|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlari biliyor muydunuz? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2019 Saat 08:23 |
Agiz kokusu dis tasinin hakim oldugu ortamda yükselir. Bu videoda disin yüzeyine sivanan mikrop tabakasinin (dis plagi) nasil bazik ortam olusturup dis tasi yaptigini izleyebilirsiniz.
https://youtu.be/Ai6QH-iSWXA |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
Selamlar , hocam videoyu izledim açiklayici bir deney olmus elinize saglik.
Bir de merak ettigim bir soru var dis etinin sadece belirli birkaç diste çekildigini görmüssek bunun için doktora gidilmeli midir? tesekkürler. |
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() |
Bütün dis eti çekilmelerinde dis hekimine gidilmelidir
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam merak ettigim birkaç soru var
Hypilori virüsü midede koloni olusturabilecegi gibi agizdada olusturabiliyor dediginizi hatirlar gibiyim ve agizdakinin sebebinide dis taslarinin olusturdugunu hatirlar gibiyim bu yönde düsündügümde eger dis taslarini ortadan kaldirirsak ve olusmasina izin vermezsek agizdaki hypilori kolonizasyonunu yok edebilir miyiz? yoksa agizdaki hypilori kolonizasyonuda tipki midedeki gibi antibiyotik tedavisini sart kosar mi? Diger bir sorum midede veya agizda var olan bir hypilori kolonizasyonunu eger asidik besinler tüketirsek bize daha mi yogun tepki rahatsizlik veya belirtiler verir? tam tersi asidik olmuyan ve mideye yararli seyler tükettigimizde bu hypilori gizlenir mi yoksa yavas yavas yok olur mu? öncelikle bunlari merak ediyorum yanitlarsaniz çok sevinirim tesekkürler hocam |
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Bu güzel sorular için tesekkür ederim. Size 2 tane link verebilir miyim:
http://drmurataydin.com/dis-tasi-gastrit.pdf http://www.agizkokusu.org/agiz-kokusu-gastrit-helicobacter-pylori.html Eksik kalan bir sey olduysa sormaya çekinmeyiniz -M |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Konu ile iliskili olarak bir link daha vereyim mi
https://youtu.be/BVW3FRc2bVk |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
verdiginiz tüm linkleri okudum ve dinledim inceledim detaylica çok tesekkür ederim bu degerli bilgiler için hocam kendi adima ve diger arkadaslara isik tuttugundan eminim ve sunu iyi anladim distasi ve diseti hiç basit veya kolay gibi görünen bir konu degil hatta çogu seyin baslangiç yeri ana sebebi sanirim ve her zamanda üzeri hizli geçilen herkes tarafindan dis ve diseti yüzeysel geçilen bir konu belkide çogu insan yanlisi ilk olarak burda yapiyor sorularima güzel yanit oldu bundan dolayi çok memnun oldum hocam. Dis firçalamanin ve mide sagligi için uygun beslenmenin önemini hypilorinin dogurdugu vahim sonuçlardan nekadar önemli oldugunu bir kez daha anlamis bulunuyorum. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |