|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: sorunumu buldum | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 21-Şubat-2018 Saat 12:04 |
Diş eti iltihabı ilk başladığında kuvvetli Tip 1 ağız kokusu yapıyor. Hastalık ilerleyip çene kemiği çözülmeye başlayınca, kemik kaybı ortaya çıkınca, dişler sallanmaya ve dökülmeye yakınlaşınca Tip 1 ağız kokusunun azaldığı görülüyor. Bu bize ağızımızı fırçalamamayı değil daha çok fırçalamayı telkin etmelidir. -M |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 22-Şubat-2018 Saat 07:50 |
Hocam merhaba. Kemik erimesi başlangıç aşamasında ise önlem amaçlı ne yapılabilir devamını engelleyebilmek için
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 22-Şubat-2018 Saat 13:02 |
Güzel soru için teşekkür ederim
Laser den tutunuz ameliyata, karanfilden tutunuz antibiyotikli gargaraya varıncaya kadar en az bir düzine çözüm önerisi teklif edilmiş. Hiç birisinin kalıcı olmadığını yıllar içerisinde görüyorum. En büyük başarı kemik kaybını bulunduğu seviyede muhafaza etmektir, ilerlemesini durdurmaktır, daha fazla kemik kaybolmasının önüne geçmektir. Kemiğin yeniden yükselmesini yeniden taze kemik oluşmasını hedefleyen sayısız müdahale geçici ve zayıf sonuçlar veriyor maalesef. Problemi olduğu yerde tutmanın tek yolu temiz tutmaktır. Yani doğru fırçalamaktan ibaret. Sıfır ilaç. http://drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html Düzenleyen aydinmur - 22-Şubat-2018 Saat 13:04 |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 22-Şubat-2018 Saat 22:25 |
Teşekkür ederim hocam. Çok kapsamlı ve yararlı oldu. Özellikle diş fırçalamak yatacak olan çocuğun ağzına bir parça peynir konulması bir sorum daha olacak. Diyeli ki kemik erimesi sonucu diş kaybı yaşandı. İmplant yapmak mümkün müdür
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2018 Saat 14:41 |
Ben doğru bulmam. Fakat yapılabildiğine tanık oluyorum. -M |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2018 Saat 14:53 |
Neden doğru bulmuyorsunuz hocam. Yaptıran kişi için ne gibi dezavantajları olabilir?
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 26-Şubat-2018 Saat 21:33 |
Diş eti çekilmiş ise, kemik kaybolmuş ise geride kalan kemik hem hacim olarak azdır, hem incedir, hem de kıvam olarak yumuşaktır ve hatta bazen çamur gibidir. Böyle bir zemine metal vida takılırsa yeterli sağlamlıkta olması ve uzun yıllar hizmet vermesi zor olabilir.
-M |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 27-Şubat-2018 Saat 04:51 |
Anladım teşekkür ederim
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 10-Mart-2018 Saat 11:35 |
Benim ağız kokusunun kaynağı mide veya bağırsak bundan kesinlikle eminim.ama bunun nedenin ne olduğu önemli değil sanırım. Çünkü bu sorunun bir çözümü yok tıpta. B un sonuca bu forumdaki bütün yazıları okuyarak ulaştım. Yanılıyor muyum
|
|
gececek
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2018 Saat 12:42 |
merhaba almanlar yeni implant yapmis ince kemiklilere ozel yada kemik erimesi olanlara ozel.. iyi bir dis hekimi bulursaniz implant yyapan haberi vardir muhakkak. yeni dedigim 4-5 sene oluoyor |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|