|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlari biliyor muydunuz? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2017 Saat 21:24 |
PharmolZn alkolsüz,çinkolu agiz kokusu çalkalama suyudur.
http://www.pharmolzn.com Her gün her hangi siklikla , ihtiyaç duyuldugu her hangi bir anda, su sekilde kullanilir: 1- Disler firçalanir 2- Dil firçalanir 3- Bir yudum PharmolZn agza alinir. 2-3 dakika dil sirtinda bekletilir 4- Tükürülür Bazi ip uçlari: Sik kullanilmasinda mahzur yoktur. Yanlislikla az miktarda yutulmasi zehirlemez. Sogukta daha fazla etkilidir. Dudaklar kapali, disler aralik iken agiz içinde salya biriktirilmesi durumunda etkisi uzar. Besinler agiza girerse etkisi kisalir. -M |
|
![]() |
|
north
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim Murat bey.
|
|
![]() |
|
north
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() |
Bir yudum derken bir kapak dolusu anlaminda degil mi? Sisenin arkasinda öyle yaziyor.
|
|
![]() |
|
Four00
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Kasim-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam pharmolzn veya Halitosilzn , tip 1 agiz kokusu olmayan bireylerin agizlarinda buruk tat birakir mi?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Halitosil, herkesin agzinda buruk tat birakir. Formülünü ben hazirladim ve bilhassa tatlandirici koymadim. tatlandirici olarak kullanilan kimyasal maddeler aslinda birer alkoldür. Xylitol, mannitol, eugenol (ojenol) vs... Alkoller agiz kokusu yaparlar. Halitosil ülkemizde mevcut olanlar arasinda en saglam Tip 1 agiz kokusu önleyen solüsyondur. Kefiliyim (not: bu ürün ile hiç bir ticari baglantim yoktur) |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Yudum-kapak veya bir tutam fark etmez. Çok güvenlidir. Ilaç gibi düsünmeyiniz. Dis macunu gibi düsününüz. |
|
![]() |
|
Four00
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Kasim-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() |
Kullaniyorum ve faydasi oldugunu hissediyorum hocam ama sadece tip1 oldugumu sanmiyorum.
Emekleriniz için aklima geldikçe size dua ediyorum . Bence az da olsa gelir elde etmeniz gerekir ,sizin gibi bir bilim insaninin ihtiyaci olur-akil vermek gibi olmasin:)-. |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Degerli dostum ben bu gargaradan 1 lira kazansam güvenilirligim tamamen kaybolur. Benim para için bu gargarayi reçeteye yazdigimi söylerler. Hamdolsun bu gargaranin gelirine geregim yok. Kimse para götürmüyor öbür tarafa. Bundan gelecek 3 kurus gelmese de olur. Bosverin. Dikkatinizi çekerim bu üstün etki sadece ülkemizde degil yurt disindaki ürünlerde bile yok. Böyle bir ilaç sadece bize degil tüm dünyaya lazimdi. Üretimini yapan Ilhami beye minnetariz. Bana degil, kendisine tesekkür ediniz: 5305103342 -M |
|
![]() |
|
Four00
![]() ![]() ![]() |
Dediklerinizde haklisiniz hocam, bazi kötü niyetli insanlar kendi cebini doldurmak için olur olmadik iftiralar atabilirler.
Ben buradan gelen gelirlerle belki daha büyük çapli arastirmalar yapabilirsiniz diye düsünmüstüm. |
|
![]() |
|
Four00
![]() ![]() ![]() |
Ayrica Ilhami bey ile görüsmüstüm ama hiç tesekkür etmedim bir ara mutlaka tekrar arayacagim.
|
|
![]() |
|
Oziii
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Aralik-2018 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam benim sorunum soyle agiz kokum var hem de 12 yasimdan beri suan 28 yasindayim disçiye gittim dislerim temizlendi curukler tedavi edildi ama hala koktugunu hissediyorum ozellikle kahvaltidan sonra fircalayinca hele bir de gargara falan kullanirsam tertemiz hissediyorum gece tekrar olusuyo benim de dilimde beyazlik var sizce tip kac oluyo benim ve ne yapmam gerek lutfen yardimci olun bana bir yol gosterin arkadaslar sizin de tecrubeleriniz onemli tesekkur ederim herkese.
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Bu ilaci her yerde bulamayabilirsiniz, kösenin basinda ... eczanesine söyledim getirtmis olmali oradaki eczaneden temin edebilirsiniz dedim diye eczaci ile anlasmam oldugunu ecanede dile getiren hastalar duydum. Onlara kizmiyorum. Onlari bunu düsünmeye mecbur birakan sistemin kurucularina kiziyorum |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
siz sagliklisiniz |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |