|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24-Kasim-2015 Saat 17:10 |
Evet arkadaslar "ve olay bitmistir" konusundan sonra ikinci bir etkili çözüm yolu daha arastirarak buldum, insallah sizlere de faydasi dokunur. Biliyorsunuz karbonat bir çogumuzun agiz kokusunu geçirdi ama kalici bir çözüm olmadigini biliyoruz. Simdi buldugum maddenin ise uzun vadede kullaniminin, mesela 6 ay kadar, kalici bir etkisi olacagini düsünmekteyim ama tabi ki de emin degilim, bosa umut vermek istemem. Ilk konuda yaptigim hatayi yapip uzun uzadiya bir anlatim yapmayacagim kendi arastirmasini kendi yapsin. Aktif maddenin adi;
BENTONIT Sodyum bentonitin daha etkili oldugunu okusam da bazi süphelerimden dolayi Kalsiyum bentonit kullanmanin daha dogru oldugunu düsünüyorum hemde Türkiyede sodyum bentonit bulamadim, kalsiyum bentonit buldum. Bir sitede dahili kullanim için solüsyonunu yapmislar. Maden firmalariyla iletisime geçip temin edilebilir sanirim. Ve kil olarak yurtdisi siparisi de verilebilir ki en hesaplisi bu olabilir hem de güveniliri. Su an da kalsiyum bentonit solüsyon kullaniyorum. Karbonati keseli 3-4 gün oldu. Koku karbonat kullanimindaki gibi ortadan kayboldu. Bagirsaklarimda da düzelme hissediyorum. Umarim faydasini görürsünüz. Daha ne yapayim ![]() Düzenleyen aydinmur - 24-Kasim-2015 Saat 20:24 |
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Bu tip 1 e mi iyi gelmekte ???
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Mehmet Bey,sizin tip kaçti merak ettim?
Yani koku KBB kaynaklimiydi? |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Murat Hocam laktik asit fermantasyonu ve agiz kokusu arasinda bir bilimsel yayin okudunuz mu, okuduysaniz bizimle paylasir misiniz?
Özellikle agirlik egzersizi yaptigim zamanlarda agiz kokumun arttigina bizzat sahit oldum. Karbonatli su içtigim zaman agiz kokumun gittigine de sahidim. Ya susuzum(dehidrasyon)yada karacigerimde bir sorun var ve/veya karacigere laktik asitin tasinmasinda bir problem var. Çünkü gün içerisinde de sürekli olarak bir uyusukluk yorgunluk hissi var. Egzersiz sirasinda da çabuk yorulma durumu oluyor. Laktik asidozdan süpheleniyorum. Bu konuda bir yol gösterirseniz sevinirim. |
|
![]() |
|
Mehmet
![]() ![]() ![]() |
Bu arada su bilgiyi vermeyi unuttum. Tursu yedim aksam yemeginin yaninda ve kokmayan agzimda hafif bir koku olustu yine. Bu da beni yukaridaki durumu daha fazla irdelemeye itti.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Laktik asitin dahil oldugu çok sayida mekanizma vardir. anlattiklariniz ile uyusan bir mekanizma animsamiyorum. -M |
|
![]() |
|
Mehmet
![]() ![]() ![]() |
Idrar PH'i yükselince neden agiz kokusu kayboluyor?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Bilmiyorum -M |
|
![]() |
|
roze
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Ocak-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
merhaba,
Agiz kokusundan yillardir muzdaribim, denemedigim tibbi ilaç bitkisel ilaç kalmadi ancak son denedigim ürün bana yardimci olacak gibi görünüyor. Agiz kokum tam olarak kaybolmasa bile azaldi su anda, zamanla geçecegine inaniyorum çünkü ürünü 3 ay kullanmak gerekiyormus. umarim basarili olur, sonucu tekrar yazacagim ancak sizlerinde denemenizi öneriyorum. Ürün adi: Medikil Bentonit Sivi Solüsyon |
|
![]() |
|
Bikkin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
Ee bentonit ile kokudan tamamen kurtuldunmu cok merak icindeyim cevaplarini bekliyorum
|
|
![]() |
|
Bikkin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
Roze nasil gidiyo gectimi koku
|
|
![]() |
|
roze
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Ocak-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Zaman zaman azaliyor ama geçmedi maalesef
|
|
![]() |
|
Ethic1
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar bentonit e yanit veriyorsa muhtemel mide ya da bagirsak çünkü sivinin P.H. i 9,5..ben de kullaniyorum yanit vermiyor hala kokuyor.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |