|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Dis eti iltihabi ilk basladiginda kuvvetli Tip 1 agiz kokusu yapiyor. Hastalik ilerleyip çene kemigi çözülmeye baslayinca, kemik kaybi ortaya çikinca, disler sallanmaya ve dökülmeye yakinlasinca Tip 1 agiz kokusunun azaldigi görülüyor. Bu bize agizimizi firçalamamayi degil daha çok firçalamayi telkin etmelidir. -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba. Kemik erimesi baslangiç asamasinda ise önlem amaçli ne yapilabilir devamini engelleyebilmek için
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel soru için tesekkür ederim
Laser den tutunuz ameliyata, karanfilden tutunuz antibiyotikli gargaraya varincaya kadar en az bir düzine çözüm önerisi teklif edilmis. Hiç birisinin kalici olmadigini yillar içerisinde görüyorum. En büyük basari kemik kaybini bulundugu seviyede muhafaza etmektir, ilerlemesini durdurmaktir, daha fazla kemik kaybolmasinin önüne geçmektir. Kemigin yeniden yükselmesini yeniden taze kemik olusmasini hedefleyen sayisiz müdahale geçici ve zayif sonuçlar veriyor maalesef. Problemi oldugu yerde tutmanin tek yolu temiz tutmaktir. Yani dogru firçalamaktan ibaret. Sifir ilaç. http://drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html Düzenleyen aydinmur - 22-Subat-2018 Saat 13:04 |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim hocam. Çok kapsamli ve yararli oldu. Özellikle dis firçalamak yatacak olan çocugun agzina bir parça peynir konulmasi
![]() |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Ben dogru bulmam. Fakat yapilabildigine tanik oluyorum. -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Neden dogru bulmuyorsunuz hocam. Yaptiran kisi için ne gibi dezavantajlari olabilir?
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Dis eti çekilmis ise, kemik kaybolmus ise geride kalan kemik hem hacim olarak azdir, hem incedir, hem de kivam olarak yumusaktir ve hatta bazen çamur gibidir. Böyle bir zemine metal vida takilirsa yeterli saglamlikta olmasi ve uzun yillar hizmet vermesi zor olabilir.
-M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Anladim tesekkür ederim
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Benim agiz kokusunun kaynagi mide veya bagirsak bundan kesinlikle eminim.ama bunun nedenin ne oldugu önemli degil sanirim. Çünkü bu sorunun bir çözümü yok tipta. B un sonuca bu forumdaki bütün yazilari okuyarak ulastim. Yaniliyor muyum
|
|
![]() |
|
gececek
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
![]() ![]() ![]() |
merhaba almanlar yeni implant yapmis ince kemiklilere ozel yada kemik erimesi olanlara ozel.. iyi bir dis hekimi bulursaniz implant yyapan haberi vardir muhakkak. yeni dedigim 4-5 sene oluoyor |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |