|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06-Agustos-2013 Saat 13:07 |
Internette " Ter kokusunu gül kokusuna çeviriyor " diye pazarlaniyor. Ürünün adi " candy deo parfüm " . Bildiginiz seker, yiyince bes alti saat gül kokuyormussunuz. 2 - 3 ay önce vücut kokusu ile ilgili arastirma yaparken yabanci sitelerde görmüstüm ama pek de mantikli gelmedigi için umursamamistim.
Bugün internette bakarken, bu sekerin Türkiye'de patlama yaptigini gördüm. Onlarca site açilmis, ter kokusuna karsi bire bir , diye pazarlaniyor. Seda Sayan da kendi programinda ( reklam kisminda) " agiz kokusuna da iyi gelir " diye sunuyor. Seda Sayanli reklamin oldugu site su : http://www.tersekeri.net/ Internetten çok alisveris yapmis biri olarak sunu söyleyeyim: Bir sitede " çaldirin biz sizi arariz, ücretsiz deneme ürünü vs " yaziyorsa % 99 sahtekâr bir sitedir, ücretsiz ürün dediklerinde de ya kontür parasi aliyorlar ya da sizi bir yere parali üye yapiyorlar. |
|
![]() |
|
king
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
Fazlasiyla heyecanli bir kisiligim var doktora danistigimda önemli günlerde yarim dideral kullanmami tavsiye etti tabi haliyle bir kerelik kullanim fayda vermedi ve ben her gün yarim dideral kullanmaya basladim.bu durumdan 10 gün sonra farkettim ki agiz kokumda %60 azalma var hatta diserimi ve dilimi temizlersem koku bir seyler yiyene kadar %80 azaliyor.diderali kestigimde ise koku dislerimi firçalasam dahi kesilmiyor. Bu konuda görüslerinizi almak istedim
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Gayet enteresan bir durum. Psikiyatri hekimi ile konusmak lazim. Bir ihtimal su ki: sosyal fobiniz vardi, dideral seratonin sizintisini durdurdu sosyal fobi kayboldu. Konuyu psikiyatriste aktariniz. Sgk anlasmali bir özel hastahanenin psikiyatri servisinden hemen randevu alin. Sonucu buraya yazar misiniz lütfen -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |