|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Ggggg
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ekim-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2019 Saat 10:24 |
Merhaba bende yaklasik 1,5 yildir agiz kokusu sorunu yasiyorum doktora gittigimde dislerimde herhangi bir problem olmadigini söyledi. Andorex diye bir gargara vermisti . Onu 1 hafta kullandigimda koku sifirdi hiç yoktu. Bende geçti sandim ancak sonradan yine basladi. Ve gargaranin 7 günden uzun kullanilamayacgini ögrendim o yüzden sürekli kullanamiyorum .Dilimi disimi firçaliyorum düzenli sekilde ancak koku haricinde agzimin içinde yanma var. Kbb ye dahiliyeye gittim b12 eksikliginden kaynaklaniyor olabilir dedi igne kullandim yine geçmedi.Neden kaynaklandigini bulamadim bende. Murat hocanin gargarasini agiz spreyini ve dil temizleme macununu kullaniyorum.Dil temizligini yaptigim zaman kisa bi süre geçici max. Yarim saat kadar sonra tekrar basliyor. Murat hocam sizin önereceginiz baska bisey var mi acaba ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Hemen ifade edeyim: o gargara benim degil yani o gargaranin satisi ile benim hiç bir ticari baglantim yoktur, maddi menfaatim yoktur. Ben sadece formülünü gelistirdim.
Gelelim diger sorunuza: Söz konusu gargara kisa bir süre için kullanilir sonra terk edilmelidir. Ayrica Içerisinde alkol bulunan bütün gargaralar agiz kokusu varsa artirir, yoksa baslatir. Sanirim Andoreks'te alkol bulunmaktadir |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |