|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mete06
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2019 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01-Subat-2021 Saat 21:06 |
Herkese merhaba ben ankara'dan ? sikayetim su 2013 senesinde askerden geldim o zamandan beri bu lanet kokuyla ugrasiyorum memurum üst düzey insanlarla çalisiyorum herkes yanimdan geçerken burnunu tutuyor.çalistigimiz oda da benim yüzünden yaz,kis cam açik çalisiyoruz,bu koku için endoskopi bile yaptirdim ama hiç bir sorun yok ne kadar tahlil yaptirdiysam sadece b12 eksik çikiyor,kullanmadigim parfüm,deodorant ya da stick her ne varsa kullandim.her gün banyo yapmama ragmen yatagim,oturdugum oda ya da salon nefes aldigim da çok havasiz oluyor.8 sene boyunca kimse senden ter kokusu almiyorum dedi ve diyor özel hastaneye gidiyorum doktor dalga geçiyor yada üniversite hastanesinde sizofren muamelesi görüyorum. hayattimda sadece bir iç hastaliklari doktoru kokuyu aldi ve oda bana bu üniversite hastenesinin konusu ben buna bir sey yapamam dedi.lütfen akil vermeyin yada sizofren muamelesi yapmayin,çevrenizde böyle bir kokudan sikayetci yada sorunu çözen oldumu.lütfen psikolojim kötü halde kalabalik ortamlara giremiyorum yada uzun yolculuk yapamiyorum.keske ortak bir nokta da bulusaksa ne kadar hakli oldugumu görseniz.Ayrica sogan,sarimsak ve de yillarca kirmizi et yemiyorum ama etin bu konuyla herhangi bir ilgisi yok.
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
bende sindirim kaynakli koku vardi ve cok agirdi 2 3 metreye yayildigi olmustu bunun nedeni sibo ve disbiyosiz ben yaptim ve koku felan kalmadi
1)gluten iceren hic bir sey yeme hayatinda gluten olmasin 2)sut urunu hayatindan cikar agzina surme 3)seker meyve sekeri de dahil dusuk fodmap tarzi meyveler canin cekerse bazen yiyebilirsin mandalina portakal kivi internetten bak sen meyve yememen daha iyi ama bunu bil pilav ekmek sekerli ne varsa yemiyoruz. 4)seker seker seker dostum sekeri ustune basarak tekrar soyluyorum seker gluten bunun ana nedeni sut urunlerindede laktoz sekeri ve kazein proteini var vucudu kronik iltihaba sokuyor ben bunlarin hepsini kestim lifli yemekler yiyorum brokoli yesil fasulye aklina ne gelirse glutensiz sekersiz bu beslenme tarzini 7 gun yaptim koku moku kalmadi geniz akintimi nerdeyse kuruttu sinus kitle tamamen gidiyor nerdeyse 5)saglikli yaglar kullaniyorum ekstra virgin zeytin yagi(asitsiz yag oluyor bu ) birde soguk sikim hindistan cevizi yagi bunlari proteinli yemegin yaninda ye proteinle beraber karbonhidrat asla yeme tavuk pilav et patates sindirim icin rezalet bakteriler ince bagirsakta bayram ediyor bu nedenle ve cosuyor proteinle beraber sebze ve yag sindirimi arttirir birde zencefil veya limonla yersen eti muazzam su ic soyle yap zor geliyorsa benim gibi sabah kalkar kalmaz 2 3 bardak su ic maden suyu ic fakat akmina olsun digerlerini alma 1 saat sonra kahvaltini yap yumurta badem ceviz tahin zeytin salata yesillik oglen kuruyemis aksam kirmizi et disinda tum etler olur mumkunse gogus ye haslama olsun yaninda sebze ve saglikli yag akmina maden suyu iciyorum birde yemeklerden 1 saat once yada yemekten 2 saat sonra yemekle beraber hic bir su icmiyorum maden suyu iciceksen bu markadan ic diger markalarda tuz orani cok fazla fayda yerine zarar verir bendeki koku cidden inanilmazdi zamanla o kadar artmistiki insanlara yaklasmiyorum kendim kötu hissediyordum hic dusunme otur hesabini kitabini yap 7 gun uygula bir tane eksiksiz 3 ogun her ogunun arasinda en az 5 saat olucak boylelile vucuduna zaman vericeksin bagirsaklari temizlemesi icin hepsi bu kadar 1hafta yap lutfen |
|
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
yemekle beraber su icmiyoruz yemekten en az 1 saat once veya yemekten en az 2.5 3 saat sonra gunluk abartmadan 300 400 ml akmina maden suyu icersen sindirimi arttirisin nedeni maden suyu sindirim salgilarini arttiyor.hazimsizlik cekmiyorsunuz bu sebeple maden sularinin kaliteside sodyum oranina bagli ne kadar az sodyum varsa o kadar kaliteli en az sodyum akmina markada var yatmadan 1 saat once 2 3 bardak su ic sabah kalkar kalkmaz 2 3 bardak su ic (maden suyu 2 su bardagini gecmesin gunluk) oglende 2 bardak su ic aklina gelirse hepsi bu kadar
|
|
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
bu arada sibo b12 eksikligi yapar
|
|
|
|
![]() |
|
mete06
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2019 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() |
merhaba öncelikle cevap verdiginiz için tesekkür ediyorum.dediginiz diyeti uygulayacagim koku koltuk altimdan geliyor zannedersem sizde de öyleydi birde fena derece kötü kokan bir gazim var herhalde dediginiz gibi çikar umarim.
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
ter kokusu vucut kokusu bunlar cogu zaman kan gazlari sebebiyle oluyor b 12 eksikligi sibo ve mide asit azligi ile alakali asitli meyveler yiyin meyve yiyecekseniz
|
|
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
gunluk 15 mg iceren cinko tabletlerden al 50 mg olanlar agir gelir 15 mg yeterli her gun c vitaminli ve b6 vitaminli besin ye ornek olarak brokoli truncgiller veya kivi lif cok onemli ve su icmek bu 2si en onemlisi lif en fazla 30 en az 20 olsun en cok lifi en son ogun yersen daha iyi olur yiyeceklerin lif oranlarina internetten bakabilirsin
|
|
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
sizin buyuk ihtimalle metan kaynakli sibonuz var ve ustune kalin bagirsakta disbiyosiz
|
|
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Mete06, bende de ayni sikinti var. Vücut kokusu mu nefes kokusu mu çözemedim. Sehirler uzak ama müsait bir zamanda bulusup sorunlarimizi konusabiliriz.
Sende agiz kokusu var mi yoksa sadece vücut kokusu mu var? |
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
kelime birim kitabini al ordaki diyeti yap c vitamini olarak meyve tuketme. tatlandirici ve seker icermeyen c vitaminleri var cok asiri olmucak en fazla 200mg c vitamini iceren takiveyeler al eczaneden
|
|
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
C vitamini C vitamini havaya temas edince saniyeler içinde oksitlenir ve etkisiz hale gelir. C vitamini insan ve maymun organizmasinda hiç sentez yapilmaz. Az bir sey böbrekte askorbik asit türevleri imal edilir fakat dolasima çiktigi süphelidir. Yani biz bunu disardan almak zorundayiz ve sindirim kanalindan emilmezse bu madde saatler-dakikalar içinde bozunur. Raflarda satilan, içinde C vitamini var denilen vitamin haplarinda C vitamini bulundugunu zannetmiyorum. Ikna olmuyorum. C vitamini ürünlerinin raflarda satilmasina göz yumulan ticari bir ariza olarak bakiyorum. C vitaminin ömrü saat-dakikalar ile ölçülürken asla paketlenemiyor olmasi gerekir. Sadece taze meyve ve sebzeden C vitamini alabiliriz. |
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
hocam c vitamini olayini bilmiyorum. c vitamini markasinda eczaneden aldim icinde 600 mg Asetilsistein ve 200 mg c vitamini vardi.gece aldim sabah cigerlerimden balgam atiyordum c vitamini dediginiz gibi de olabilir ama asetilsistein ise yariyor isteyen deneyebilir mukusu inceltiyor bir antioksidanmis.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |