|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
nurka
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24-Ekim-2012 Saat 13:11 |
merhaba arkadaslar foruma yeni üye oldum 20 yasinda bu agiz kokusu lanetiyle 5 yildir bogusan sorun aramaya çalisan bir gencim.orta okulun son senesinde basladi nasil anladin derseniz arkadaslarimla yüz yüze konusurken birden geri çekilmeye falan basladilar dedim noluyor içimden acaba dedim nefesim mi kokuyor elimi agzima dogru koyup höh yaptim ve o igrenç koku geldi ve hayatim o zaman mahvolmaya baslayacakti.tabi o zamanlar çocuktum naneli ve meyveli sakizlarla geçistirdim hiç doktora gitmedim.
ta ki lise 2.sinifa kadar artik delikanli olmaya baslamistim bir takim seylerin farkina varmistim bu agiz kokusu gudubetini yenmeliydim.dis doktoruna gittim konuyu anlattim sag çene disimin çürük oldugunu ve ondan kaynaklanabilecegini söyledi ve sonra o disimi çekip dolgu yapti.SONUÇ=GEÇMEDI !! her gün okula sakizla gidiyordum arkadaslarima agiz kokum gidince anliyordum yüzün kizariyordu. PSIKOLOjim alt üst oldu hayata küstüm arkadaslar yok böyle bise ben ki bu hastalik olmadan önce neseli espirili hayati dolu dolu yasayan çocuk resmen gün geçtikçe çöküyordum. konuyu kimseye söyleyemezdim anneme bile sadece allah ben ve o dis doktoru biliyordu agiz kokumun oldugunu. asosyal olmaya basladim sakizsiz disari çikmazdim karanfil koyardim cebime. buraya yaziyorum ve artik içimi dökmek istiyorum yeter gina geldi bu konuyu sizden baska kimseye anlatamam çünkü sizde benle bu hastaligi yasiyorsunuz allah sifa versin kardeslerim. ne yapacagiz ne edecegim bilmiyorum artik 20 yasindayim kiz arkadasim 2-3 kisiyi geçmez üniversite okuyorum ama çok bos okuyorum artik seviglim olsun istiyorum onu öpebileyim istiyorum ama suan bu durum söz konusu degil... agiz kokusu olan bi genç bunu nasil yapabilir ki bir kiza ? cesaret edemezsin kiz geri çekilir agzin kokuyor beni öpme der ve artik intihar mi edersinz naparsiniz yani. Geçen yaz kronik sinizüt ameliyati nefes alma ve burun tikanikligim ve de agiz kokumun bundan sebep kayanaklanabilecegi edasiyla oldum koku burundan siinizütten kaynaklananilr mi diye ama 1 ay geçti ameliyatin üzerinden gene çare yok gene GEÇMEDI !!! bugün bu foruma girdim yazilanlari okudum dertlerinizi okudum bu yolda tek olmadigimi anladim.ARTIK BURDA OLUCAM YAZILANLARI Okicam derdime derman bulcam. bu hastaligi yenen arkadaslar lütfen yardim etsin artik dayanamiyorum sürekli dua ediyorum ediyorum ediyorum... Düzenleyen nurka - 24-Ekim-2012 Saat 13:32 |
|
![]() |
|
berataydin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ekim-2012 Konum: Mugla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
sen kendi kokunu eline hoh ladigin zaman alabiliyor musun? ben de gercekten var mi yok mu emin degilim. ailem olmadigini soyluyor, kbb doktoru olmadigini soyluyor ama emin olamiyorum. sinuzit yok, dislerde curuk yok, midede de sorun yok, agiz kokusuda almiyorum ancak yine de emin degilim. var midir bundan emin olmanin bir caresi?
Düzenleyen berataydin - 25-Ekim-2012 Saat 21:29 |
|
![]() |
|
nurka
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
eger ki koku varsa kendinde anlayabiliyosun haci.hiç bir belirti yok ve herkese sorduysan koku var mi diye neden tribe giriyosun kardesim ?
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bir disçiye sorman en dogru yolu. Ayrica bilegini yalayip 5-10 saniye sonra kokla, duydugun koku, karsindakinin duydugu kokudur. Parfümü bilege sikmak gibi düsün.
|
|
![]() |
|
papatya
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Kasim-2012 Konum: Artvin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
dis temizligi yaptirdiniz mi hiç?alt üst çene agizdaki bütün dislerin temizlendigi bir yöntem.bu yöntemi denemenizi tavsiye edebilirim.
|
|
![]() |
|
nurka
![]() ![]() ![]() |
dis doktoruna gitmistim önceden ve dislerimin gayet temiz oldugunu söyledi.artik dislerden olmadigini düsünüyorum kesin sonuca vardim.Pazartesi günü kulak burun bogaz doktoruna gidicem ve bende küçüklükten beri orta kulak iltihabi var forumda takilirken bir kisinin iltihap yüzünden kokusu oldugunu ve doktorun kulak damlasi verdigini ve kokunun kesin geçtigini yazmis.darisi benim basima artik.öneriniz için tsk.
|
|
![]() |
|
elif
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar.
Bu sorunla tanisali epey oldu. Ilk önce sorunun dislerde oldugunu düsündüm ve doktora gittim. Dis doktoruma agiz kokusu problemim oldugunu söyledigimde sorunun dislerle degil, içten kaynakli olabilecegini söyledi. Ben sorunumun mideden kaynakli oldugunu düsünüyorum. Zira midemde sürekli yanmalar söz konusu. Bahsi geçen antibiyotikleri alsam sürekli mi kullanmam gerekir? Gastrit problemi olanlarda bu sorun görülür mü? |
|
![]() |
|
berataydin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ekim-2012 Konum: Mugla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
midemde yanma var diyorsun, doktorda agzinda bir problem olmadigini soylemis. hic vakit kaybetmeden gastroloji ye git. ben doktor degilim ama cok buyuk ihtimalle sorun mideden kaynaklaniyor. cunku 2 gittigim kbb doktorunun da sinuslerde, agizda sorun goremeyince sordugu ilk soru midende yanma oluyor mu? agzina aci bir tat geliyor mu? gibi sorulardi. --- kendi basina ilac kullanma. sonuc olarak bunlar agri kesici degil ki oyle ha deyince kullanasin. Düzenleyen berataydin - 23-Kasim-2012 Saat 13:25 |
|
![]() |
|
Bayanbayan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Temmuz-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba ayni seyi bende yasiyorum 2 senedir peki ya siz kurtuldunuz mu? bir umut isigi ariyorum
|
|
![]() |
|
wolfscream
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ocak-2018 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadasim neredeyse hayatimiz ayni sekilde ilerlemis. Ben evden uzak kalabilmek için üniversiteye gittim orada daha fazla psikolojim bozuldu. Üni bittikten sonra evime döndüm baktim ailemin yüzüne bakamiyorum, tecilimi bozup askere geldim suan eve gitmeme yaklasik 20 gün var ve buradada ayni kogusta 40 kisiyle kaldigim için ayni ezikligi yasiyorum. Bakiyorum etrafima çogu kisi egitimsiz afedersiniz cahil kalmis kisiler bile beni disliyor. Ben artik tezkeremi aldigimda memleketime dönmeyip dagda bayirda evsiz gibi yasamaya karar verdim. 23 yasinda yabanci dili olan, birçok bilim dalini kavramis, çagdas ve akilci düsünce sahibi bir genç olarak düstügüm durumu görüyorsunuz. Bazen nöbette tüfegi çeneme dayiyorum fakat aklima annem ve babam geliyor. Sevgilimin olamayacagi ve hayatta hep bahtsiz bir sekilde yasayacagimi artik kavradim.
|
|
![]() |
|
Simyaci
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Haziran-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
Bademciklere baktirdin mi daha önce kardesim ya da aldirdin mi?
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Herkes kapasitesi kadar gelistirir kendini.
Etrafindakiler kadar, dogdugu yer kadar, Gördükleri kadar, ona verilen kadar, algiladigi kadar gelistirir kendini... Onun için kimseyi; kendini gelistirmislik konusunda yargilamamak lazim! Önce kendime, sonra herkese naçizane hatirlatiyorum. Umudunuzu kaybetmeyin yahu! Ben gerçekten çok dua ettim yüregimden ve Tanri bana yol gösterdi! Aklima bir fikir koydu ve denedim oldu, baska bir gün bu fikre paralel baska bir fikir koydu ve onu da denedim ve yavas yavas kurtardi beni Tanrim. Belki birçok kisiye saçma gelebilir özellikle de tahsilli kesimin bazilarina! Ama ben kendimi ve basima gelen olumlu seyleri çok iyi biliyorum. Çünkü buna ben sahit oldum. Dua, müthis bir güçtür, fark etmedigimiz, önemsemedigimiz. Ama yüregin derinliginden geldiginde, Tanri seni yanitsiz birakmaz. Bu söze Inan,güven. Paylasmak istedim insan kardeslerimle... |
|
![]() |
|
Unuttum
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
![]() ![]() ![]() |
Bu çözüme giden yolu bizimle paylasmaniz mümkün müdür? |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Tanrinin mucizesini anlatamam, çok zor!
Zaten ruhsal tarafini biraz anlatmaya çalistim. Ben mucizeyi yasadim. Siz de yasayabilirsiniz. Bir hastayi kim iyilestirebilir? Sizi kim kurtarabilir? En büyük doktor! Doktor kimin için vardir? Hastalar için. Arastirin bulursunuz. Hersey yüreginize bagli ( yüreginizde sakli) |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |