|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
umarim ise yarar bagirsak ise duzgun beslenmeyle cözulmiycek bisey degil fakat bir anda olmuyor disiplin sart en az 1 yil sabretmen gerekli . 2 ibs hastasi taniyorum 2 side bu sure civarinda iyilesti suan istediklerini yiyip iciyolarmis sikintilari yok olayin garip tarafi onlarda agiz kokusu yokmus cok garibime gitti benim sorunum 2 3 haftada 1 mide sorun cikartiyor ama asil neden geniz akintisi seffaf yogun kivamli nedenini bilmiyorum devlet hastanesinde iyi bi doktora gittim tomografi istedi bakti cok iyi dedi hatta sinuslerinin massallahi var baya buyukler dedi sinuzit yokmus kafamin boyutu buyuk degil bu arada kucuk sayilir
sadece burun etlerin buyuk dedi histamin intelroansi oldugumu dusunuyorum ama bu yargiya varmakta güç neden bu kadar kötu tadi var bu geniz akintisinin bir turlu anlamiyorum görunurde bi neden yok doktorlar oyle diyorda neden burun etlerim bu kadar sis bunu soyliyemiyolar rinitsin vs diyip gecistiriyolar ztn kokulu olmasa ben takar miyim isterse bogazimi kapatsin yeterki kokulu olmasin corek otu yagi ve hindistan cevizi yagi karsimi yapip burun deliklerime damlaticam bugun basladim ilerde soguk sikim aleovera yagi koyarim belki vucuttaki iltihaplara iyi geliyormus isin sonunu görmesemde umutluyum bulucaz |
|
![]() |
|
Ethic1
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadasim geniz akintisi bagirsak problemleri alerji bunlar birbirlerini tetikleyen seyler, evet beslenme geniz akintisini azaltiyor ancak koku hiç bir zaman geçmez çünkü o flora bir sekilde bozuk, bogaz ve agiz florasi çok uzun yillar ugrasmak gerek. Yine de dene yilma tabi.
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |