|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: elma etkisi | |
Yazar | Mesaj |
agabe
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Mart-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Konu: elma etkisi Gönderim Zamanı: 17-Mart-2021 Saat 13:18 |
Eskiden elma yiyince ağız kokum yarım saatliğine tamamen geçiyordu. Bunun sebebi ne olabilir
|
|
agabe
|
|
Murat880
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 09-Mayıs-2020 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
Gönderim Zamanı: 17-Mart-2021 Saat 20:34 |
boğazındaki takılı kalan akıntıyı azaltmıştır
|
|
Yaşam,bize bütün kitapların öğrettiğinden daha çoğunu öğretir; çünkü yaşam bize karşı direnir. İnsan, ancak engellerle karşılaşıp onları aşmaya çalıştıkça, kendini tanıyabilir.
|
|
agabe
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Mart-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Gönderim Zamanı: 17-Mart-2021 Saat 21:32 |
boğazımda öyle bir his yok kş
|
|
agabe
|
|
Standartvaka
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Şubat-2021 Konum: Uşak Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 20-Mart-2021 Saat 09:47 |
Elmada çinko var belki o sebebtendir
|
|
Murat880
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 09-Mayıs-2020 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
Gönderim Zamanı: 20-Mart-2021 Saat 19:26 |
aga be en kısa sürede paranı bırıktırmeye calıs murat hocaya muayene ol neyın var gör burdan sadece varsayım yapabılırsın sonucu gorup ona gore cozum uretmen lazım belırsızlık daha kötu
|
|
Yaşam,bize bütün kitapların öğrettiğinden daha çoğunu öğretir; çünkü yaşam bize karşı direnir. İnsan, ancak engellerle karşılaşıp onları aşmaya çalıştıkça, kendini tanıyabilir.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|