Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Doktor "reflü" oldugumu söyledir Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
Notsniw
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 21
Alıntı Notsniw Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Temmuz-2020 Saat 18:31
Evet kullaniyorum reflü ameliyati oldum 2 hafta oluyor Fayda etmedi galiba gastritle alakali bu sorunum gaz çok fazla ve midenin üst kisminda gruldama arttiginda ve disari çiktigimda koku artiyor yürüyünce uzaninca koku azaliyor Ama hiç geçmiyor tükürügümde kokuyor baya umudum kalmadi son çare olarak reflü ameliyati olmustum oda fayda etmedi yasim 19 daha
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 377
Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2020 Saat 00:19
Dostum bi kardesin olarak söylüyorum reflu ameliyati olmussun demekki paran var pahali bir ameliyat. Yapman gereken tek sey murat beyin muayenesine gidip ölçüm yaptirmak sebebini ögrenmek benim param olsa düsünmeden oraya giderdim.zamanini bosuna harcama git adam akilli sebebini ogren tedavi ol.
Mesela benim sebebim alerji mi sinüzit mi belli degil ama bogazimdaki salgi oldugu kesin çünkü agiz ve burundan su ictikten hemen sonra ,yemek yerken vs
yutkunurken iltihap tadi geliyor ve anlik koku yayiliyor dilimin en en arka tarafini gunde 2 3 kez fircalamazsam ve sinus kit corek otu yagi ni gunde 3 kez burnumda kullanmazsam koku tam gaz devam.
kötü bir durum insan üzülüyor 21 yasindayim bende sirf bu problem yüzünden uniyi biraktim derslere konsantre bile olamiyordum.ne günah isledim bilmiyorum oysaki kimseye bi kötülügüm dokunmadi bu güne kadar hep kendi halimde biriydim.eger allah diye biri varsa gerçekten ben yine inanmazdim boyle bi sekilde yasamama neden oldugu için. kokudan önce müslümandim. herkese saglik diliyorum.insallah en kisa sürede iyilesirsiniz.
IP
Notsniw
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Notsniw Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2020 Saat 18:37
Devlette oldum ben ameliyati artik hiç umudum kalmadi böyle tek basimiza ölüp gidicez pskolojim çok bozuk kimseyle konusmuyorum artik Allah affetsin ama herseye inancimi yitiriyorum hergün dua ederdim artik elimi açicak halim umudum yok bu hastalik artik herseye umudumu giderdi bende senin gibi düsünüyorum kimseye bi zararim yok karincayi bile inticmeyen neden ben diye nerde it kopuk insan var sapasaglam yasiyor hayatini 😔valla ben artik bu hastaligin geçecegine inanmiyorum midemde kronik gastrit fitik vardi ameliyat olduk daha hala var onca aci çektim ben bunlari hak edecek ne yaptim diye düsünüyorum Allah cezalandiruyor bizi öyle bi hastalik verdi ki tek basinasin ve gün geçtikce eriyip gidiyorsun ben bu hayattan daha bisey beklemiyorum sadece ölmeyi bekkiyorum:( burda aci çektik bari diger taraf güzel olsa bizim için ne evlenebilicez nede kariyer yapabilicem sahsen ben bu halde olmama ragmen baska birinden koku alinca bile degisik oluyorum düsün saglan biri bize nasil katlansin çok zor ya😔
IP
chipset
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 11
Alıntı chipset Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2020 Saat 22:15
Orjinalini yazan: Notsniw

Evet kullaniyorum reflü ameliyati oldum 2 hafta oluyor Fayda etmedi galiba gastritle alakali bu sorunum gaz çok fazla ve midenin üst kisminda gruldama arttiginda ve disari çiktigimda koku artiyor yürüyünce uzaninca koku azaliyor Ama hiç geçmiyor tükürügümde kokuyor baya umudum kalmadi son çare olarak reflü ameliyati olmustum oda fayda etmedi yasim 19 daha

Sikayetlerimiz birebir ayni, bende de hiatal herni var ve reflü ameliyati oldum. Agizdan sicak hava çikmasi, agizda acilik, hepsi bende de mevcut. Mide ilaçlarini ne kadar içsenizde faydasi olmayacaktir, benim sorunum bagirsak kaynakli, pek çok sey deniyorum, net sonuca ulasmadan buradanda paylasamiyorum, tatliyi kesinlikle hayatinizdan çikarmalisini, epey faydasini göreceksiniz, son olarak sindirim enzimi, probiyotik ve prebiyotik takviye ile kokuyu 2 ay önleyebildim, bütün sikayetlerim gitmisti, ama tekrar basladi tabi, muhtemelen bagirsak florasi eski haline dönüyor, sirf bu iki aylik deneyimime göre sorun bagirsaktan diyebiliyorum.
IP
Semiha
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 24
Alıntı Semiha Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Agustos-2020 Saat 01:53
Arkadasim basina bir musibet geldi diye yaradani sorgulamaya mi kalkiyorsun? Sakin ol ve ona siginmaya devam et. Allahin izniyle hepimiz sifabulucaz insallah. Biraz sabretmek lazim
IP
Notsniw
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Notsniw Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2020 Saat 16:20
Endoskopi de antral gastrit veya kronik gastrit de yaziyormuydu
Galiba bu hastaliktan kurtulmak imkansiz ben ümidimi kestim her sabah her gün her saniye hayati zehir gibi yasamaktan biktim milletin mutlulugunu izliyoruz😔
IP
Notsniw
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Notsniw Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2020 Saat 16:28
Bademcik ameliyati da olmussunuz hiçbir farklilik oldu mu bademcikleri aldirinca en ufak bi azalma falan olmadi mi
IP
chipset
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı chipset Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Agustos-2020 Saat 10:03

Bademcik ameliyati da olmussunuz hiçbir farklilik oldu mu bademcikleri aldirinca en ufak bi azalma falan olmadi mi

Bademcik ameliyati, butun ameliyati, mide ameliyati, aslinda sorun olabilecek herseyi oldum. Ameliyatlar sonrasi en ufak bir azalma olmadi, bu arada 2 aylik sürede sorunum tamamen kaybolmustu demistim ya, içtigim probiyotik+prebiyotik sayesinde hergün düzenli olarak sabah tuvalet ihtiyacimda oluyordu, yani kabizlik sorunu da düzelmisti, sizde durum nasil bilemiyorum ama flagyl + colidur + probiyotik + prebiyotik kombinasyonu iyi gelebilir,veya sadece probiyotik+prebiyotik, dozlari için doktorunuzla görüsün mutlaka.
IP
Notsniw
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Notsniw Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Agustos-2020 Saat 22:09
Orjinalini yazan: chipset

Bademcik ameliyati, butun ameliyati, mide ameliyati, aslinda sorun olabilecek herseyi oldum. Ameliyatlar sonrasi en ufak bir azalma olmadi, bu arada 2 aylik sürede sorunum tamamen kaybolmustu demistim ya, içtigim probiyotik+prebiyotik sayesinde hergün düzenli olarak sabah tuvalet ihtiyacimda oluyordu, yani kabizlik sorunu da düzelmisti, sizde durum nasil bilemiyorum ama flagyl + colidur + probiyotik + prebiyotik kombinasyonu iyi gelebilir,veya sadece probiyotik+prebiyotik, dozlari için doktorunuzla görüsün mutlaka.

Peki suan siz probiyot kullanimina devam ediyomusunuz ise yaramiyor mu ve koku durumunuz benimle aynimi yürüdügünüzde artma uzandiginizda azalma oluyor mu he birde probiyotik kefir falan günde kaç bardak içiyordunuz
IP
chipset
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı chipset Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Agustos-2020 Saat 20:52

Peki suan siz probiyot kullanimina devam ediyomusunuz ise yaramiyor mu ve koku durumunuz benimle aynimi yürüdügünüzde artma uzandiginizda azalma oluyor mu he birde probiyotik kefir falan günde kaç bardak içiyordunuz

Su an devam etmiyorum, bu pandemi sürecinde Nisan-Mayis aylarinda kullanmistim, sorunum geçmisti ve birdenbire tekrar nüks etti, bununla birlikte kabizlikta tekrar basladi, dedigim gibi benimki sindirim sistemi kaynakli oldugu için buraya yogunlastim, belirtiler sizinkine çok yakin uzaninca evet azaliyor, yürüyünce artiyor mu hiç denemedim, probiyotiklerin günlük alma dozu oluyor zaten, kutu üzerinde yazar, kefiride günde 1-2 bardak içebilirsiniz, bagirsaktaki bakteri sayisi düsünüldügünde aldigimiz probiyotik miktariyla yani flora degisikligi veya düzenlenmesi imkansiz gibi birsey, o nedenle bana iyi gelen sadece bagirsaklarin çalismasida olabilir, bu arada flora testide yaptirmistim, kayda deger bir sey çikmadi.
IP
Notsniw
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Notsniw Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Agustos-2020 Saat 21:57

Su an devam etmiyorum, bu pandemi sürecinde Nisan-Mayis aylarinda kullanmistim, sorunum geçmisti ve birdenbire tekrar nüks etti, bununla birlikte kabizlikta tekrar basladi, dedigim gibi benimki sindirim sistemi kaynakli oldugu için buraya yogunlastim, belirtiler sizinkine çok yakin uzaninca evet azaliyor, yürüyünce artiyor mu hiç denemedim, probiyotiklerin günlük alma dozu oluyor zaten, kutu üzerinde yazar, kefiride günde 1-2 bardak içebilirsiniz, bagirsaktaki bakteri sayisi düsünüldügünde aldigimiz probiyotik miktariyla yani flora degisikligi veya düzenlenmesi imkansiz gibi birsey, o nedenle bana iyi gelen sadece bagirsaklarin çalismasida olabilir, bu arada flora testide yaptirmistim, kayda deger bir sey çikmadi.

Flora testini nasil yaptiniz sabah uyaninca bardaga tükürüyorsunuz denediniz mi onu benim dibe çöküyor sizde öylemi test yaptiniz ve bu flagly ve coliodur ilaçlarini deniyicem 1 hafta sürüyor dimi ikiside sonra birakiyoruz
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Agustos-2020 Saat 23:42
Chipset eger bagirsak kaynakli oldugunu düsünüyorsan bi flora testi yaptir bence kefir vb probiyotikler geçici zaten bu benzeri yiyeceklerin içindeki bakteriler ana bagirsak bakterileri degil bence eger flora bozuklugu yada bagirsak kaynakli bi sorun varsa gaita nakli düsün bosuna ugrasma baska seylerle zamanina yazik
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Agustos-2020 Saat 23:43
Belkide mide kaynakli sorunun var sen farkinda degilsin
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu