümör gelisimi oluyor zaten sinüsler oraya yakin sonra ölüme kadar gidiyor. okuduguma göre 2 kisi yabanci ülkede Amerika da ölmüs.

Onun için normal içme suyunu 20-30 saniye kaynatmak iyidir.
IP
bedbahtadam
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı bedbahtadam Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Agustos-2017 Saat 01:16
Ne demek, bir sey soracagim bu netipot kullandiktan sonra insanlarla yuzyuze konusabiliyor musunuz? Burunlarini tutma vs gibi seyler gözlemliyor musunuz ua da ailenize sordunuz mu koku var mi diye? Sikayetlerimiz birebir ayni cevabiniz cok onemli tesekkurler
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Agustos-2017 Saat 08:24
netipot kullandiktan sonra sifir koku ve saatlerce idare ediyor inanin.

Genzimden bogazima kadar temizlik yapiyorum bazen koyu kivamli sivilar çikiyor sonrasinda sifir koku saatlerce. Sorunum sifira yakin suan

Yalniz bir sey soracagim;

Daha önce biorezonans cihazina girdigimde bronslarimda iltihap çikmisti.
bu aletle genzimi temizlerken çok hiriltili bir öksürük basliyor ve balgam çikariyorum.

Akcigerlerimi nasil temizleyebilirim fikri olan var mi? Sanirim iltihap söz konusu.

Arkadaslar bu dedigim yöntemleri deneyin bir çogunuz kurtulacak emin olun.

IP
Umutla
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 9
Alıntı Umutla Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Agustos-2017 Saat 19:27
Effect burda forumda bi kisinin bile kurtulmasi demek hala umut oldugu anlamini tasiyo çünkü insan cok yogunlasip urastiktan snra pes ediyo bir süre . Sonra sil bastan haril haril yeniden arastirmalar testler vs tekrar tekrar atni seyleri denemkten o kdr yoruldum ki senn iyilesiyorm demen bnm için cok büyük bi umut isigi ve motivasyon kaynagi umarim mutlu günler bizim içinde kapidadir 🤗 Bn heryere soruyorm netipoti bulamadm almamiz için tavsiye edwbilecegim bi yer varmi heryerde sinüs rinse var ama netipot yok
IP
bedbahtadam
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı bedbahtadam Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Agustos-2017 Saat 03:04
Hangi caydanligi kullaniyorsun internetten siparis verecegim nasil bisi almaliyim... Sikayetlerimiz ayni kurtulmam lazim
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Agustos-2017 Saat 15:01
Netipot yerine sinusrinse de ayni bir gun boyunca benin kokuyu etkisiz hale getiriyordu...
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Agustos-2017 Saat 20:59
rhino horn nazal yikama diye geçiyor simdi baktim. Ben onu aldim. sinüs rinsle alakasi yok bence. Bu benim sorunumu tamamen geçirdi. tamamen iyilestim artik.
Evet bu mucizeye tanik oldum. Halen oldugunu düsündügüm bir çesit anatomik bozukluktan dolayi bogazimda sekresyon birikiyor ve onu ya çok baharatli yedigimde yada yüzdügümde atabiliyorum. Yada sadece sebze yiyerek halledebiliyorum. Artik hiç birine gerek kalmadi. Suan akciger temizligine odaklandim ama çok mesakkatli bir sey. Nasil ve nereden baslayacagim bilmiyorum.
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2017 Saat 03:33
Arkadaslar bogaz yanmasindan bahsedilmis bende de oluyor bu zaman zaman, tahris ve alerji kaynakli olabilir. Ben alerji testi yaptiracagim
IP
Ethic
Üye
Üye

Gönderilenler: 54
Alıntı Ethic Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2017 Saat 21:36
Effect %100 geçmeme nedeni akcigerle de alakali olabilir cnkü geniz akintisi etkileyebiliyor. Daha önceden hiç domuz gribi vs geçirdin mi ya da siddetli üst solunum yolu enfeksiyonu bunlar çok etken, sinüs rinse y da digeriyle KBB sikayet kismini hallediyoruz ama akciger temizlenmediginden hala anaeroblar. Koku yapiyor. Ben hasta oldugumda burun tikanikligi geniz akintisi ile basliyor sonra öksürük daha da derinlesmeye basliyor özellikle takip ettim kendimi sadece KBB olmadigini anladim. Bir baktirir n bence
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Eylül-2017 Saat 09:28
1.5 ay önce burun ameliyati oldum. nefes alma düzeldi zaten koku geçmese bile olmasi gerek herkesin rahat nefes alimi için. Farenjit vardi bendede ben bunu burun egriligi oldugu için saniyordum 1.5 ay geçmeyince doktora gittim. 2-3 sene öncede midede sorun vardi geçti sanmistim tekrarlamis. Endoskopi olacagim 2-3 haftaya neymis ögrenecegim. 2-3 sene önce yaptirdigimda h.bak virüsü çikmamisti.

Kisaca bogaz yanmasi, farenjit vs reflü ile alakali. Reflü emin olmak için endoskopi ile parça aliniyor en net sonuç o veriyor.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu