|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: endoskopi ve ağız kokusu | |
Yazar | Mesaj |
aaynur
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Mayıs-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: endoskopi ve ağız kokusu Gönderim Zamanı: 12-Mayıs-2015 Saat 10:58 |
Yıllardan beri ağız kokusuyla uğraşıyorum hiç bir çare bulamadım
son olarak endoskopi yaptırdım 7 haziranda sonuç alacağım ondan da pek ümitli değilim ne yapabilirim? |
|
erkannn1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Gönderim Zamanı: 13-Mayıs-2015 Saat 06:14 |
Agiz kokusunun buyuk nedenleri agiz icinden kaynakli olabilir ilk once soyle bi yol izle.
Dişciye git guzelce bakimini yaptir bi sorun yok ise, Kbb uzmanina git ust solunum enfeksiyonlarinda sorun varsa onlari gider,burdada isin biterse En son gastrocuya git ama ztn endoskopi olmusun sonucunu bekle. |
|
hasta31
Üye Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Gönderim Zamanı: 19-Ekim-2017 Saat 20:33 |
Gastroentorolojiye bu malum sebeple gitsem ilk ne yaparlar? Endoskopiden falan korkuyorum 16 yasindayim.. 6 senedir çekiyorum.
Endoskopiden önce baska testler yapar mı? |
|
Ya iyileşemezsem ?
|
|
Another--
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Ekim-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 20-Ekim-2017 Saat 21:27 |
10 yasından mı basladı
|
|
hasta31
Üye Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2017 Saat 20:45 |
Aynen
|
|
Ya iyileşemezsem ?
|
|
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 24-Ekim-2017 Saat 22:26 |
yapmazlar en kolay ve net endoskopi. basit işlem bende o yaşlarda yaptım ilk endoskopiyi simdi bir daha gerek olursa yapacam.
endoskopi ol test yapsınlar bakteri varsa ol tedavini geçip gitsin. tabi reflü belirtisi filan yoksa olma. karın mide ağrısı filan soğan sarımsak yediğinde özellikle domates vs. boğazda takılma hissi ağıza ekşi su gelmesi filan. boş temiz mideyede gereksiz endoskopi |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|