|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: nefes kokusu makalesi | |
Yazar | Mesaj |
marln
Üye Kayıt Tarihi: 16-Aralik-2015 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Konu: nefes kokusu makalesi Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2016 Saat 08:47 |
Mide de H. Pylori gastriti bulundugunda, besinlerdeki proteinlerden gelen üre bakteriler tarafindan parçalanarak amonyaga dönüstürülür. Olusan bu amonyak kan gazi seklinde nefese geçerek disariya atilir. Bu nedenle nefes kokusu ortaya çikar.
Bagirsaklardaki asiri bakteri üremesinden dolayi ( Intestinal over grow syndrom ) besinleri putrifiye ( kokusturur ) eder. Yine kan gazi seklinde nefese geçer. Kabizlikla beraber biriken diskidaki kokulu bilesikler kan gazina dönüsür. Önce kana daha sonra akcigere geçerek, nefes kokusuna neden olur. Eger ince bagirsaga bakteri girer ve asiri bakterinin üremesine söz konusu olur ise, kan gazlari yükselerek yine nefes kokusunu meydana getirir.aydinmur hanim bu sizin makalenizdenmis.benim sorunumun yuzde yuz bu oldugunu biliyorum.acaba tedavi yontemini ne ilac içecegimi soylermisiniz.hangi doktora gitmeliyim hangi testleri yapmaliyim. |
|
asil35
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2016 Saat 12:40 |
H.Pylori bir çok insan'da bulunan birsey. Üre nefes testi yaptirdigimda bende de çikti. Doktorun verdigi 14 günlük tedavi kitini kullandim tekrar test yaptirdim yine pozitif çikti. 1 yil sonra ayni ilaçlari tekrar ilaçlar bitince test yaptirdim yine pozitif çikti. Ben ilaç kullanarak bu bakteriyi yok edemedim.Kefirin iyi geldgini biliyorum kullandim ama bi sonuç alamadim.Tedavi için baska bir yol bilen varsa paylasirsa arastirip deneyebiliriz
|
|
yorum(suz)
|
|
Mnsm
Üye Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2016 Saat 15:07 |
Bakteri tasiyan her insanin agzi kokmaz. Annemdede bakteri var ama agzi hiç kokmaz.
Bizde hem bakteri var hemde koku ama ben inaniyorum bu kokuyu kaybetmenin çok kolay ve beklenmedik bir çözümü var.çünkü ne ameliyat olanlar ,ilaçlar bu beladan tamemen kurtulamadi ve ya. Bizim haberimiz yok. Ayrica herseyin bilimsel bir karsiligi ve kanitlanmisligi olmasinada gerek yok diye düsünüyorum. |
|
çaglar
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Temmuz-2019 Konum: Afyonkarahisar Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2019 Saat 11:29 |
Benim agiz kokum vardi sinüzit akintisi oldugu için 3 seans akupunktur yaptirdim 1 seans da biorezonans sonra koku burnumdan çikmaya basladi nefes kokusu var çok agir yogun bir koku bu konu hakkinda bilgisi olan var mi doktor bey siz de birseyler yazar misiniz
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2400 |
Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2019 Saat 21:21 |
Akupunktur ile agiz kokusu arasinda herhangi bir iliski gösterilmemistir. Biyorezonans ile agiz kokusu arasinda herhangi bir iliski gösterilmemistir. Madem sinüzitiniz var, o halde bunun üzerine egilmeniz isabet olabilir. -M |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2019 Saat 23:23 |
sinüzit akintiyi kbb danismak yerine akunpuntu niye yaptirdiniz, etkisiz çünkü burunda et varsa akunpuntu ne yapacak. sinüzit 2 nedeni var reflüye bagli yada burun egriligi veya et filan varsa. |
|
Ethic1
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
Gönderim Zamanı: 06-Agustos-2019 Saat 19:04 |
https://drnemeth.com/halitosis-cure-in-detroit-michigan/ Linkii açip izler misiniz??
|
|
mahoni
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 07-Agustos-2019 Saat 10:02 |
Ben seyrettim yolladiginiz linki
Dr bey kronik agiz kokusunu kesinlikle gideriyoruz’ diyor. Bir de Murat hocam seyretse de saglikli bilgiye sahip olsak derim Saygilar hocam |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2400 |
Gönderim Zamanı: 07-Agustos-2019 Saat 21:39 |
Fikrimi sordugunuz için tesekkür ederim
Verilen veb sayfasinda isaret edilen videolari atlayarak izledim. Sayfanin geneline kabaca göz attim. Eger bir sey la.irmadiysam: Dis eti hastaliklarinin agiz kokusu üzerine neredeyse tek sebep oldugu üzerine kurgu yapiyor. Bu amaçla disleri temizleyip bazi ürünler satiyor. Bunun %100 sonuç verdigini ifade ediyor https://www.badbreathhalitosis.com Bu foruma üye olup bu hekimi sorunuz. Bakalim neler söyleyecekler. Ben söylemeyeyim, Amerika'li katilimcilarin fikirlerini kendi agizlarindan dinleyin -M |
|
mahoni
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 09-Agustos-2019 Saat 17:33 |
Tesekkür ederim hocam
|
|
Unuttum
Üye Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Gönderim Zamanı: 13-Agustos-2019 Saat 02:20 |
Murat hocam badbreathhalitosis de pkuyup da çok anlayamadigim is imler terimler oldu.
https://www.badbreathhalitosis.com/phpBB2/viewtopic.php?f=1&t=7490 bu sayfada biyositten acidan birçok seyden bahsediyor ne tam olarak bunlar hocam |
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 13-Agustos-2019 Saat 13:06 |
Verdiginiz linkte 2 ekran dolusu yazi var. hepsini okuyup ne sordugunuzu bulmak zor olur.Daha özgün sorarsaniz dilim döndügünce yanitlamaya çalisirim
-M |
|
Unuttum
Üye Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Gönderim Zamanı: 13-Agustos-2019 Saat 13:55 |
Aslinda ekran görüntüsü akdim ama paylasim kisminda kabul etmedi bir türlü. Ama genel olarak "biyosidin" denen bir maddeden bahsediliyor. Antibakteriyel oldugu yemejlerden önce kullanilip sindirime yardimci oldugu ve tat olarak da aci oldugu ifade ediliyor. Gi haritasi sonucu iyi veya kötü bakterilerin yogunlugunun tespit edilebildigi üzerine kurulu
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|