|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mehmet15
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29-Ekim-2013 Saat 07:41 |
arkadaslar ben boynumun öne dogru egildiginde genizimin açildigini ve kokunun oradan doldugunu , fakat boynumu sürekli dik tuttugumda kokunun gittigini farkettim.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar herkese.bir deneyimimden bahsetmek istiyorum.iki hafta önce tv'de bagirsak parazitleri için önerilen greyfurt ve zeytinyagi karisimina denk geldim.ne kaybederim denesem diye düsündüm, uyguladim.hersey mükemmel.Ama dün uygulayamadim.Sanki hersey eskisi gibi olacak gibi hissettim.yutkunurken o takilma geri döndü gibiydi belki psikolojik olarak öyle hissettim bilmiyorum.Simdi kafamda deli sorular. Ne kadar böyle devam edebilirim ki hadi devam ettim diyelim bir sekilde peki bu etki sürecek mi.bunun vücuduma bir zarari olurmu.anlayacaginiz kafam karisti
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Selamünaleyküm yeni gördüm bu macunu gümüs varmis içerisinde .Arkadasimin iqrenc bi ayak kokusu vardi gümüs kremi kullandi ve koku tamamen bitti .Acaba buda gümüs içeren ürün olduqu için kokuyu alirim. Kullanan varmi?
|
|
![]() |
|
orhunmum
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Ekim-2018 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba hepinize geçmis olsun.Geçen aylarda yemek yerken disim kirilmisti özel bir disçiye gittim,doktor bana disimin çürümüs oldugunu söyledi,çok sasirdim disimin görüntüsünde çürümeye dahil hiç belirti yoktu nasil olur gibi doktora sordum o da disin içerden çürümüs oldugunu bu yüzden zayiflayip kirildigini söyledi.bunun gibi görünmez çürüklerin baska dislerimdede olabilecegini söyledi.bunlarin tespiti içinde dis röntkeni çekilmek gerekiyormus.neyse o dise kanal tedavisi yapip disi düzeltti. Normalde agiz kokusundan dolayi dislerimin arasini dis ipiyle temizler daha sonra firçalarim.kirilmis olan disimin arasindaki çikan kalintilar normalde çok kötü kokuyordu yaptirdigim kanal tedavisinden sonra dikkat ettimki yapilan disin arasindaki kalintilarda hiç bir koku yoktu.daha sonra bende jeton düstü,dis ipiyle dislerimin arasindaki çikardigim kalintilar hangi diste kokuyorsa doktora hepsini söyledim.tamda süphelendigim gibi diger birkaç distede içten görünmez çürükler varmis.bu dislerde kanal tedavisiyle düzeltildikten sonra agiz kokum kalmadi.Agiz kokusunun nekadar zor bir durum oldugunun farkindayim umarim bu söylediklerimin size bir faydasi dokunur ve bu konuyu es geçmeyip arastirin derim inanin doktor çürük oldugunu söylemese hiç bir sekilde çürük oldugunu düsünmezdim dislerim okadar saglam görünüyoduki hiç aklima gelmezdi.geçmis olsun.
|
|
![]() |
|
Black world
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Ekim-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Agiz kokusu.tam 9 yilimmbir hic oldu.tum hayallerim karyerim su oldu .ne okul hayati ne universite hayati hepsi bok oldu.simdi intihar etmeyi dusunuyorum cunki bu illete care bulamadim yillarca arastirdim artik biktim bogle yasamak agrima geliyor ben normal insan gibi yasamak istiyorum dis doktoruna gittim gastrolojiye gittim midemde eroziv gastrit reflu fitik cikti 3 ay ilaclar kullandim midemde hic bi sorun kalmadi ilaclar sayesinde hiss etmiyorum agri aci yimeme icmeme dikkat ediyorum bademciklerim yok bu kokudan kurtulamadim Allah bogle hastaligi kimseye yasatmasin dunyadasin amma yokmus gibi davranmak zorunda kaliyorsun cok aci cekiyorum..
|
|
![]() |
|
Fulya
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
![]() ![]() ![]() |
Lütfen su foruma intihar vs yazmayalim,burda herkes çözüm bulmak için dayanisma yapmaya çalisiyor ve bu basliga yazmisken evet bisey kesfettim kimse ise iyi yanindan bakmiyor, bakin siz mide ilaçlarinizi kullanip mide rahatsizliginizdan kurtulmussunuz ben iki kere endoskopi oldum eroziv gastrit çikti reflü çikmadi ama doktor bu reflün olmadigi anlamina gelmez dedi her neyse ilaçlar hiç bir ise yaramadi hala asiri gegirme problemim var midemden sizan gaz sürekli bogazimi yakiyor yutkunmakta zorlaniyorum ve bazen bogazimda-yemek borumda bir sertlik var gibi hissediyorum bu çok tuhaf bir his tarif edemiyorum ve en önemlisi koku hiç geçmiyor. Ama intihar düsünmüyorum bir gün normal bir insan gibi olmayi umut ediyorum. Isteyip de çocuk sahibi olamayanlari düsünün yillarca bir duanin kabul olmasini bekliyor insanlar böyle düsününce kendi derdim ufacik kaliyor gözümde...
|
|
![]() |
|
wolfscream
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ocak-2018 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
Black world ayndi duygulari paylasiyoruz kardesim. Bu hastalik yüzünden bes para etmez insanlarin alay konusu haline geliyoruz. Ne kariyer ne üniversite hersey su olup gitti.
|
|
![]() |
|
Unuttum
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
![]() ![]() ![]() |
Diger arkadaslaridan özür dieyerek size katildigimi ifade etmek istedim. Amacim kimsenin moralini bozmak degil. Ama su bes para etmez insanlar kismi varya cuk oturdu |
|
![]() |
|
Evin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Temmuz-2019 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Nedenini bilmiyorum ben en çok domates yedigimde kokum artiyor agiz tadim menemen yedigimde çok degisiyor ve peynir
|
|
![]() |
|
Dünya
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Subat-2019 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
Benimde süt,hamurisi ve sekerli seyler tükettigimde agiz kokumda inanilmaz artis oluyor. Bence bagirsaklarimda midemde bisey var bu besinleri sindiremiyor ayristirmiyor biseyler biseyler oluyor kana karisiyor ve nefes kokusu oluyor bende. Yani bu benim düsündügüm
|
|
Dünya dönüyor.
|
|
![]() |
|
Green
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2019 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
![]() ![]() ![]() |
Bendede bu sorun var paletli hazir gida tüketmemeye çalisiyorum bayaa azaldi saglikli ve dogru beslenmek çok farkediyor |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
candida mantarini bir arastirin, nefes kokusu yapabiliyor. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |