|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlari biliyor muydunuz? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2015 Saat 16:12 |
Sinüs duvarinin kalinlasmasi bosaltim deliginin tikanmasina sebep olur. Dolayisi ile az bir tikanma sonuç olarak çok sivi birikmesine sebep olabilir.
Eger çalisirsa feysbuk'ta bu videoyu izleyebilirsiniz. https://www.facebook.com/jomkerjadarirumah/videos/10153249814994553/ -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
dedginiz videoyu 1-2 sene once izlemistim iyi hatirliorum hatta igneyle o yesil yeri cekiyordu igne gibi biseyle vakumlayark mi desem artik...
benim burunda olablir bu mukozal kalinlasma diye bisey var mi acaba? |
|
![]() |
|
Burazin
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
Pek fazla ilgilenen olmamis ama bu videoya dikkatinizi çekmek isterim
Geniz akintisi bogazda yapiskan tükürük bunlar genellikle agiz kokusu sebebi oluyor Doktorlar pek önemsemiyor nasil olsa yasamaya devam etmeni engellemiyor o yüzden baya abartarak sikayetlerini anlatman gerekiyor Doktorlarin yüzde 90ina hakkimi helal etmiyorum Hocam bu mukus birikmesi sitedeki çogu kiside var Sinüslerin çalisma seklini tam olarak bilemiyoruz Videoda göz kismindaki sinüsleri ele almis Acaba yanak kismindaki sinüsler içinde ayni sey geçerli mi? |
|
![]() |
|
Burazin
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam ilk sorumda sormayi unutmusum bu bahsettiginiz duvar kalinlasmasi tomografide görünür mü?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
evet görünür |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |