|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: bademcik ameliyati | |
Yazar | Mesaj |
kurtul
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27-Agustos-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Konu: bademcik ameliyati Gönderim Zamanı: 27-Agustos-2013 Saat 16:55 |
Merhaba arkadaslar bende 10 yildir bu sorun var ayrica bademcik tasi vardi bademcik ameliyati oldum doktor bademciklerimin girintili cikintili kotu ve hatta bir kisminin dil kokune yapismis oldugunu soyledi. ameliyattan sonra bir hafta dis fircalamami yasakladi ve bekledim daha sonra firçaladim dilimi de iyice firçalayip pamukla sildim koku gecmis gibiydi ancak aksama dogru cok hafif geri geldi. burnumda daha once bahsedilen nefes egzersizini yaptim koku gitti gibi oldu ancak bir saate gene geri geldi. ameliyat yarasi henuz iyilesmedi hatta o bolgede iyilesmenin parcasi oldugu söylenen beyaz-sari arasi bir katman var tum kucuk dilime kadar kapli. acaba kokuyu o mu yapiyor lutfen bilgilendirin kafayi yiyecegim. fakat bu koku ameliyattan önceki kokuyla ayni ayni kokuyu yapmasi muhtemel mi o yara yerinin? ameliyattan once koku 10 ise simdi koku 3 civarlari derece olarak ama psikolojim alt ust oldu yardim edin. yara yeri tam iyilesmeden bir karara varma demislerdi ama bilmiyorum kurtulamadim gibi geliyor yardim edin. Allah hepimize sifa versin insallah
|
|
kurtul
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27-Agustos-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Gönderim Zamanı: 27-Agustos-2013 Saat 16:56 |
ve bugun ameliyattan sonraki 9. gun
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 27-Agustos-2013 Saat 20:33 |
geçmis olsun Kurtul, insallah temelli kurtulursun. Koku 10 dan 3 e indiyse çok süper olmus. Karar vermek için bir iki hafta daha bekle, ameliyat yeri koku yapar. Forumlarda iyilesmesinin bir yili falan buldugu söyleniyordu.
|
|
01adanali
Üye Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Gönderim Zamanı: 28-Agustos-2013 Saat 00:31 |
Kurtul kardesim sari beyaz katman olur ama bende daha o tabaka geçmeden agiz kokumun geçmedigini düsünüyordum o geçsin geçer diyordum ama malesef geçmedi doktor para kazanmak için yapmis malesef ama seninki insallah geçer yinede bekle
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 28-Agustos-2013 Saat 13:22 |
bir yil yazmisim, dalginligima gelmis bir ay olacakti. Eee, okullarin açilmasi yaklasti; çile dolu günler geliyor...
|
|
kurtul
Gönderim Zamanı: 28-Agustos-2013 Saat 17:29 |
arkadaslar dün gece dilimin arkasini tatli kasigiyla kazidim ve koku gitti saba da yoktu. ameliyattan sonra ilk defa o bölgeyi temizlemis oldum. fakat bugün agzimda baska bir koku var bayat ekmek gibi hafif ama hissedilir öbür koku dönecek diye çok korkuyorum umarim bu koku kalici degildir
|
|
kurtul
Gönderim Zamanı: 28-Agustos-2013 Saat 17:59 |
baska bir koku bu resmen bayatlamis ekmek kokusu. beyaz-sari tabaka yapiyor olabilir mi? felaket dayanilmayacak bir koku degil digeri gibi ama kalici olmasindan çok korkuyorum
|
|
kurtul
Gönderim Zamanı: 28-Agustos-2013 Saat 20:16 |
parça parça yazmak zorunda kaldim özür dilerim. doktor agri kesici iltihap giderici ates düsürücü bir ilaç yazmisti onu içince o bayat ekmekimsi koku da tamamen gidiyor. acaba ameliyat bölgesinin kokusu mudur bu?
|
|
sifa
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
Gönderim Zamanı: 30-Agustos-2013 Saat 12:24 |
Muhtemelen yaranin kokusu kurtul. Tamamen iyilesmeden kokunun geçip geçmedigini anlayamayiz. Sabirla biraz bekle. Bir kaç ay bile geçebilir üzerinden ama umudunu yitirme bazi bünyelerde geç tesir edebilir. Bu senin vücut direncine bagli. Bir de eger bademciklerinde girinti-çikintilar ve bunlar da magmalarda vardiysa koku uzun bir süre geçecektir. Geçmese bile seni rahatsiz etmeyecek sekilde azalacaktir. O yüzden rahat ol mutlaka seni bir nebze ferahlatacak bir faydasini göreceksin.
Yalniz söyle de bir gerçek var ki: Bademcik ameliyati olduktan sonra kokunun tamamen geçtigini ancak bir kaç yil sonra alinan yerde tekrar magmalar olustugunu söyleyenlerde var. Doktorun eger iyi bir doktorsa, kalinti kalmayacak sekilde bademcikleri kazidiysa korkma.. |
|
kurtul
Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2013 Saat 23:48 |
bende orta derecede bademcik tasi vardi bademcklerim de kocaman ve her yeri girintiliydi. eski kokuyu hala aliyorum arada bir ama derin bir nefes alip agzimdan, burnumdan verdigimde gidiyor 5-10 dakika. hala anlayamadim sebebini
|
|
cihat1762
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2017 Saat 10:10 |
dün gittigim doktor kokunun kaynagi kesinliklikle bademcikler dedi. Tek çözüm alman gerekiyor dedi.
Aranizda bademcik ameliyati olanlar varsa lütfen bilgilendirsinler. agustos 10 a baska bir doktora randevu aldim onun kararina görede kararimi verecem |
|
Guzelkoku
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23-Kasim-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2017 Saat 20:10 |
Yaklasik tam 10 yil oldu.. Benim bir bademcigim asiri derecede çukur falan var bir kaç kere minik taslar çikardim ama koku geçmedi ayrica hiç durmadan geniz akintisi var rengi bembeyaz verdigi kokuyu hissedebiliyorum ayrica bende kansizlikta var ayran içtigim zaman koku müthis azaliyor sekerli gidalar tavan yapiyor kokuyu tuzlu kraker kokuyu igrenç yapiyor ayrica 2 curugum var dis tartari falanda var diseti kanamam oluyor arada onu gectim simdide iltihap gibi bisey çikti arkada hiç doktora gitmedim kurtulacagimi dusunmuyorummm
|
|
uMUTSUZ
|
|
Guzelkoku
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23-Kasim-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2017 Saat 20:22 |
Ayrica sigara içtigim an agiz kokusu çok aza iniyor
|
|
uMUTSUZ
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|