|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: gece plağı diş gıcırdatma plağı | |
Yazar | Mesaj |
zeynep
Üye Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Konu: gece plağı diş gıcırdatma plağı Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2015 Saat 10:31 |
bende bişey sormak istiyorum murat hocam ben dişlerimi sıktığım için doktor diş plağı verdi bunu gece takıyorum sabah çıkarıyorum gece dişlerimi fırçaladıktan sonra takıyorum ama çıkardığımda bazen çok kötü kokuyor bazen normal bir ağız kokusu bunun ağzımın yada nefesimin koktuğunu gösterirmi
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2015 Saat 12:07 |
Duruma göre süre belirlenir. Bazı durumlarda sadece geceleri takılırsa yeterli olur, bazı durumlarda günde 20 saat takılmalıdır. Süreyi doktorunuz ayarlar.
Yanlışlıkla yumuşak plaktan yapılırsa hiç bir faydası olmadığı gibi diş gıcırdatmayı artırır. Ağızda sakız hissi uyandırır ve birey bu plağı refleks olarak çiğnemek ister. Bu bizim istemediğimiz bir şeydir. Sert plaktan yapılmış olanlar diş gıcırdatmayı azaltır. Kullanılmış, ayakkabı, iç çamaşırı, ceket, gömlek, çorap ve protez kokuyor olabilir. Bunda bir sürpriz yoktur. Kokuyorsa temizleyiniz. -M |
|
zeynep
Üye Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Gönderim Zamanı: 28-Haziran-2015 Saat 09:51 |
diş plağımda gece ısırmamdan kaynaklı yırtılmalar ve zedelenmeler var sanırım bu plağın yumuşak olduğunu gösteriyor o halde kullanmamalımıyım?
|
|
şorti
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Şubat-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2020 Saat 09:43 |
benim arka dişlerimde hafif kemik erimesi ve diş sıkma problemim var botox yaptırmayı düşünüyorum fakat işe yarar mı 3 seanslık uygulama ile bazı çene kasları işlevini kaybediyormuş buda diş sıkmayı önlüyormuş bu konu hakkında görüşünüz nedir hocam
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2020 Saat 21:14 |
Botoks, bir kaç ay diş sıkmayı azaltır. Sonra etkisi geçer. Ömür boyu 2 ayda bir defa botoks yaptırmak pahalı , tekrarlanamaz, sürdürülemez bir çözüm gibi geldi bana. -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|