|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: sorunu mide kaynakli olanlar | |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
cuma
Üye Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Adıyaman Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 82 |
Konu: sorunu mide kaynakli olanlar Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2014 Saat 20:07 |
sorunun mideden kaynakli oldugunu düsünenler hangi yöntemleri denediniz iyi geldi veya gelmedi?
bende gastrit varmis.h. pylori bakterisi de var sanirim Anaerob bakterilere etki eden antibiyotikleri kullaninca sorun ortadan kalkiyor.sonra tekrar geliyor. helipak tedavi kiti kullanmadim.kullanipta iyi olan var mi? zeytinyagli kudret nari kullanipta iyi olan var mi? ben freshies kullandim geçmedi. gargara kullandigim zaman da geçiyor ama etkisi kisa sürüyor. agzim kapaliykende koku oluyor.. |
|
Helicobacter
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2014 Saat 22:11 |
sorunun mideden olmasi süphesiyle dahiliye doktoruna gidilir. özellikle ve özellikle nefes üre testi ile endoskopi istenir. nefes üre tesinin sonucu "helicobacter pylori" çikinca doktor 1 kutu helipak tedavi kiti yazar ve aksatmadan kullanilir. endoskopi sonucunda midede candida mantarina rastlaninca doktorun verdigi triflucan, mikostatin, pulcet gibi ilaçlar da kullanilir. ilaçlarin etkisiz kaldigi görülünce aktarlardan zeytinyagli kudret nari ve balli kudret nari macunu alinir ama ne ilaçlarin ne de macunlarin bir ise yaramadigi görülünce iyilesme hayallerinin uçtugu görülür....
|
|
cuma
Üye Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Adıyaman Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 82 |
Gönderim Zamanı: 29-Nisan-2014 Saat 14:06 |
helicobacter antibiyotik kullandigin zaman koku geçiyor mu sende?
|
|
Helicobacter
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 30-Nisan-2014 Saat 15:15 |
ben nedense hiç bir ilacin faydasini göremedim. ne antibiyotikler ne alerji ilaçlari ne spreyler.
ameliyat bile fayda etmedi... |
|
Mehmet
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 30-Nisan-2014 Saat 19:57 |
Nefesin kokuyor olabilir mi? Kan tahlillerini yaptirdin mi daha önce. Her seyine baktir istersen belki bir maddenin fazlaligi koku yapiyordur. |
|
Helicobacter
Gönderim Zamanı: 01-Mayis-2014 Saat 12:48 |
olabilir, agiz kokusu mu - nefes kokusu mu? bilemiyorum, tam emin degilim. 1 metreden fazla mesafedeki insanlarin rahatsiz olduklarini görebiliyorum. çesitli sebeplerden dolayi 2-3 ayda bir kan tahlillleri yaptirdigimi baska bir baslik altinda söylemistim. kan degerlerim normal. hatta kan bagisinda bile bulundum...
kbb doktoru bi seferinde bogaz ve tükürük bezleri için USG istemisti, temiz çikti. dahiliye doktoru ise karaciger ve safra için USg istemisti; safra temiz ama karaciger az bisey büyük çikti. |
|
cuma
Gönderim Zamanı: 01-Mayis-2014 Saat 14:15 |
gizemm arkadasin sorununun sebebini bilen var mi? sorununun kaynagini buldugunu,amerikadan ilaç gelecegini,bir tanidiginin bu sekilde sorundan kurtuldugunu söylemis.özel msj attim ama görmedi sanirim.çok merak ettim.sebebi neydi ve bu gargara nasi bi gargaraymis?
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 01-Mayis-2014 Saat 20:19 |
Helicobacter, gastrit - mide ile ilgili sorunlarin geçti mi ?
|
|
Helicobacter
Gönderim Zamanı: 02-Mayis-2014 Saat 09:00 |
eskisi gibi degil, düzelme var ama sonuca etkisi yok..
ikinci defa yaptirdigim "nefes üre testi" temiz çikti. lansor, pulcet gibi ilaçlar kullanmiyorum artik, çok siskinlik - gaz olursa bi tane kudret nari macunu aliyorum bir hafta ile 10 gün arasinda kullaniyorum. yaza dogru bi üre testi daha yaptiririm belki, yaninda bide endoskopi... bisey bulursam yazarim |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 09-Mayis-2014 Saat 14:37 |
Buraya uzun süredir uyeydim, özel nedenlerden dolayi nickimi degistirdim. Benim hiç konusmasam bile çok siddetli agiz kokum var. Bademcik ameliyati oldum, burun etlerini küçülttüm en son Endoskopi oldum, gastrodudenit çikti. Mide ve oniki parmak iltihabiymis. Doktor bu agiz kokusu yapmaz dedi. Benim anladigim, gastritin ilerlemis hali. Gastrit bile agiz kokusu yaparken bu hastalik nasil yapmaz ?
Doktor, gaz giderici - sindirim enzimi ve asit bastiran üç ilaç verdi. Bir de bunlari kullanalim bakalim. |
|
cuma
Gönderim Zamanı: 11-Mayis-2014 Saat 18:59 |
bende de yillar önce "duedonit" denilen bi hastalik çikmisti. mide koruyucu bi ilaç ve bir de antibiyotik kullanmistim.antibyotik bitene kadar koku artik yoktu diye ne kadar mutlu olmustum anlatamam.sonra tekrar oldu tabi.söyle bir genelleme yaparsak
gastrodudenit ve duedonit hastaliklari iltihabi hastaliklar.bu iltihaplardan dolayi mi koku oluyor anlamiyorum..tedavi oluyoruz sora bida oluyor.sonra bidaha..böyle kisir döngü... |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2399 |
Gönderim Zamanı: 11-Mayis-2014 Saat 21:32 |
Evet yasam biçiminizi degistirince iyilesir. -M https://www.agizkokusu.org/agiz-kokusu-gastrit-helicobacter-pylori.html Düzenleyen aydinmur - 17-Eylül-2024 Saat 06:52 |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 12-Mayis-2014 Saat 21:01 |
Ben de doktorun helipak seti yazacagini düsünmüstüm. Ya endoskopide H. pylori görünmedi ya da doktor helipak yazma geregi duymadi.
Gastritin %90 veya daha fazla olasilikla h. pyloriden kaynaklandigi söyleniyor. Çok güçlü antibiyotik olmasa gidip helipak setini kendim alip kullanacagim. |
|
cuma
Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2014 Saat 18:19 |
mideden kaynaklanan kokularda,eger h.pyloriden süpheleniliyorsa tv de bir doktor çig patates suyunun bu bakteriyi yok ettiginden bahsetmisti.ben özel durumumdan dolayi simdilik deneyemiyorum.deneyen olursa lütfen paylasimda bulunsun.
bir de karnibahar küründen bahsedildi.kaynatip aç karnina sabahlari suyu içilince,,aksamlarida havuç suyu içilince mideye iyi geliyormus gastriti ülseri önlüyormus,belki kokuyu da geçirir onu bilemiyorum. ilaç kullanmaktansa bu bildigimiz bitkileri denemekte fayda var.deneyen olursa olumlu veya olumsuz paylasimlarini bekliyoruz. |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 23-Haziran-2014 Saat 22:08 |
Mide kaynakli kokular için klorofil kullanan var mi ? Mideden kaynakli kokulari ( agiz - vücut - ter ) azalttigi söyleniyor.
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 24-Haziran-2014 Saat 16:10 |
http://www.uzmantv.com/mide-sorunlari-agiz-kokusu-yapar-mi
Bu sayfada gastroenterolog, mide ve agiz kokusu arasindaki iliskiyi güzelce açiklamis. Özeti su : H. pylori gastriti, ülser , divertikül, reflü, mide kapakçiginin gevsemesi agiz kokusu yapar. Istanbul'daki arkadaslar, dis - KBB'da bir sikinti olmadigini düsünüyorlarsa bu doktora görünebilirler. Hem özel hem profesör olunca biraz pahali olabilir. Bizim burada özel profesör muayenesi 250 - 350 arasinda degisiyor. Istanbul'daki dahiliyeciler farkli bir üniversiteden mi mezun oluyorlar acaba ? Buradakiler de ayni egitimi aldigina göre ya agiz kokusunu umursamiyor ya da mide sorunlarinin agiz kokusu yapacagina inanmiyor. Aslinda bu videoyu, yasadigimiz sehirdeki tüm dahiliyecilere göndermek lazim. |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 25-Ekim-2016 Saat 15:32 |
Merhaba degerli forum üyeleri , kisa anlatacagim dermanim yok gerçekten önceleri her sabah uyandigimda agizimda eksimsi tat ile uyanirdim ama vücut olarak problemim yoktu ve aciktigim zamanlarda midemden yada karnimdan guruldamalar ve hafif yanma yada asiri acikma gibi problemler yasiyordum bunlari düsnüüyordum ama hiç mide aklima gelmiyordu sonra bogazima dogru hava geldigini hissetmeye basladim yani bos hava doktora gittim güldü falan biseyin yok dedi sonra kafasina göre bi reflü ilaci yazdi biraz kullandim bende biraktim sonraki günlerde yine normal yasantimda gibi çikolatami yedim acili bi dürüm yedim midemde yanma hissettim ama 4 gündür geçmedi sonra gastroentrolojiye gittim yasin 17 endoskopi için gençsin dedi bana sorular sordu bende sorularina olumsuz cevap verdim iste Kan geliyormu diskindan kanli kusmuk vesaire yani tehlikeli sorular bende sükür yok dedim sikayetlerim durmadan yanma oldugunu 4 gündür yeni gelistigini gegirirken orta seviye yanma ama sikta gegirme problemim yok Allaha sükür biraz internette dolastim kötü hastalar galiba gözlerinden yas geliyomus aci için tabi benim basima ilk defa geldigi için çok stres yapiyorum ve streste arttiriyor sanki aciyi bilmiyorum eminde degilim doktor hiçbi tetkite yapmadi sadece dediklerime göre ilaç yazdi kullaniyorum fakat yanma geçti eksilik ve bogazimda sanki bi yara var onu hissediyorum böyle noktasal bölgesel bi yara gibi onlar duruyor hala 1 ay kullanmami söyledi bu konuda fikri bilgisi yasanmis tecrübesi olanlar ne gibi tavsiyeler verebilir ? anlattiklarimdan ne çikarabilirim ? yasim 17 korkuyorum agiz kokusu nekadar kötü biseyse yemeklere kisitlama genç yasta yemek yiyememe ve üstünede agiz kokusu gibi sosyal sorunlar eklenince yasam çekilmez oluyor :(
|
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 25-Ekim-2016 Saat 16:08 |
hata veriyo hocam merak ediyorum ama açilmiyor?? |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2399 |
Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2016 Saat 06:15 |
Dogru link budur:
http://agizkokusu.org/agiz-kokusu-gastrit-helicobacter-pylori.html Eski linki nerden aldiniz? Yerini söyleyin düzelteyim. -M |
|
bazenhissediyor
Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2016 Saat 06:36 |
saolun hocam okuldan gelince incelicem 17 yasindayim çok korkuyorum genç yasimda çok basit savunma mekanizmam var galiba hocam probiyotik yogurt activia siz önermissiniz onu kullansam mideme bagirsaklarima faydasi olurmu |
|
bazenhissediyor
Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2016 Saat 06:43 |
dilimde küçük kirmizi sivilceler var dilimdeki beyazlik eskisine göre artti mide ilaçlari verdi doktor 2 tane rabby -d ve rennie duo isimli bunlarin etkisi olabilirmi bunla ne anlama geliyor? :(
|
|
bazenhissediyor
Gönderim Zamanı: 15-Kasim-2016 Saat 15:36 |
basima gelen bi olayi sizinle paylasmak istiyorum arkadaslar paylasip hocamin buna yorum yapmasini istiyorum çünkü hepimiz tam anlamiyla bilgili degiliz benim örnegimdende ders çikartabilir belki basina gelenler yada ilerde gelicek olanlar için
hocam ilginç bisey oldu normalde genzimden akan beyaz yapiskan siviyi hep tükürürdüm bu yüzden agzimdada kuruma olurdu bogazimda tahriste olurdu zorlanmaktan habirede tükürürdüm , busefer bi degisiklik yapmaya karar verdim sabah uyandim kahvaltimi yaptim ve hep yutkundum sonra öglenleyi eve geldigimde her öglen koku var diyen ailem busefer olmadigini söylediler sonra öglenleyi sevinçliydim buseferde tika basa yedim acikmadigim halde aradan 2 saat sonra yani eve geri dönüsümde dedilerki açlik kokusu var kötü kokuyo , bu ne anlama gelir hocam yani benim aklima gelen mideden gelen bir kokuydu bu agiz içinden degil , ve geniz akintimi yutunca kokunun azaldigini söylediler bu basima gelen sey sans mi yoksa burda gerçek bi is yatiyormu? |
|
Cile3427
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Kasim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2016 Saat 09:26 |
Bazen hissediyor mesaj kutun dolu kardes bana ozelden numarani ver sakincasi yoksa belki birbirimize yardim edebiliriz bu herkez icin gecerli birlikten kuvvet dogar watsapdan felan yazisalim bence watsapda bi grub kuralim
|
|
Yeter biktim
|
|
bazenhissediyor
Gönderim Zamanı: 22-Kasim-2016 Saat 17:34 |
kuralim çile kardes kutuyu bosalttim siz atin yalniz 17 yasindayim telefonum bile yok bilmem nekadar inandirici gelir bu devirde 7 yasinda cocugun bile var ama yok malesef dediginiz dogru birlikten kuvvet dogar
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
|
|
Reisbey233
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Gönderim Zamanı: 28-Mart-2018 Saat 13:44 |
Lan kafayi yiyecem vala piskolojim bozuldu hayatim zindan oldu hic birseyden zevk almiyorum 4 yildir devamli agiz kokum var ve hic gitmiyor eskiden antibiyotik fayda ederdi ama oda artik etmiyor antibiyotige bagisklik kazandi heralde surekli agzima su gibi bisey geliyor agiz tadim yok agzimin ici devamli aci bir tat var ve gitmedigim doktor kalmadi kbb gastro dis hepsine en aza 10 kez gittim kullanmadigim ilacta kalmadi hem kimyasal hem bitkisel bir suru gargara bitkisel caylar macunlar gecenlerde 50 tane degisik ot topladim bi hafta ictim oda fayda etmedi ne yapacam bilmiyorum cok caresizim ve en onemlisi surekli aile ve cevre baskisi evlen evlen diye ve ben artik gercekten biktim usandim dayanacak gucum kalmadi lan biri yardim [email protected] ulasabilirsiniz
|
|
Allahimyardimet
|
|
Reisbey233
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Gönderim Zamanı: 08-Nisan-2018 Saat 21:45 |
Murat hocam reflü yada baska bir mide rahatsizliklari devamli agiz kokusu yaparmi.
|
|
Allahimyardimet
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2018 Saat 15:39 |
Tip 3 sizinti seklinde agiz kokulari Hem fevkalade nadirdir hem de devamliligi olmaz -M |
|
Reisbey233
Gönderim Zamanı: 10-Mayis-2018 Saat 21:32 |
murat hocam Size bir soru daha sormak istiyorum.benim diSetlerim beyaz dilim sari tabaka bogazim kipkirmizi damagim ve agiz içi iç yanaklarda beyaz sizce bunlar neyin isareti kbb doktoru korkulacak bisey yok demisti ama ben sizin bu konuda cok daha uzman oldugunuzu bildigim icin sizede sormak istedim
|
|
Allahimyardimet
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 11-Mayis-2018 Saat 20:33 |
Bir sahis böyle konusunca her zaman söylendigi renginde olmuyor. Incelediginizde beklendigi normal renginde oldugu tespit ediliyor. Yani bireye göre beyaz sari kirmizi olmasi demek isaret edilen dokularin beyaz sari kirmizi oldugu anlamina gelmiyor. Zaten bir hekim görmüs ve normal renginde oldugunu tespit etmis. Muhtemelen size öyle geliyor olmali -M |
|
Reisbey233
Gönderim Zamanı: 12-Mayis-2018 Saat 17:51 |
hocam midecsikayetlerimin cogu gecti ama koku halen var ben artik mideden kaynakli oldugunu zannetmiyorum.hocam bir doktor mide ac kalinca bakterileri hastaliklari yer demisti acaba 48 saat oruc tutsam agiz kokum gecermi
|
|
Allahimyardimet
|
|
Reisbey233
Gönderim Zamanı: 13-Mayis-2018 Saat 19:53 |
yarin icin hem kbb hem dahiliye icin randevu aldim baska doktorlara psikiyatri ilaclarini ikinci gunundeyim ama belli bir sure gecmeden ilaclar bitmeden konusmak olmaz insala iyilesiriz adak adadim kurtulursam bu lanet seyden iki tane kurban kesecem
|
|
Allahimyardimet
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 13-Mayis-2018 Saat 19:58 |
Yanlis anlamis olabilirsiniz. Böyle bir seyi hekim söylememis olmali |
|
Reisbey233
Gönderim Zamanı: 13-Mayis-2018 Saat 21:11 |
arastirmaci bir yazar ismini suan hatirlamiyorum ama benim en son gittigim gastro uzmani mideni hic bos birakma demisti devamli biseyler ye demisti.
murat hocam sizinde muayenenize gelmek istiyorum hocam gelirsem kokunun nerden kaynaklandigini bulabilirmisiniz yani oyle bir alet icad edildimi |
|
Allahimyardimet
|
|
Reisbey233
Gönderim Zamanı: 13-Mayis-2018 Saat 21:16 |
murat hocam arastirmaci yazar mehmet ali bulut ismini internetten buldum
|
|
Allahimyardimet
|
|
Reisbey233
Gönderim Zamanı: 13-Mayis-2018 Saat 21:19 |
hocam birsey soylemek istiyorum gercekten sizden allah razi olsun herkesin sorularina cevap yaziyorsunuz herkesin sorununa cozum ariyor herkesi net bir sekilde aysinlatiyorsunuz allah sizden razi olsun
|
|
Allahimyardimet
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 14-Mayis-2018 Saat 16:59 |
Binlerce estagfurlah Sizlere faydali olamadigim için üzülüyorum. |
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 14-Mayis-2018 Saat 17:00 |
Ben agiz kokusu tedavi etmiyorum |
|
Reisbey233
Gönderim Zamanı: 14-Mayis-2018 Saat 21:58 |
hocam bugun gittigim baska bir kbb uzmani burnuma detayli baktiginda senin geniz akintin var dedi ve dil pasin mide kaynakli dedi ilac yaziyorum iyileseceksin dedi.
hicam geniz akintisi devamli koku yaparmi yada bogazda veya agiz icinde herhangi bir mikroba bakteriye yada enfeksiyona sebep olabilirmi. iceride hastalar vardi ve detayli konusamadim |
|
Allahimyardimet
|
|
Reisbey233
Gönderim Zamanı: 03-Haziran-2018 Saat 16:44 |
ari zehrinin cok etkili antibiyotik etsisi oldugu soyleniyor gunluk iki tane ari kendime birakacam bugun basima poset gecirip iclerine girdim iki tane isirdi cok acitiyor ama deger insala sifa bulurum.bana delirmis bu manyak diyebilirsiniz ama benim yerimde kim olsa her yolu dener
|
|
Allahimyardimet
|
|
Reisbey233
Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2018 Saat 10:24 |
hayirli bayramlar bizim bayramimiz yok gerci ama yinede herkesin bayrami mubarek olsun.tekrar en basa donuyorum en son gittigim doktorlar ilk gittigim doktorlarin verdikleri ilaclari vermeye basladi yani bana kalan yine husran yine husran bayramdan sonra sifa orucu tutmaya karar verdim artik doktorlara gitmeyecem kendi canalarimla kurtulmaya calisacan banada yazik o kadar yol parasi ilac parasi muayene tahlil parasi hepsi bir yana sagligim ve piskolojim😂😂😂😂
|
|
Allahimyardimet
|
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|