Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Andorex ilaç Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Ggggg
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 18
Alıntı Ggggg Cevaplabullet Konu: Andorex ilaç
    Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2019 Saat 10:24
Merhaba bende yaklaşık 1,5 yıldır ağız kokusu sorunu yaşıyorum doktora gittiğimde dişlerimde herhangi bir problem olmadığını söyledi. Andorex diye bir gargara vermişti . Onu 1 hafta kullandığımda koku sıfırdı hiç yoktu. Bende geçti sandım ancak sonradan yine başladı. Ve gargaranın 7 günden uzun kullanılamayacğını öğrendim o yüzden sürekli kullanamıyorum .Dilimi dişimi fırçalıyorum düzenli şekilde ancak koku haricinde ağzımın içinde yanma var. Kbb ye dahiliyeye gittim b12 eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir dedi iğne kullandım yine geçmedi.Neden kaynaklandığını bulamadım bende. Murat hocanın gargarasını ağız spreyini ve dil temizleme macununu kullanıyorum.Dil temizliğini yaptığım zaman kısa bi süre geçici max. Yarım saat kadar sonra tekrar başlıyor. Murat hocam sizin önereceğiniz başka bişey var mı acaba ?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2396
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2019 Saat 12:13
Hemen ifade edeyim: o gargara benim değil yani o gargaranın satışı ile benim hiç bir ticari bağlantım yoktur, maddi menfaatım yoktur. Ben sadece formülünü geliştirdim.

Gelelim diğer sorunuza:
Söz konusu gargara kısa bir süre için kullanılır sonra terk edilmelidir. Ayrıca İçerisinde alkol bulunan bütün gargaralar ağız kokusu varsa artırır, yoksa başlatır. Sanırım Andoreks'te alkol bulunmaktadır

IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu