|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Cocugumda az kokusu | |
Yazar | Mesaj |
Efeefe
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Aralik-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Konu: Cocugumda az kokusu Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2020 Saat 07:57 |
Merhaba arkadaslar,
Benim 20 senedir agiz kokum var ve 3 yasindaki cocugumdada var :(( burda benim gibi ayni problemi yasayan varmi.ve benimgibi ve cocugunda olan agiz koku burda hic iyilesen oldumu.ben baktimda forumlara bulamadim:( |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2399 |
Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2020 Saat 10:44 |
O yasta kokular tip 2 dir ve genellikle geçicidir. Çocugun dikkatini kokuya çekmeyiniz. geceleri agzini kapali uyumasina yardimci olunuz.
|
|
Efeefe
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Aralik-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2020 Saat 14:01 |
Hocam ama cocugumda 7 aydan belli var ve benimgibi kesintisiz kokuyo.o benden o bakteriler kapmis diye düsünüyorum.dis dr., ev doktoru, kulak burun dr. Gittik.hersey normal diyolar.oyüzden ben düsünüyorumki benden o bakteriyi kapti :(( ben grce hep bakiom agzi hep kapali uyuyor yani ondan olamaz. Cok caresizim :(
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2399 |
Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2020 Saat 14:05 |
Sizi bilmem.
Genellikle çocugunki geçicidir. Agiz kokusu bulastigi gösterilmemistir. |
|
Efeefe
Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2020 Saat 15:48 |
Ben cok doktorlara gittim ve en son benim tüm dislerimi röntgen yapti.ve hersey iyi dedi doktor.dìsde ve etinde hic bi sorun yok dedi.sizce röntgende hersey normal gösterirse yinede agiz koku agizdan gelebilirmi.yani yanitma olabilirmi?
|
|
nisaluce
Üye Kayıt Tarihi: 13-Ocak-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 69 |
Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2020 Saat 21:06 |
Efeefe esinizde agiz kokusu var mi? Bulasacak bir hastalik olsa esinize bulasmaz miydi?
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2020 Saat 22:19 |
Röntgenin temiz çikmasi bireyde agiz kokusu yok anlamina gelmez. |
|
Efeefe
Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2020 Saat 10:01 |
Hayir esimin yok. Ama anneminde vardii gecti ama.annemde dis eti cekilmesi vardi ondan agiz kokusu vardi.ben düsünyorummki ben annemden o periodontal bakeriler kaptim diye.ben bir alman sitede okudumki cocuklar tek o periodontal bakterisini büyük bi insandandan kapabilir.illaki dis eti cekilmesi olmasi lazim degilmis zaten cocuklarda dis eti cekilmesi olmaz ama o bakteriyi kapabilirlermis.büyük bi insan kapamazmis tek cocuklar.bide ben 10 yasindaydim agiz kokum baslamisti.sizin buna düsünceniz nedir hocam ? Tesadüfmü annemde, bende, bide cocugumda agiz kokusu?
Simdi benim agiz kokum ne deni o periodontal bakterisiyse ben nasil tedavi olabilirimki. |
|
Efeefe
Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2020 Saat 10:03 |
Ozaman agizda problemim nerde olicani baska nasil ögrenirimki, röntgende bile görünmese.ben ama eminim agizdan geldini yani bakteriden
|
|
Unuttum
Üye Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2020 Saat 18:05 |
@efeefe annedençocuga geçisin daha kolay olacagini düsünüyorum çünkü 7 aylikkende vardi diyorsunuz. Anneyle daha çok vakit geçiriyor hamilelik olsun, emzirme olsun,.. Ama bunun çaresi ne bilmemek beni çok üzücü malesef. Benim de çocugum var ve korkuyorum, Bi yerden sonra kendin arka planda kaliyorsun o sebepten. Ins geçicidir arkadasim.
|
|
Efeefe
Gönderim Zamanı: 21-Mayis-2020 Saat 16:13 |
Yok yanlis anladin.7 ay oluyo benim coocugumda agiz kokusu basladi.3 yasinda cocugum.valöah ne yaziki yindede kolay degil cözümü bulmak :((( benim agiz kokum 20 yildir var ve 1 senedir daha cok agir oldu koku yani uzaktan bile fark ediliyo.demeki bakteri nedense daha cok yükseldii ve daha cok bakteri oldugu icin cocuguma bulasdi.ben almanyadan geliyorum ama buradada gördünpz gibi cözüm yok.yarin helicobacter testi yapicam.hic umudum yok ondan olucani ama en son yapicam sey bu
|
|
Ethic1
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
Gönderim Zamanı: 21-Mayis-2020 Saat 19:02 |
Agiz kokusu bulasici degildir. Çocugu bir KBB doktoruna götürmenizde fayda var burunda cisim olabilir.
|
|
Efeefe
Gönderim Zamanı: 21-Mayis-2020 Saat 21:21 |
Kbb gittim ve dis doktorunada gittim.hersey normal diyolar.bulasici degilse bu ozaman cok büyük bir tessadüf olmasi lazim
|
|
Unuttum
Üye Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Gönderim Zamanı: 21-Mayis-2020 Saat 21:41 |
Anladim simdi. Agiz kokusunun bulasicilipi konusunda naçizane düsüncem neden kaynakli oldugu ile ilgili. Mide bagirsak kaynakliysa bulasici bence. Bundan eminim ama ispatlayamam😅 çocugunuz için tavsiyem tarçin karanfil ve zencefil tüketmesi i saglayin. Sifa bulalim hepimiz inssss |
|
Efeefe
Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2020 Saat 21:25 |
Sagoll insallah bigün hepimiz kurturuluz. Bugün flagyl bide colidur kulannmaya basladim.burda okumustum 2 kisi felan kurtulmustu
|
|
Belinda
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2020 Konum: Nigde Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2020 Saat 08:34 |
Süt mama tarzi seyleri tükettiginde olur direk süt icirip yada direk mama icirip yatirmayin agizdaki bakteriler bu kalan proteinlerle beslenir mutlaka üzerine ilik su içirin yatmadan önce.Ve kndiniz siktiginiz meyve sularini gün icnde verin tüküruk artirici ozellikleri var.çünkü kucuk cocuklar dislerini fircalayamazlar bisey yedikleri zamn üzerine su icirinki agizda karbonhidrat protein kalintisi olmasn
|
|
Efeefe
Gönderim Zamanı: 28-Mayis-2020 Saat 00:22 |
Tesekür ederim bu bilgiler icin bunu yapmaya calisirim.ben onun disfircasini her defasinda disini fircalamadan önce sicak kaynatilmis suyla bekletiyorum böyle 10 dakka.bakteriler ölsün diye disfircasinda.bu onun agiz kokusunu baya hafifletiyo.yapmasam cogaliyo.ben bunu kendimdede yapioyorum ama bende fayda etmiyo.bunu söylimde belki burda birilerine fayda olur belki birilerinde yarar.bunu ben alman forumda okumustum birisi böyle yapmaktan agiz kokudan kurtulmustu
|
|
Belinda
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2020 Konum: Nigde Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2020 Saat 15:46 |
Bulasici deil ama genetik bence okudugum yazilardan ve tanistigim kisilerden anladigim kadaryla kromozom uzerinde tasinan bi gen noktasinin yada proteinin hatali olmasndan kaynakli olarak bademcikler tas üretio~~bunun çözümu de o hatali noktanin tespit edilerek tedavi edilmesi ve yoksa bademcik alinsa bile devam edio özellikle süt ve süt ürunleri tetiklio bu taslarin üretimini
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|