|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Kurtulus
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Kasim-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25-Kasim-2020 Saat 23:37 |
Merhaba degerli forum sakinleri. Yaklasik iki yildir bu siteye gelip gidip bakiyordum sükürler olsun ki ben kurtuldum bu igrenç sorundan. Uzatmayacagim. Liseden beri çekiyordum bu sorunu. Bildiginiz üzere en güzel yillarim heba oldu. Agiz sagligima falan da çok dikkat ederdim ama kokunun kaynagini bulmak çok zor oluyor. Dahiliye, kbb polikliniklerine çok hepiniz gibi çok gittim. En son alaninda çok iyi bir profa göründüm. Burnumda sorun oldugunu ve sinuzit akintimin burnumun arkasinda biriktigini söyledi. Ameliyati
düsünmeden önce burnumu tuzlu ve karbonatli suyla yikamami istedi. Tabii ben bunu her gün iki üç defa yaptim ama hâlâ hafif bir koku vardi ve bu korona günlerinde maske takinca da aslinda kokunun tam olarak bitmedigini anliyordum. Ben sabahlari sirkeli su icerdim. Bir gün dislerimi fircalarken dedim agzima sirkeyle gargara yapayim. Tükürünce agzimdan balgam ve siyah yemek kalintilari çikti ki daha yeni agzimi temizlemistim. Ben sok oldum tabii. Sonra 3 5 damla sirkeyi (organik sirke) burun temizleme sisesine koydum. Burnum yandi biraz ama çözüme kavusmanin heyecaniyla çok umursamadim. Tikanik olan taraf hemen açildi ve koku gitti. Eger burun nedeniyle koku geldigini farkindaysaniz bir de sirkeyi deneyim. Gargara da yapin. Aman ha su çesme suyu olmasin. Ya hazir su ya da kaynatilmis su olsun. Hepimiz çok çektik insallah herkes kurtulur. Pes etmeyin arastirin. Çogu doktora agiz kokum var dediginizde hiç önemsemiyorlar halbuki birazcik yardimci olsalardi çoktan birileri bu illetten kurtulmustu. |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Yani suya 3-5 damla sirke attin burnuna çektin ve koku bitti, öyle mi?
Ne kadar suya ekledin 3-5 damlayi? Ve kaç gün yaptin bu islemi ? |
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
Ne güzel bi haber umarim tamamen kurtulmusundur sende burundan koku geliyor muydu
|
|
![]() |
|
Ethic1
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
![]() ![]() ![]() |
Kurtulduguna emin misin peki sirkeli su basta semptomlari hafifletiyor fakat sonra tekrar devam ediyor. Umarim sende etkili olmustur.
|
|
![]() |
|
nisaluce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Ocak-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 69 |
![]() ![]() ![]() |
Sirkeli bir salata yedigimde benimde agiz kokum tamamen geçiyor taki baska birsey yeyip içene kadar, sirke ve tuz güçlü koku gidericiler ancak kalici çözüm sunmuyor bana, durumunu ilerleyen günlerde günceller misin lütfen.
|
|
![]() |
|
Kurtulus
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Kasim-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Bir bardak suya yaklasik 1 yemek kasigi kadar sirke koyuyorum. Söyle açiklayayim: Ben duzenli olarak agzimi ve genzimi temizliyirdum zaten. Koku büyük oranda geçiyordu ama tam olarak bitmiyordu. Mesela sirkeli suyla agiz ve geniz temizligi yaptiktan sonra uzun bir süre koku yok. Yani benim maske taktigimda aldigim o hafif koku da gidiyor.
|
|
![]() |
|
Kurtulus
![]() ![]() ![]() |
Burumdan koku geldigini sanmiyorum tam emin degilim yani.
|
|
![]() |
|
Kurtulus
![]() ![]() ![]() |
Sirkeli suyu ya da gargarayi her gün dislerimi fircalarken yapiyorum koku uzun süre yok oluyor.
|
|
![]() |
|
Kurtulus
![]() ![]() ![]() |
Durumumu ilerleyen günlerde de guncellemeye çalisacagim. Yani kesin çözüm ameliyat gibi duruyor ama ben bunu erteliyorum. Ameliyata kadar bir de böyle yapacagim gittigi yere kadar.
|
|
![]() |
|
hazenn
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30-Eylül-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
Umarim ameliyat sizde çözüm olur. Çünkü bende ise yaramadi. Gittigim KBB doktoru banada ayni seyi söylemisti burnunuzda egrilik var arkaya biriken akinti kokuya neden olur dedi ve deviasyon ameyati oldum ama geçmedi zaten bu durum kendini yenileyen bir sey suan yine ameliyat oldugum taraftan nefes alamiyorum malesef ilk ameliyat oldugum dönemde de koku geçmemisti. Daha sonra baska bir KBB doktoru bademcik tasinin neden olabilecegini söyledi detayli inceledigimde bademciklerimin cep cep gözenekleri oldugunu fark ettim ve 26 yasinda bademciklerimi aldirdim kokuda azalma oldu ama yine tamamen geçmedi. Dedigim gibi umarim sizde ameliyat çözüm olur ama karar vermeden önce lütfen iyice arastirin.
|
|
![]() |
|
Ethic1
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
![]() ![]() ![]() |
Uzun süreli sirke ile gargara agiz floranizi bogaz floranizi bozabilir bilginiz olsun.
|
|
![]() |
|
Standartvaka
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13-Subat-2021 Konum: Usak Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Deviasyon ameliyati öncesinde geniz akintiniz ve burun tikanikliginiz var miydi?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |