|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: İş bulma sorunu | |
Yazar | Mesaj |
wolfscream
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Ocak-2018 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Konu: İş bulma sorunu Gönderim Zamanı: 28-Ağustos-2018 Saat 19:32 |
Dert ortaklarım hepinize merhaba. Haliyle rahatsızlığım sebebi ile her türlü insan ilişkisinden kaçan biri olarak soruyorum size. İş nasıl bulacağım? Ve siz ne işi ile uğraşıyorsunuz? Öneriniz nedir ? Teşekkürler.
|
|
tekyaşayan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22-Kasım-2018 Konum: Amasya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Gönderim Zamanı: 22-Kasım-2018 Saat 22:33 |
Selamun aleyküm ,tabi iş konusu insanı evlilik ten sonra en çok zorlayan mesele çünkü evlilik ve iş dışında insanlarla mesafeyi ayarlamak zor olsa da bir şekilde mümkün.Antisosyal bir insana dönüşmek ,ruhsal ,psikolojik rahatsızlıklar kaçınılmaz.B en maden ocağında çalışıyorum .Tek başıma sondaj kullanıyorum .Kendi işimin ustasıyım,insanlarla kısa ve uzaktan diyaloglar kurmaya çalışıyorum.Zamanımın yüzde 98i abartısız konuşmadan geçiyo.Derdini Allahü Teala dan başka kimse bilemez,anlıyamaz!
|
|
Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime
Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|