|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mmervve
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2014 Saat 23:18 |
Arkadaslar bademcik tasi yyzunden ameliyat olup kokudan kurtulan varmi.birde dilde beyaz tabaka bademcikler alindiktan sonra geciyormu
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
ben ameliyat oldum.kokuda bir azalma oldu.ama kokunun büyük kismi yerinde duruyor.dildeki paslanma da durmadi.
|
|
![]() |
|
mmervve
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim cevap için peki sürekli bademcik tasi geliyormuydu ben tüm testleri yaptirdim geriye bir bademcik kaliyo
|
|
![]() |
|
Tesekürler
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14-Aralik-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Evet kurtuldum
|
|
![]() |
|
mmervve
![]() ![]() ![]() |
Biraz bilgi vereblirmisin bize.mesela ne zaman oldun ameliyati ve öncesinde nasil bir koku vardi
|
|
![]() |
|
xauke7
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
agiz kokumun bademcik kaynakli oldugunu düsünmüyorum fakat yinede aldirsam bi problem olurmu yada gereksizmi sizce ? bu konuda bilgisi olan varmi
|
|
![]() |
|
Belinda
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2020 Konum: Nigde Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaslar ben yeni üyeyim öncelikle bu forumu hazirlayan ve bilgilerini bizimle paylasan herkese cok tesekkur ederim... sizlerle ayni sorunu yasayan biri olarak üye olmak istedim.2 yil once bademcik tasi sikayetiyle ameliyat oldum ve hicbi sekilde koku kesilmedi halâ taslarin olustugunu hissediyorum ve ek olarakda agiz kurulugu sorunum meydana geldi tüküruk bezlerimin tikandigini düsünüorm tâslarla acaba tüküruk bezlerine sialendoskopi yaptiran oldumu yada bu tahminim ne kadar dogru sizce ~arastirdim tüküruk bezi taslarida ayni bademcik taslari gibi sikayetlere sebep oluo~
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
bademcik alindi ise, tekrar olusmasi imkansiz. bende ameliyat oldum,yuvarlak et gibi seyi alirsan, geriye duvar kalir. bademcik tekrar çikmaz, burun eti gibi. bende de agiz kurulugu sorunu vardi, vitamin kullanarak çözdüm sorunu. |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
BAdemcik dokusu yerinden alinirken bir kismi geride kalirsa, alinamayacak durumda ise ve yerinden alinmazsa, yeniden kalinlasabilir, yeniden büyüyebilir. Burun içerisindeki konkalar da böyledir. Yeniden kalinlasabilir. BAdemcikelrin alinmasi ile agiz kokusunun tamamen düzelmesini fevkalade seyrek olarak görüyorum. -M |
|
![]() |
|
Belinda
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2020 Konum: Nigde Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() |
Vitamjnlerim yerinde tüküruk bezlerimin tikali oldugunu düsünuorm ama firsatim olupta muayene olamadm ~bende cok az gordm bademcigini aldiripta kurtulani zaten bn aldirinca ilk 1 ay koku azalip gecmisti tekrar basladi vücudumuzn savunma sistemi bademcik aldirdigm icn cok pismanm tavsiyem kimse aldirmasin o taslar bademcikte birikmese bobrekte birikecek safra kesesinde birikecek vücudumuzda bi sekilde kalsifikasyon oluo ona yogunlasmak gerek bence çünkü bademcigimi aldirinca beynimde kalsifikasyon basladi goz kurulugu agiz kurulugu bu kanallar birbirine baglantili sanirim tukuruk bezlerin tikann ca goz yasi da azalio
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Tükrük ebzleri veya tülrük kanali tikali olursa yemek sirasinda çene altiniz balon gibi siser ve agri duyarsiniz. Bademcik taslari ile böbrek ve safra taslari arasinda herhangi bir iliski bulunmamaktadir. Beyniizde kireçlenme veya göz yasi kanalinizda kireçlenmeye ve göz yasi salginizda azalmaya sebep olmaz |
|
![]() |
|
Belinda
![]() ![]() ![]() |
Tek tarafli bi sislik hissediorum bogazmda dahiliye dr una salgi bezlerim çalismayi birakti die gitmistim ona anlattim durumu ve tikanmis olabilir dedi kbb ye yonlendrdi ama kismet olmadi gitmek ve goz yasi kanalinn calismamasini beyindeki kireclenmeye baglamistim bunu ogrendigim iyi oldu hocam tesekkur ederm♡♡♡♡
|
|
![]() |
|
nisaluce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Ocak-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 69 |
![]() ![]() ![]() |
Belinda, göz ve agiz kurulugun bademciklerini aldirinca basladiysa KBB nin alanina giren bir sorunun olabilir, bademciklerini aldirmadan öncede varsa sjögren adinda bir hastalik var, ilk belirtileri göz agiz bogaz burun kurulugu oluyor onu bir arastir istersen.
|
|
![]() |
|
Belinda
![]() ![]() ![]() |
Nisa bademciklerimi aldirinca oldu daha önceden yoktu sjögren sendromunun nedenide salgi bezlerinin tikanikligi olabilir belki
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |